Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. olmuşuz bu hafta :72:

kilo verenleri tebrik ediyorum

ben haftasonu giremeyebilirim

Günaydın kızlar 71 kiloyum ve sabah sabah günlerdir moralimi bozan patronum bu gün kilo verme iddasının son günü olduğunu hatırlattı aldım tartıyı hemen cıktım üstelik sabah 1 fincan corba ve 2 kupada cay icmis 1 dilim peynirli ekmek yemisken tartıda rakamı gören herkes sok gecirdi... Oh olsun... Tabi patronum hemen kirmizi tül keseyle tam altınımı uzatıp bu senin iddayı kazandın hatta cok daha fazlasını verdin aylardır dedi almadım istemem dedim zorla masama bıraktı tüm baltalamalarımıza acımasızca yediklerimizi gördügün halde iradenle ve azminle bize ders verdin ve hak ettin dedi.. toplamda 95.50kg ile basladığım saglıklı beslenmeme 71kg ile devam ediyorum 5.6.2012 tarihinden bu güne 24.50kg vermisim... Süper cok gururlandım simdi ah birde kahvaltı etmeyeydim kim bilir ne kadar eksik cikardı unuttum tartılacagımı napîm....
bu arada telden giriyorum kilo bildirimimi sizden yapmanızı rica ediyorum... 71/2kg/2.74% sanirim...

canim ne diyelim harikasin tek kelimeylee darisi bize diyelim bizde boyle bir yiyip bir yemiyoruz iste gerci cogul konustum ben bir gun guzel yapiyorum ertesi gun hopp goturuyorum oyuzdende yavas yavas gidiyor istesem olacakta olmuyor

Behirem tesekkürler menülerim oldukca sıkı ama az yemek beni zinde tutuyor... En kısa zamanda sana ve arkadaslara bu hayat enerjimi aileme olan düşkünlügümü hiç tükenmeyen hırsımı azmimi hayata ve canlı cansız her mahlukata neden bahşedilmiş bir mucize gibi baktığımı anlatacağım o vakit beni anlayacaksın anlayacaksınız... Neslim sanada tesekkürler insallah hep birlikte basaracağız...

sfdgsdsggsd.jpg

Gunaydin canlarrr
diyetisyenden ciktim simdi 68 kg. ciktimm.
Dun tartim bozulmasaydi 68 i gorebilecektimmn.belki de 1. Olacaktik.

Son düzenleme:
:72::72::72: 279. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR :72::72::72:
:119: 12 EKİM - 19 EKİM :119:

1) 4.TAKIM (%1,18):65:
2) 2.TAKIM (%0.86) :46:
3) 13.TAKIM (%0.0,54):13:

:72::72::72: 279. ETAP BİREYSEL DERECELER :72::72::72:

1) tfneyll (%2,84) 4.TAKIM :65:
2) kelebekcearzum (%2.74) 2.TAKIM :46:
3) rukgus (%2.53) 2.TAKIM :nazar:

süperiz süpersiniz:nazar::nazar: kızlar:46::46:

kelebekcem ve rukgusum tebrik ediyorum:nazar: harikasınız..

ceylinim 2. olmak da güzel tatlışım..
bayram sonrası süper bir dönüş yaparız..
tak takım destekli olur bu sefer..
herkesler kilo verirse takım zaten 1. olur..
bayramda hamur işi ve tatlılardan uzak olun..menülerinizi sağlıklı gıdalardan yana seçin..bol et salata yoğurt ayran tüketin..şekersiz türk kahvesi ne okey deyin..
asla tercihlerinizde tavizler vermeyin ki gittiğiniz yerler sizin kalıbınıza uyum sağlasın..onların kalıbı yanlışsa lütfen yanlış kalıba girmeyin..tartıda gördüğünüz rakamlarla üzülen yine siz olursunuz. ikramını kıramadığınız kişi sizi duymaz bile..
unutmayın şekerli tatlılardan uzak oluyoruz..hamur işleri menülerde ise mesela börek tadımlık olsun kesinlikle doyumluk değil..
günde en az 1 saat bol hareketli aktiviteniz olsun..hiç bişey olmazsa 15 dk ip atlayın..
gün boyu da hareket halinde olun gözünüzün gördüğü herşeyi düzeltin evde..toz alın dağınıklığı toplayın dolaplarınızın düzenini güncelleyin..müzik eşliğinde oynayarak yapın..
elimizin altındaki aburcuburlarımızla uzaktan kumandalara sabitlenip tv karşısında uzanarak şiştik tam tersi bir şekilde tüm yağları yok edicez..
aşk modunda heyecanlı ve enerjik bir şekilde mutlu olucaz mutlu edicez...
mutluluk bulaşıcıdır mutluysak mutlu bir çevremiz olucaktır..

