Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah: bir bardak tarçınlı süt

ara: bir tane mandalina

öğle: tarhana çorbası 2 kepçe ve salata.

2 lt su bir fincan yeşilçay

Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutan, her günü için, yüz köle azat etmiş veya cihad edenlere yüz at vermiş veya Kâbe’ye kurban için yüz deve göndermiş gibi sevab alır. [R. Nasıhin]

günaydın herkese..:3::3::3:
keyifler nasıl şekerler..
tüm hafta sonunu neredeyse yatarak geçirdim,başımı kaldıracak dermanım yoktu,bu güne biraz toparladım şükür.bu haftayı da atlatsam midem için randevum var.bakalım neler olmuş içeride..:37::37:
kızlar ben arada yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi,hala iniş çıkışlarım oluyor kaybımla bağlantılı,o yüzden affınıza sığınırım,asla önemsememezlik değil,bilmenizi istedim..
kendini nasıl rahat hissedersen öyle davran canım sensiz buralar olmuyor bil ama :54::54:
Siyah_24 ------------------------- Evet

aybuke07 ------------------------- Hayır

banusultan ----------------------- Evet

genic ----------------------------- Hayır
bahiresemanur-----------------------hayır
kızlar kötü bir gece geçirdim. 2 gibi uyandığımda kaan sayıklıyordu gittim baktım ateşi 39,7 tabii hemen aldım çocuğu doğruca banyoya. normalde banyo yapmayı çok seven çocuk yok bas bas bağırıyor yapmayacağım diye. sanırım ateşten üşüyordu çocuk neyse 4' ü geçiyordu onu banyodan çıkardığımda giydirdim tampon yaptım koltuk altlarına ayaklarının altına öyle sabahı etik ben başında tabii. biraz önce aradım annemi banyodalarmış söylemedi annem ama sanırım yine ateşlendi. :((((((

iyiki annemde başedemezsen ara geliyim dedim. o da yok aklın kalmasın ben hallederim dedi ya bakalım. Allah onu başımdan eksik etmesin. şükürler olsun ki iyi ki o var.
geçmiş olsun bir annenin en büyük kabusu olsa gerek kız benim uykum da ağır hafif uykulu bir adam almam lazım:9:çocuk çıt çıkarsa uyanıverecek :9: allah korusun ateşi yükseliverirse benim haberim olmazsa havale geçirirseee hiiiii :30: afffetmem kendimi :45::45: annelik güdüsü ile rabbim o ruhu verirse o hissi o ayrı tabi
çoook geçmiş olsun canım anlıyorum sıkıntını
haftasonu menülerim geçen hafta menü yazmamıştım hiç.

c.tesi
sabah:bir dilim ekmek, otlu omlet, domates, salatalık, 2 tane ceviz ve 4 bardak şekersiz çay

ara: bir kupa yeşilçay

öğle: 2 kepçe çorba ve salata

ara: bir şekersiz türk kahvesi

akşam: salata

ara: 2 fincan şekersiz çay

2 lt su.

şimdi bu ne değil mi kızlar hiçbirşey yok gibi meyve bile yok. valla c.tesi pazara birşey kalmasın diye evde öldüm tek kelimeyle. sabah kahvaltıdan hemen sonra balkonlarımı yıkadım. çamaşırları astım. evi sildim, süpürdüm, toz aldım, öğlen için yemek yaptım. o arada 2 makine daha çamaşır astım. oğluşa banyo yaptırdım yedirdim içirdim kocayı işe oğluşu yağa gönderdim. çocuğu yatırdım, ütü yaptım, çamaşır katladım, ayırdım. oğlanın kıyafetlerinde yazlık kılık yaptım. küçük gelenleri ayırdım hazırladım. akşama yemek yaptım duşa girdim. eşim geldi oğluş kalktı masayı hazırladım yemek yenildi. görümceme gittik saat 9' a geliyordu. çay hazırladık belirtiyorum ki abisi için 2 çeşit tatlı yamış tabakları hazırladı sana hazırlamıyorum istersen kendin tadımlık hazırla dedi sadece. çünkü kendisi de tekrar diyetisyene başlamış ama bir baktım tatlı yemeye hazırlanıyor sen bugün d.gününe gitmedn mi orada zaten pastanın tadına bakmadın mı bu saatte yenmez bunlar yeme diye kızdım ona da arada.:1::1::1:

