Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendini nasıl rahat hissedersen öyle davran canım sensiz buralar olmuyor bil amagünaydın herkese..
keyifler nasıl şekerler..
tüm hafta sonunu neredeyse yatarak geçirdim,başımı kaldıracak dermanım yoktu,bu güne biraz toparladım şükür.bu haftayı da atlatsam midem için randevum var.bakalım neler olmuş içeride..
kızlar ben arada yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi,hala iniş çıkışlarım oluyor kaybımla bağlantılı,o yüzden affınıza sığınırım,asla önemsememezlik değil,bilmenizi istedim..
bahiresemanur-----------------------hayırSiyah_24 ------------------------- Evet
aybuke07 ------------------------- Hayır
banusultan ----------------------- Evet
genic ----------------------------- Hayır
geçmiş olsun bir annenin en büyük kabusu olsa gerek kız benim uykum da ağır hafif uykulu bir adam almam lazımkızlar kötü bir gece geçirdim. 2 gibi uyandığımda kaan sayıklıyordu gittim baktım ateşi 39,7 tabii hemen aldım çocuğu doğruca banyoya. normalde banyo yapmayı çok seven çocuk yok bas bas bağırıyor yapmayacağım diye. sanırım ateşten üşüyordu çocuk neyse 4' ü geçiyordu onu banyodan çıkardığımda giydirdim tampon yaptım koltuk altlarına ayaklarının altına öyle sabahı etik ben başında tabii. biraz önce aradım annemi banyodalarmış söylemedi annem ama sanırım yine ateşlendi.(((((
iyiki annemde başedemezsen ara geliyim dedim. o da yok aklın kalmasın ben hallederim dedi ya bakalım. Allah onu başımdan eksik etmesin. şükürler olsun ki iyi ki o var.
bayılıyorum sana da menülerine iredene ya her eve lazımsın kız senhaftasonu menülerim geçen hafta menü yazmamıştım hiç.
c.tesi
sabah:bir dilim ekmek, otlu omlet, domates, salatalık, 2 tane ceviz ve 4 bardak şekersiz çay
ara: bir kupa yeşilçay
öğle: 2 kepçe çorba ve salata
ara: bir şekersiz türk kahvesi
akşam: salata
ara: 2 fincan şekersiz çay
2 lt su.
şimdi bu ne değil mi kızlar hiçbirşey yok gibi meyve bile yok. valla c.tesi pazara birşey kalmasın diye evde öldüm tek kelimeyle. sabah kahvaltıdan hemen sonra balkonlarımı yıkadım. çamaşırları astım. evi sildim, süpürdüm, toz aldım, öğlen için yemek yaptım. o arada 2 makine daha çamaşır astım. oğluşa banyo yaptırdım yedirdim içirdim kocayı işe oğluşu yağa gönderdim. çocuğu yatırdım, ütü yaptım, çamaşır katladım, ayırdım. oğlanın kıyafetlerinde yazlık kılık yaptım. küçük gelenleri ayırdım hazırladım. akşama yemek yaptım duşa girdim. eşim geldi oğluş kalktı masayı hazırladım yemek yenildi. görümceme gittik saat 9' a geliyordu. çay hazırladık belirtiyorum ki abisi için 2 çeşit tatlı yamış tabakları hazırladı sana hazırlamıyorum istersen kendin tadımlık hazırla dedi sadece. çünkü kendisi de tekrar diyetisyene başlamış ama bir baktım tatlı yemeye hazırlanıyor sen bugün d.gününe gitmedn mi orada zaten pastanın tadına bakmadın mı bu saatte yenmez bunlar yeme diye kızdım ona da arada.
neyse allah'tan birşey demedi sonra aradım kırıldın mı bana diye yok ya haklısın sen arasıra uğra dizginle beni diyor kıyamam ona üzüldüm sonra öyle dediğimi yazık kendine. al ver al ver nereye kadar.