hadi kızlar bayram temizliği ile birlikte beynimiz de pırıl pırıl olsun...
ruhumuzu ibadetlerle bedenimizide sağlıklı gıdalarla besliyoruz

bunlar hayatımızın şifresi olsun o zaman ömür boyu fazlalıklarımız olmaz inş..

dünkü menüm

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği,4 çatal lor, şeftali komposto 4 kaşık

öğle
kıymalı kabak 5 kaşık,şeftal komposto 2 kaşık, yarım dilim tam buğday ekmeği

ara
bir kaç tane bisküvi,limonlu soda

akşam
kıymalı makarna 1 porsiyon, bol salata,karışık turşu

kitap:yıllar geriye dönse
spor:60 dk yürüyüş

:72::72::72: 279. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR :72::72::72:

1) 4.TAKIM (%1,18):65:
2) 2.TAKIM (%0.86) :46:
3) 13.TAKIM (%0.0,54):13:

:72::72::72: 279. ETAP BİREYSEL DERECELER :72::72::72:

1) tfneyll (%2,84) 4.TAKIM :65:
2) kelebekcearzum (%2.74) 2.TAKIM :46:
3) rukgus (%2.53) 2.TAKIM :nazar:

süperiz süpersiniz:nazar::nazar: kızlar:46::46:

kelebekcem ve rukgusum tebrik ediyorum:nazar: harikasınız..

ceylinim 2. olmak da güzel tatlışım..
bayram sonrası süper bir dönüş yaparız..
tak takım destekli olur bu sefer..
herkesler kilo verirse takım zaten 1. olur..
bayramda hamur işi ve tatlılardan uzak olun..menülerinizi sağlıklı gıdalardan yana seçin..bol et salata yoğurt ayran tüketin..şekersiz türk kahvesi ne okey deyin..
asla tercihlerinizde tavizler vermeyin ki gittiğiniz yerler sizin kalıbınıza uyum sağlasın..onların kalıbı yanlışsa lütfen yanlış kalıba girmeyin..tartıda gördüğünüz rakamlarla üzülen yine siz olursunuz. ikramını kıramadığınız kişi sizi duymaz bile..
unutmayın şekerli tatlılardan uzak oluyoruz..hamur işleri menülerde ise mesela börek tadımlık olsun kesinlikle doyumluk değil..
günde en az 1 saat bol hareketli aktiviteniz olsun..hiç bişey olmazsa 15 dk ip atlayın..
gün boyu da hareket halinde olun gözünüzün gördüğü herşeyi düzeltin evde..toz alın dağınıklığı toplayın dolaplarınızın düzenini güncelleyin..müzik eşliğinde oynayarak yapın..
elimizin altındaki aburcuburlarımızla uzaktan kumandalara sabitlenip tv karşısında uzanarak şiştik tam tersi bir şekilde tüm yağları yok edicez..
aşk modunda heyecanlı ve enerjik bir şekilde mutlu olucaz mutlu edicez...
mutluluk bulaşıcıdır mutluysak mutlu bir çevremiz olucaktır..

hadi kızlar bayram temizliği ile birlikte beynimiz de pırıl pırıl olsun...
ruhumuzu ibadetlerle bedenimizide sağlıklı gıdalarla besliyoruz

bunlar hayatımızın şifresi olsun o zaman ömür boyu fazlalıklarımız olmaz inş..