neyse allah'tan birşey demedi sonra aradım kırıldın mı bana diye yok ya haklısın sen arasıra uğra dizginle beni diyor kıyamam ona üzüldüm sonra öyle dediğimi yazık kendine. al ver al ver nereye kadar.
bayılıyorum sana da menülerine iredene ya her eve lazımsın kız sen :52::52:
inan bana hergün yeni birşey öğreniyor ki ben öyle zannediyorum çünkü ben yeni duymuş / görmüş oluyorum. kaçırdığım o kadar çok şey var onunla ilgili ama napalım dediğin gibi herşey onun için.........
bu konuda diyecek çokkk şeyim var ama demiyorum ben de çalışan anne çocuğuyum çocuğum yok henüz annelikten anlamam ama çocuklarınızın halini benden iyi hiç kimse bilmez damdan düşenin halini damdan düşen bilirmiş tek tavsiyem fazla kaptırmayın kendinizi en azından haftasonları ilgilenin onlar sizin ilginize muhtaç ve hiç birşey ona sizin ilginizin verdiği hoşnutluğu hayatı boyunca veremiyecek sadece bunu bilin yeterkızlar .....
slm kizlar cok yogun bir haftaydi ofiste pek bulunamadim avrupa yakasinda sube teftisindeydim duzeni kurdum geldim... Artik tamam her sey oturdu... Beni ozledinizmi
evvvvveeeettt arzu :72:arzu:kkk:
oo maşallah ben de bu hafta aynı şeyden yapıyorum...
üçümüz destek oluruz birbirimize çünkü epey zorlu geçecek bu hafta ama çok kararlıyım bayram öncesi şu hedefi zorlamalıyımm:6:

akkkereeeppp kızzz yine hastahanelik olma valla kocan ölmezsen öldürür bu sefer :52::33::52::60::54: ya ağır diyetler yapmayın akreeeppp düzenini bozma 2/3 haftadır 300/500 veriyorsun bu hafta 1 kg verebilirsin ben öyle yapacam bakalım ya nasipppp meto durduğu zaman 3 günlük şok olabilir ama o kadar

akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:25 dk yürüyüş /c tesi 30 dk dance+20 dk yürüyüş /pazar 10 dk göbek hareketi /pazartesi
arzum:cuma:
ceylin :cuma:yok // cumartesi: yok // pazar : 70dk yürüyüş
banusultan:cuma :
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20+20=40// cumartesi:20+20=40// pazar 20 dakika yürüyüş
neslihan:cuma:

hafta sonu menülerimi abartısız hatırlamıyorum :60:
hafta içinden başlıyalım
ha bu arada gece sütüne başladım ballı tarçınlı süt içiyorum 1 su bardağı
sabahh
1 tane paçanga böreği
içinde salam sucuk peynir süsbiberi 10 cm uzunluğunda 2 tufkanın 8/1 i ile yapıldı
çay
ara
kahve şekersiz
öğle
1kase yayla çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 porsiyon bulgur pilavı
2/3 dilim turşu
ara

hafta sonu menülerimi abartısız hatırlamıyorum :60:
hafta içinden başlıyalım
ha bu arada gece sütüne başladım ballı tarçınlı süt içiyorum 1 su bardağı
sabahh
1 tane paçanga böreği
içinde salam sucuk peynir süsbiberi 10 cm uzunluğunda 2 tufkanın 8/1 i ile yapıldı
çay
ara
kahve şekersiz
öğle
1kase yayla çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 porsiyon bulgur pilavı
2/3 dilim turşu
ara

benim de canım çok turşu istiyor bu hafta kadınla konuştum hatta ama vermiyor malesef, hem tuzlu oldugu için hem de iştah açtıgı için.
ama turşunun aslında çok faydalı oldugnu antibyotik görevi yaptgını da söylemeyi ihmal etmedi. sadece şimdi zamanı değilmiş. ne zaman gelecek bu "doğru zaman" isyan edesim geliyor :47:

Siyah_24 ------------------------- Evet

aybuke07 ------------------------- Hayır

banusultan ----------------------- Evet

genic ----------------------------- Hayır

cceylin------------------------------Evet

bahiresemanur-----------------------hayır

akrep33-----------------------------Evet

benim de canım çok turşu istiyor bu hafta kadınla konuştum hatta ama vermiyor malesef, hem tuzlu oldugu için hem de iştah açtıgı için.
ama turşunun aslında çok faydalı oldugnu antibyotik görevi yaptgını da söylemeyi ihmal etmedi. sadece şimdi zamanı değilmiş. ne zaman gelecek bu "doğru zaman" isyan edesim geliyor :47:

isyan etme şekercik gelecek inş o vakit
ben de geçen hafta 10 kiloluk satın aldım hazır yapılmış ev turşusu..
ama bu hafta yemicem mecburen..
bulgur işlerinin ve kış yemeklerinin yanında süper oluyor ve tabiki kebapların:27:

