- 8 Ağustos 2008
- 36.034
- 46.100
- 1.123
nasıl bir seminermiş öyle yaa yiyecek yok:26:gunaydinnnn 2. takimin citirlari haftanin ilk gunu keyifler iyidir insallah
kimseler yok siyah gelmedi hala
hafta sonu gerci katilim ok olmuyor benimde seminerim vardi sabah bir cay icip gitmistim ordada birsey yoktu amaninnnnnn acimdan oldum saat 11 de gittim 6 da geldim sabahta birsey yemedim tansiyonum dustu basim felan dondu gozumuu acacak halim yoktu geldigim gibide kotu sonucc olarak yemeklere atladim acliktan gozum donmustude birazik neyse yani iste boyle
siz neler yaptiniz bakalim hafta sonunda ?
Merhaba kızlar güzel sözleriniz icin tesekkürler... Birlikte basariyoruz.hafta sonu İki gün evdeydim sabah kahvaltı domates peynir zeytin 2_3 dlm bugday ekmegi rafadan yumurta yedim. Öglenleri 1 soda ictim. Ctesi aksam kozlenmis 1 patlıcan ve 2 dlm ekmek. Pazar.1kasık pilav.1 dilim tavuk haslama..2 sarma..3 kasık sálata yedim.
bütün evi kaldırdım.130m2 ev iki balkon cıkmasıda var pimapen ve evde duvar yerine sadece cam var... Hesapladım 11 kapınînki dahil 30 m2 cam silmisim yahu 3. Katta sarka sarka pimapen cifledim ayol sonra tüm evi sildim herseyi yerinden oynattım altlarına girdim 15 kalorifer peteginin mazgallarını söktüm iclerini süpürgeyle cektim sildim mutfak dolaplari vitrinleri bosalttım icindekileri yıkadım parlattım yeniden yerlestirdim tûl güneslik hepsini yıkadım ütüledim taktım. Banyo mutfak kirec sökücü ve camasır suyuna yatırdım fircaladım tavanlari sildim... Kapi ve avizeleri sildim daha siii var ama sag bilegim ve baldirim agridan kopuyor sanki
ellerine sağlık tatlım neden zorluyosun kendini bu kadar..yazık bileğine gördünmü zorlanmış