tebriklerrr.......:nazar::nazar::nazar:
valla kusum agzindan bal damliyor 2. takim olarak listeleri altust edecegiz insallahh
rukgus ve ceylini birkere daha tebrik ederim cani gonulden

:54::54::54:

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola.. :34:

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim. :71:

herkese günaydın.
harika bir hafta olsun bu hafta.
birazdan hastaneye gideceğim,bakalım mideciğim ne halde..
bu arada siyahtan bir haber çıkmadı,inşallah bir sorun yoktur...
kelebekçe arzum,seninle gurur duyuyorum,maşallah arkadaşım,hayatındaki herşey,kilo verme yolundaki gibi kolaylıkla,başarıyla sonuçlansın canım..:nazar::nazar::nazar:
ceylin de aynı övgüleri hakediyor tabii.:nazar::nazar::nazar:
dönüşte görüşürüz arkadaşlar...:54::54:

tebriklerrr.......:nazar::nazar::nazar:
valla kusum agzindan bal damliyor 2. takim olarak listeleri altust edecegiz insallahh
rukgus ve ceylini birkere daha tebrik ederim cani gonulden

:54::54::54:

İnş. canım..
Süper sağlıklı bir bayram geçirelim..
6. takıma da meydan okudum biz varken bizi geçemezsiniz diye:13:

günaydın kızlar
kimseler yok gibi yada ben gibi yoğun gibi
arkadaşlar sabah sabah müdürün emri ile odayı değiştirdik daha doğrusu odadaki oturma düzenini çok dağınık tı masalar yeni bir düzen verdik bilgisayarlar söküldü masalar düzenlendi yeniden kuruldu falan bu saate kadar teknik eksiklikten dolayı giremedim
hafta sonu berbattı dinlendim tembeldim
fazla birşey yemedim
evde uzun zamandır yemek pişmiyor
kısır yaptım öğlenleri
turşu kurdum 5 kg dan 2 bidon
biri süsbiberi biri karışık domates havuç salatalık

gunaydinnnn 2. takimin citirlari haftanin ilk gunu keyifler iyidir insallah

kimseler yok siyah gelmedi hala

hafta sonu gerci katilim ok olmuyor benimde seminerim vardi sabah bir cay icip gitmistim ordada birsey yoktu amaninnnnnn acimdan oldum saat 11 de gittim 6 da geldim sabahta birsey yemedim tansiyonum dustu basim felan dondu gozumuu acacak halim yoktu geldigim gibide kotu sonucc olarak yemeklere atladim acliktan gozum donmustude birazik neyse yani iste boyle
siz neler yaptiniz bakalim hafta sonunda ?

Merhaba kızlar güzel sözleriniz icin tesekkürler... Birlikte basariyoruz.hafta sonu İki gün evdeydim sabah kahvaltı domates peynir zeytin 2_3 dlm bugday ekmegi rafadan yumurta yedim. Öglenleri 1 soda ictim. Ctesi aksam kozlenmis 1 patlıcan ve 2 dlm ekmek. Pazar.1kasık pilav.1 dilim tavuk haslama..2 sarma..3 kasık sálata yedim.
bütün evi kaldırdım.130m2 ev iki balkon cıkmasıda var pimapen ve evde duvar yerine sadece cam var... Hesapladım 11 kapınînki dahil 30 m2 cam silmisim yahu 3. Katta sarka sarka pimapen cifledim ayol sonra tüm evi sildim herseyi yerinden oynattım altlarına girdim 15 kalorifer peteginin mazgallarını söktüm iclerini süpürgeyle cektim sildim mutfak dolaplari vitrinleri bosalttım icindekileri yıkadım parlattım yeniden yerlestirdim tûl güneslik hepsini yıkadım ütüledim taktım. Banyo mutfak kirec sökücü ve camasır suyuna yatırdım fircaladım tavanlari sildim... Kapi ve avizeleri sildim daha siii var ama sag bilegim ve baldirim agridan kopuyor sanki

Back
X