bu konuda diyecek çokkk şeyim var ama demiyorum ben de çalışan anne çocuğuyum çocuğum yok henüz annelikten anlamam ama çocuklarınızın halini benden iyi hiç kimse bilmez damdan düşenin halini damdan düşen bilirmiş tek tavsiyem fazla kaptırmayın kendinizi en azından haftasonları ilgilenin onlar sizin ilginize muhtaç ve hiç birşey ona sizin ilginizin verdiği hoşnutluğu hayatı boyunca veremiyecek sadece bunu bilin yeterkızlar .....inan bana hergün yeni birşey öğreniyor ki ben öyle zannediyorum çünkü ben yeni duymuş / görmüş oluyorum. kaçırdığım o kadar çok şey var onunla ilgili ama napalım dediğin gibi herşey onun için.........
evvvvveeeettt arzuslm kizlar cok yogun bir haftaydi ofiste pek bulunamadim avrupa yakasinda sube teftisindeydim duzeni kurdum geldim... Artik tamam her sey oturdu... Beni ozledinizmi
oo maşallah ben de bu hafta aynı şeyden yapıyorum...
üçümüz destek oluruz birbirimize çünkü epey zorlu geçecek bu hafta ama çok kararlıyım bayram öncesi şu hedefi zorlamalıyımm![]()
hafta sonu menülerimi abartısız hatırlamıyorum
hafta içinden başlıyalım
ha bu arada gece sütüne başladım ballı tarçınlı süt içiyorum 1 su bardağı
sabahh
1 tane paçanga böreği
içinde salam sucuk peynir süsbiberi 10 cm uzunluğunda 2 tufkanın 8/1 i ile yapıldı
çay
ara
kahve şekersiz
öğle
1kase yayla çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 porsiyon bulgur pilavı
2/3 dilim turşu
ara
benim de canım çok turşu istiyor bu hafta kadınla konuştum hatta ama vermiyor malesef, hem tuzlu oldugu için hem de iştah açtıgı için.
ama turşunun aslında çok faydalı oldugnu antibyotik görevi yaptgını da söylemeyi ihmal etmedi. sadece şimdi zamanı değilmiş. ne zaman gelecek bu "doğru zaman" isyan edesim geliyor![]()
isyan etme şekercik gelecek inş o vakit
ben de geçen hafta 10 kiloluk satın aldım hazır yapılmış ev turşusu..
ama bu hafta yemicem mecburen..
bulgur işlerinin ve kış yemeklerinin yanında süper oluyor ve tabiki kebapların![]()
ya kuzzuuummm bilmeden menümü yazdım bilemedimmmm üzdün şimdi beni sabr ettt tamam mı canım bu da senin imtihanınşuan nasıl canım çekti anlatamam...![]()
kizlar bu evet hayir listesi ne ben gecmisi telefondan pek okuyamiyorum yardim edin....
ya kuzzuuummm bilmeden menümü yazdım bilemedimmmm üzdün şimdi beni sabr ettt tamam mı canım bu da senin imtihanın
sondan birinciyi açıklayalımmı sorusuna evet ya da hayır diyorsun arzu sondan birinci arkadaş neden kilo veremediğini açıklayacakmış![]()
kızlar bugün yoğundu her pazartesi yoğun olur benim günlerim şu anda karışık çerez aldım kantinden miğde ağrımı dindirmek için bir avuç çerez yedim malum ülser tutacak galiba yine eve gitmeme az kaldı gider gitmez protein pompası yazan ilacımı içecem iyi geldi ama çereez yatıştırdı biraz şimdi birde yarım litrelik suyumuda içeeriiimm ooohhh
aybiiiikkk hani takım elbise vardı ya koyu renk marka yasak bugün üstümde o takım var hani bacamdan yukarı çıkmayannnn![]()
Günaydın canımhanımlar günaydınnn herkesee
nerdesiniz bakim sizzz![]()