Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet kızlar cuma günü çıktım yola annemler de o arada mersine geçmişler
mersine gittim bende cumartesi günü evde geçirdim
pazar günü sınava gittik
tam sınavdan çıktım akrebim aradı
ben dedimm beeennn mersindeyim
görüşelim dedim tamam dedi
kızlar annem ben akrep akrebin kızı sahilde buluştuk
cimcimeyle vakit geçirmek ayrıca bir keyifti
annemlede tanıştı akreppp
allaahhımmm ya şaka gibiii kıskanın gacılarrr:24::24::24:
dondurma mı yemedikkk :21::21: çekirdek mi çıtlamadık
pazar günüm çook güzeldi
azıcık uyku bastırıyordu ama olsun eve gidince de uyumadım
şimdi artık gece 12 de yatacam kızlar uyku problemini hallediyorum bu hafta yok öyle eve gider gitmez çekilp yatmıycam
artık
akrebin kızı bana bir soru sordu
ben bilemedim
bende size sorayım
sizle çıkmak isteyen şey nedir ????
bilin bakalım kızlar

dün öğleden sonraya kadar yolda oldğum için
yemesem miğdem ağrır yesem bela
ama yedim kızlar bir açama aldım öğle yemeği yerine bir de ayran yedim yani
akşam
yarım porsiyon alabalık
boool salata
bu akşam da kalan yarısını yerim gari
yiyemedim
tl konuşacam diye yaff
dün sabah da 2 tane lahmacun yemiştim
bu arada
bugün
sabah yarım simit
ara türk kahvesi
öğle balık yiyecem
bu durumda akşamki balığı iptal ediyorum yoğurtlu nesfit yerim
akşam
yoğurtlu nesfit
birde yer hareketleri yapacam kızlar allah nasip ederse
sporla verilecek kilom kalmış
akrebim le annem öyle dedi
ikiside canım
ikisinide çoook seviyorum :16::16::16:
ikiside doğru söylüyor
bahocan sporda:8::8::8::8:
akşamları ve her sabah spor günde 2 saat spor yapacam yarın yazarım kızlar

Yaz Öncesi Dönem, İdeal Kiloya Gelmek İçin İyi Bir Zaman

İdeal kilomuzu korumak için dengeli ve düzenli beslenmeye, bol miktarda sebze-meyve tüketmeye, sık ve az yemek yemeye ve bol miktarda su tüketmeye dikkat etmeliyiz.

Ayrıca tokluk hissini arttıran lif içerikli besinler ile yeşil çay gibi metabolizmanın hızlanmasına yardımcı besin maddelerini daha sık tüketmek ideal formun korunmasında yardımcı olabilir.
549033_488233637908591_1587090122_n.jpg

Son düzenleme:
pazar günü sınava gittik
pazar günüm çook güzeldi
şimdi artık gece 12 de yatacam kızlar uyku problemini hallediyorum bu hafta yok öyle eve gider gitmez çekilp yatmıycam
artık
ben bilemedim
bende size sorayım
bilin bakalım kızlar

Kuzum annenle ilk görüşmemizde tanışmıştım ya unuttunmu hani kitapsanda ama bu kadar uzun süre sohbet edememiştik..Çok sevdim anneni, acaip kafa dengi.
Kızım seni çok sevmiş zuzum..Ben o arkadaşını çok sevdim anne diyor, düşünsene sen parkta çöp atmaya diye gittiğinde hemen koştu arkandan civciv gibi yalnız bırakmadı seni:1:
Kuşum o sorunun cevabını vermedimi sana:26:

Cumartesi 40 dk yürüyüş yaptım..50 de mekik..
Pazar 40+60 toplamda 100 dk yürüyüş..
Pazartesi yani dün akşam yürüyüşe çıkarım dedim ama iş çıkışı fırtına çıktı resmen burda hava bir den soğudu ve fena bir rüzgar..Bende evde tam 1,5 saat leslie ile başlayıp cardio ile sonlanan sporumu yaptım .. Harikaydı:52:

Kuzum annenle ilk görüşmemizde tanışmıştım ya unuttunmu hani kitapsanda ama bu kadar uzun süre sohbet edememiştik..Çok sevdim anneni, acaip kafa dengi.
Kızım seni çok sevmiş zuzum..Ben o arkadaşını çok sevdim anne diyor, düşünsene sen parkta çöp atmaya diye gittiğinde hemen koştu arkandan civciv gibi yalnız bırakmadı seni:1:

evet ben biliyorum sen de diğer kızlarda sorunun cevabını söyleyin bakalım bekliyorum akreeepp kopya alma bak hile yokkk :47::47::47::47:

Pazartesi yani dün akşam yürüyüşe çıkarım dedim ama iş çıkışı fırtına çıktı resmen burda hava bir den soğudu ve fena bir rüzgar..Bende evde tam 1,5 saat leslie ile başlayıp cardio ile sonlanan sporumu yaptım .. Harikaydı:52:

akreepp annem bana hep kızıyor :47::47: cocummm diyor geliyorsun güllük gülistanlık havamızı bozuyorsun burasını soğutup gidiyorsun diyor ::33::33::33: her mersinden dönüşüm mersine kış geri geliyormuş annem öyle diyo :27::37:

Veeeeee daha takıma girmedennnn 3 kilooo verdiiimmmmmmm :)
Bugün tartıldım ve ne göreyim 52 kilo olmuşum zaten belliydi dar gelen pantolonum tam olmuştu dün :)
Hatta bir an tereddüt ettim eczaneyede gittim emin olmak için ordada 52.2 çıktı kilommm ohh ohh :46::8::8:

Bugün neler yedim
Sabah:şekersiz çay+1 kepek ekmeğine sürülmüş peynir+yeşillik
Ara:1 armut
Öğle:5 yemek kaşığı bezelye yemeği + 1tane kepek ekmeği
Ara:1 kase yoğurt(ev yapımı)
Akşam:Türlü yaptım tencerede şuan pişmekte+cacık
2 litre su
bütün tenefüslerim tuvalette geçer oldu...
2 Gündür yazamıyorum ama aklıım hep sizde yani diyetimde ah şu dondurmalar piyasaya çıkmamış olsaydı daha rahat olacaktım dayanamıyorum:)

Bugün tartıldım ve ne göreyim 52 kilo olmuşum zaten belliydi dar gelen pantolonum tam olmuştu dün :)
Hatta bir an tereddüt ettim eczaneyede gittim emin olmak için ordada 52.2 çıktı kilommm ohh ohh :46::8::8:

Ohhhh Maşallah tebrik ederim kiloda neymiş yahu bizim başaramayacağımız iş yok...

bol bol su içmeye çalışıyorum suyu çok içince midem bulanmaya başlıyor zaten canım istemiyor ama ben de çok hareket edemiyorum galiba pek etki etmiyor

bende bu aralar çok su içmeye başladımm cumartesi gününden beri midem çok ağrıyordu bugün doktora gittim ilaç verdi,ama cumartesi nohut yemiştim ondan sonra bende çok fecii sancı oldu düzelemedim bir türlü mide ağrısı çok feci birşey

pazar günü sınava gittik
pazar günüm çook güzeldi
artık
ben bilemedim
bende size sorayım
bilin bakalım kızlar

soruyu bende bilemedimm bizle çıkmak isteyen nedirmii,kilolarımızmı yoksammm
güzel vakit geçirmenize sevindimm,eee olacak okadar sahilde yürürkenn çekirdek çitletmeden olmaz amaaa
eşimde girdii sınava eskiye göre çok iyiydi diyor ama istediğii verimii alamayacağınıı söylüyorr 6 ay sonra yine deneyecek bakalım

merhaba dün ikindi ara öğün yemeden akşam süt nesfit yedim birkaç tane çilek yedim 40 dakika yürüyüş yaptım yemeği biraz erken yemişim galiba yatmaya yakın çok kötü oldum
bugünkü menüm: sabah nesfit süt
ara:bir tane küçük çikolata
öğle:birkaç kaşık patlıcan pilav, cacık ve çorba
biraz önce bir kase çorba içtim salata yedim eğer acıkırsam yine yarım kase nesfit yiyecem
1 saate yakın yürüyüş yaptım yeni akşam zaman bulursam biraz daha yapıcam

Son düzenleme:
bende bu aralar çok su içmeye başladımm cumartesi gününden beri midem çok ağrıyordu bugün doktora gittim ilaç verdi,ama cumartesi nohut yemiştim ondan sonra bende çok fecii sancı oldu düzelemedim bir türlü mide ağrısı çok feci birşey

geçmiş olsun bende bazen suyu çok fazlamı içiyorum diye düşünüyorum ama 2 -3 litre çok değildir herhalde

merhaba kızlarrr cumadan beri ugrayamıyorum çok hastaydım busenenin ilk grip mikrobunu kendime ev ahalisine bulaştırdım :5::5: kızımla ben çok agır geçirdik hala ateşimvar
sizler nasılsınız bakammm:16:

merhaba kızlarrr cumadan beri ugrayamıyorum çok hastaydım busenenin ilk grip mikrobunu kendime ev ahalisine bulaştırdım :5::5: kızımla ben çok agır geçirdik hala ateşimvar
sizler nasılsınız bakammm:16:

Geçmiş olsun canım..
C vitamini takviyesi al ve elma sirkeli su iç. Tabii günde bir diş sarımsak da yersen süper olursun..

pazar günü sınava gittik
pazar günüm çook güzeldi
artık
ben bilemedim
bende size sorayım
bilin bakalım kızlar
ayyy negüzelll :16:

:46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar: tebrikler canım

sonunda simgeli mesj yazma kutusunuda buldum çetvelimide yerleştirdim....:1::2::3::4::6::23::21::33::36::16::56::52::27::6::2: görmemişin simgesi olmuş....
kız kilolarımız aynı sayılır ama eminim sen beni geçersin ben bu bogazla biraz zor:14::14:

Geçmiş olsun canım..
C vitamini takviyesi al ve elma sirkeli su iç. Tabii günde bir diş sarımsak da yersen süper olursun..

sagol canım elma sirkesi içtim ama sarımsak hiç aklıma gelmemişti şimdi onuda içicem hemen

Back
X