şuan nasıl canım çekti anlatamam...:43:
ya kuzzuuummm bilmeden menümü yazdım bilemedimmmm üzdün şimdi beni sabr ettt tamam mı canım bu da senin imtihanın
kizlar bu evet hayir listesi ne ben gecmisi telefondan pek okuyamiyorum yardim edin....

sondan birinciyi açıklayalımmı sorusuna evet ya da hayır diyorsun arzu sondan birinci arkadaş neden kilo veremediğini açıklayacakmış :47::47:

ya kuzzuuummm bilmeden menümü yazdım bilemedimmmm üzdün şimdi beni sabr ettt tamam mı canım bu da senin imtihanın

sondan birinciyi açıklayalımmı sorusuna evet ya da hayır diyorsun arzu sondan birinci arkadaş neden kilo veremediğini açıklayacakmış :47::47:

tamam canım anlık bişeydi elma yedim geçti :)
şimdi zayıf fotografıma bakıp yeniden kendime geldim :)

kızlar bugün yoğundu her pazartesi yoğun olur benim günlerim şu anda karışık çerez aldım kantinden miğde ağrımı dindirmek için bir avuç çerez yedim malum ülser tutacak galiba yine eve gitmeme az kaldı gider gitmez protein pompası yazan ilacımı içecem iyi geldi ama çereez yatıştırdı biraz şimdi birde yarım litrelik suyumuda içeeriiimm ooohhh

aybiiiikkk hani takım elbise vardı ya koyu renk marka yasak bugün üstümde o takım var hani bacamdan yukarı çıkmayannnn :60::60:

kızlar bugün yoğundu her pazartesi yoğun olur benim günlerim şu anda karışık çerez aldım kantinden miğde ağrımı dindirmek için bir avuç çerez yedim malum ülser tutacak galiba yine eve gitmeme az kaldı gider gitmez protein pompası yazan ilacımı içecem iyi geldi ama çereez yatıştırdı biraz şimdi birde yarım litrelik suyumuda içeeriiimm ooohhh

aybiiiikkk hani takım elbise vardı ya koyu renk marka yasak bugün üstümde o takım var hani bacamdan yukarı çıkmayannnn :60::60:

canım öncelikle çok geçmiş olsun dikkat et azdırma ülserini.

bu arada son yazdığına da koptum gülmekten.......

dünkü menüm:

sabah: 1 domates, 1 salatalık, 10 zeytin, 3 tatlı kaşığı diyabetik reçel, 1 dilim tam çavdar ekmeği, şekersiz çay

ara: 1 elma

öğlen: çorba, salata

ara: 1 büyük erik

akşam: 1 tabak taze fasulye, salata

akşam: 1 fincan yeşil çay

akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:25 dk yürüyüş /c tesi 30 dk dance+20 dk yürüyüş /pazar 10 dk göbek hareketi /pazartesi
arzum:cuma:
ceylin :cuma:yok // cumartesi: yok // pazar : 70dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş
banusultan:cuma :
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20+20=40// cumartesi:20+20=40// pazar 20 dakika yürüyüş
neslihan:cuma:

Günaydın kızlar:3::3::3::3:
Nasip olursa bugün ankara yolcusuyum.Ne zaman gelecegim belli degil ama büyük ihtimalle pazartesiye kadar dönerim.Akrebim bu hafta izinli diye yazarsın cumaya gelip kilo bildirimi yapamam yada kilomu aynı yaz izinli olmayım haftaya bildirim yaparım zaten kaç gündür diyet miyet sinirden yiyip duruyorum:14::14::14:
Bilmiyorum bahsettimmi size bagırsaklarım ve midemle ilgisi bazı sorunlarım var ki bu ailede ırsi halamın oglunda bende ve rahmetli babamda vardı.Rahmetli babam vefat etmeseydi bir amaliyatla bagırsaklarını dışarı alacaklardı bir müddet böyle duracaktı .Benim ve halamın oglunun bu kadar ilerlemiş bir durumu yok ama sürekli böyle kontrol altında oluyoruz gecenlerde tahlil aldırıp parca aldırıp ankaradaki doktoruma göndermiştik eşim net bişey demiyor sanki bişeyler saklar gibi ama üzerinde durmadım çünkü canı sıkkındı doktor arayıp hemen gelsin demiş eşimde bekleme hemen git gel dedi.Neyse uzatmayalım durum böyle işde .hepiniz kendinize çok çok iyi bakın allaha emanet olun akşama kadar buralardayım :34::34::34::34::34:

Back
X