- 8 Ağustos 2008
- 35.916
- 45.781
- 1.123
menünüz çok güzel bence, cumaya birinci olur muyuz kızlar sizce ne dersinizzz![]()
inş canım ama ben şu artıları yok etsem yeter bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menünüz çok güzel bence, cumaya birinci olur muyuz kızlar sizce ne dersinizzz![]()
arzu menün çok az değilmigünaydın kızlar...
dünkü menüm..
sabah.. 1 elma
ara.......1 susuamlı çubuk
öğlen....1 kase ıspanak haşlama-1 kase yoğurt-1/2 dilim kepek ekmek
ara.......1 avuç fındık
akşam..3 dilim fırında palamut/2 kaşık salata/1 kaşık fırında karnıbahar
ara......1 adet bisküvi
1,5lt su
1 saat yürüyüş
herkese merhaba arkadaşlar, inanın daha yeni gönderdim kızı kreşe, şimdi kahvaltı masasını toplayıp evi toplaralamam lazım, tam 40 dakikam var bunun için, sonra giyinip okula çıkamma lazım, yine koşuşturmacadayım anlayacağınız. ama bu koşurşturmaca bana acayip acayip yaradı, 400 gr daha vermişim yarabbiiimmm, ooohh çok stresliyim ama bu süper zayıflayıp duruyorum, oohh mis misssssss![]()
bu hafta 66 yı görmek istiyorummmm yütfen yütfeeeeeeeeeeennn 66 demek 38 demek yaaaaaaaaffffff![]()
bu finduklar nerden geleyii daaaaaaagünaydın kızlar...
dünkü menüm..
sabah.. 1 elma
ara.......1 susuamlı çubuk
öğlen....1 kase ıspanak haşlama-1 kase yoğurt-1/2 dilim kepek ekmek
ara.......1 avuç fındık
akşam..3 dilim fırında palamut/2 kaşık salata/1 kaşık fırında karnıbahar
ara......1 adet bisküvi
1,5lt su
1 saat yürüyüş
senin bu koşturmacan neden benim sinirimi bozuyo acebaaaherkese merhaba arkadaşlar, inanın daha yeni gönderdim kızı kreşe, şimdi kahvaltı masasını toplayıp evi toplaralamam lazım, tam 40 dakikam var bunun için, sonra giyinip okula çıkamma lazım, yine koşuşturmacadayım anlayacağınız. ama bu koşurşturmaca bana acayip acayip yaradı, 400 gr daha vermişim yarabbiiimmm, ooohh çok stresliyim ama bu süper zayıflayıp duruyorum, oohh mis misssssss![]()
bu hafta 66 yı görmek istiyorummmm yütfen yütfeeeeeeeeeeennn 66 demek 38 demek yaaaaaaaaffffff![]()
olamaasss üstelik ben tartıda 66,4 ü görürken sen 66 olamazsıınn yaaaa:18:
ben de koşturmacaya sokmalıyım kendimiii ama nasıllllll evde evet evet evde yapmalıyım hızlıya takmalıyım motoruevi temizlerim yetmedi komşuların evini nasılsa önümüz bayram herkeslerin ihtiyacı vardır demi amaa aybiikkkkkkkkkk dur dedim sanaaaaaaaa
![]()
sana noluyoki kuşummmmmmooohhh ver kız ver aylardır vermediklerini şimdi ver ki akreeeepp genicc görsünler![]()
ne güzel yahuu boyun uzun mu canım senin? benim için 66 demek herhalde 40 demek.... belki de 42
muhaaaaaolur olur canım kardeşiiim devaaammm
![]()
arzu menün çok az değilmi
Tatlim nesi az anlamadim ki.... Rahatsizim agzimin ici bogazima kadar yara... Dudaklarim ucuk icinda ve midem pek rahat degil... Ancak aliyor bunlari zati... Ama genede sebzem yogurdum baligim yesilligim vaaaar...
çok geçmiş olsun tatlışım
yok yok az değil hatta farkettim önceki menülerine göre çoğaltıp çeşitlendirmişsin
balığın da süper ağzım sulandı görünceafiyet olsun canikom..
noldu ki sana neden öyle yara döküyosun hayırdır canım
geçmiş olsun canım akşam süt iç tavsiyem olur uçuk zaten kalsiyum eksikliğinden çıkar tabi stres yapmışsın sen kalsiyum falan hak getire anlıyorum derdini akşam ılık ballı tarçınlı süt tavsiye ederim iyi gelir boğazlarına tatlım kendine dikkat etTatlim nesi az anlamadim ki.... Rahatsizim agzimin ici bogazima kadar yara... Dudaklarim ucuk icinda ve midem pek rahat degil... Ancak aliyor bunlari zati... Ama genede sebzem yogurdum baligim yesilligim vaaaar...
kız miğdem iyileşmedi bugün inadına iyiyim ama üstüne gitmek istemiyorum miğdemin bugün dikkat ettim menülerime suyuma hastaykende 2,5 litre devam ettim ama yediklerimi de açık açık yazdım salı yani dün yedim böyle bildiğin yedimahahaha bacım yürüde seni de görelim yok ööle bacıyla kardeşle hava yapmakk![]()
ya arzu profosyonel olmuşsun kendini kanıtlamışsın allah aşkına kimsenin ağzının kokusunu çekme sana iş mi yok rahatına bak şu saatten sonra bence o kadar özeline karıştırma özel hayatın kimseyi ilgilendirmez sonuçta hata mı hatasız kul olmazstres is stresi kaptanım... Bu aralar sevgili isverenimle arama mesafe koydum.. Bazen sahibimmis gibi davranmaya basladıgını düsünüyorum. Her seyime karısır oldu ayol. Kilomdan tut aileme kadar ne zaman şık giyinsem surat yapıyor ertesi gün hatalarımı arıyor alakasız konulardan pay cıkarıp bak iste is gûnleri hafta ici gece gezersek böyle dikkatsizlikler olurmus... Delirdi iyice hafta sonlari hic bir yere cıkmadan dinlenmeli haftaici ertesi gün is oldugundan dogru eve gitmeliymisiz... Sanki o bar senin bu bar benim geziyorum her gece arkadaslarımı bile görmuyorum evle ilgilenmekten ise gitmekten ama yok anlamıyor adama göre potansiyel avare hatunum sanki... Yok ya buna bîseyler oldu ama ben anlamıyorum.. Eskidende vardı ama bu yıl iyice artti