Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar 71 kiloyum ve sabah sabah günlerdir moralimi bozan patronum bu gün kilo verme iddasının son günü olduğunu hatırlattı aldım tartıyı hemen cıktım üstelik sabah 1 fincan corba ve 2 kupada cay icmis 1 dilim peynirli ekmek yemisken tartıda rakamı gören herkes sok gecirdi... Oh olsun... Tabi patronum hemen kirmizi tül keseyle tam altınımı uzatıp bu senin iddayı kazandın hatta cok daha fazlasını verdin aylardır dedi almadım istemem dedim zorla masama bıraktı tüm baltalamalarımıza acımasızca yediklerimizi gördügün halde iradenle ve azminle bize ders verdin ve hak ettin dedi.. toplamda 95.50kg ile basladığım saglıklı beslenmeme 71kg ile devam ediyorum 5.6.2012 tarihinden bu güne 24.50kg vermisim... Süper cok gururlandım simdi ah birde kahvaltı etmeyeydim kim bilir ne kadar eksik cikardı unuttum tartılacagımı napîm....
bu arada telden giriyorum kilo bildirimimi sizden yapmanızı rica ediyorum... 71/2kg/2.74% sanirim...
279. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
:119: 12 EKİM - 19 EKİM :119:
1) 4.TAKIM (%1,18)
2) 2.TAKIM (%0.86)
3) 13.TAKIM (%0.0,54):13:
279. ETAP BİREYSEL DERECELER
:119: 12 EKİM - 19 EKİM :119:
1) tfneyll (%2,84) 4.TAKIM
2) kelebekcearzum (%2.74) 2.TAKIM
3) rukgus (%2.53) 2.TAKIM
süperiz süpersinizkızlar
kelebekcem ve rukgusum tebrik ediyorumharikasınız..
ceylinim 2. olmak da güzel tatlışım..
bayram sonrası süper bir dönüş yaparız..
tak takım destekli olur bu sefer..
herkesler kilo verirse takım zaten 1. olur..
bayramda hamur işi ve tatlılardan uzak olun..menülerinizi sağlıklı gıdalardan yana seçin..bol et salata yoğurt ayran tüketin..şekersiz türk kahvesi ne okey deyin..
asla tercihlerinizde tavizler vermeyin ki gittiğiniz yerler sizin kalıbınıza uyum sağlasın..onların kalıbı yanlışsa lütfen yanlış kalıba girmeyin..tartıda gördüğünüz rakamlarla üzülen yine siz olursunuz. ikramını kıramadığınız kişi sizi duymaz bile..
unutmayın şekerli tatlılardan uzak oluyoruz..hamur işleri menülerde ise mesela börek tadımlık olsun kesinlikle doyumluk değil..
günde en az 1 saat bol hareketli aktiviteniz olsun..hiç bişey olmazsa 15 dk ip atlayın..
gün boyu da hareket halinde olun gözünüzün gördüğü herşeyi düzeltin evde..toz alın dağınıklığı toplayın dolaplarınızın düzenini güncelleyin..müzik eşliğinde oynayarak yapın..
elimizin altındaki aburcuburlarımızla uzaktan kumandalara sabitlenip tv karşısında uzanarak şiştik tam tersi bir şekilde tüm yağları yok edicez..
aşk modunda heyecanlı ve enerjik bir şekilde mutlu olucaz mutlu edicez...
mutluluk bulaşıcıdır mutluysak mutlu bir çevremiz olucaktır..
hadi kızlar bayram temizliği ile birlikte beynimiz de pırıl pırıl olsun...
ruhumuzu ibadetlerle bedenimizide sağlıklı gıdalarla besliyoruz
bunlar hayatımızın şifresi olsun o zaman ömür boyu fazlalıklarımız olmaz inş..
tebriklerrr.......
valla kusum agzindan bal damliyor 2. takim olarak listeleri altust edecegiz insallahh
rukgus ve ceylini birkere daha tebrik ederim cani gonulden
![]()