Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oh çok şükür adına sevindim canım..bol su iç ve hareket halinde ol..Sakın sancım var diye ilaç felan içme kesilir aman..

Çok sağol akrep.. Bir de sana bir şey soracaktım. Bende şu dokuzlu çaydan kullanmak istiyorum. Herhangi bir zararı ya da yan etkisi var mı ? İnternet üzerinden 49 liraya satılanlar güvenli midir ? Sen kendininkini nereden almıştın ve faydasını gördün mü ?

Bugün biraz kendimi simarttim açıkçası o yüzden diyetlik menum yok.. ama yarından itibaren diyete devam sadece bugüne özel bir durum bu.

Sabah

Yarım simit
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 fincan adaçayı

Ara

1 fincan özel günler çayı
Yarım paket biskolata mood

Öğle

4 yemek kaşığı patates püresi
3 tane ızgara köfte
Salata

Ara

2 kuru erik

Akşam

4 yemek kaşığı iç pilav
125 gram Haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran

Ara

1 fincan dogadan 7 otlu çay

2 litre su

2.5 km yürüyüş sabah

100 kere zıplama

2.5 km yürüyüş akşam

30 mekik

bugün kızımın sınıfının sinema organizasyonu vardı, ardından da anneler çocuklar cümbür cemaat yemek...e tabi ben de yedim :)

tabi şöyle bir durum da var; her ayın 18'i tartılma günüm ve o ayki hedefe ulaşırsam bir öğün ödüllendiriyorum kendimi...o hakkımı bugüne saklamıştım zaten..hatta geçen ay koca künefeyi yedikten sonra şekerim 400ü bulmuştu da yine de gam yememiştim :) o derece ödül yani :) ama bir ay daha eve mahkum menülere döndüm...

ve gelelim yediklerime

sabah : 1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 lokma peynirli börek
yeşilçay

ara : 1 avuç popcorn

öğle : 1 porsiyon İSKENDER :)
kola (ama light yani :)

ara : yok acıkamadım ki :)

akşam : 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş cacık (hazımsızlık had safhada bu hafta)
1 kuru erik

2 lt su

spor : sabah 10-akşam 7 sokaklardaydık kuzucumla walla 10 km koşmuş gibiyim yeter

kitap : revolution

bugun çok oğun gecti ve emek olayım çok fena her zamnki gibi

bana kızın yahu...

sabah: domates-peynir
salatalık
az krem peynir
2 çatal yumurları patates
2 dlm ekmek

öğle: 1 simit- 2-3 tane bisküvi- 1-2 tane cerez

bugun avm de etkinlik vardı çocuklarla oraya gittik çok fena yoruldum öğle yemeği olmadı..

akşm: 3 naget
1 kasa ezo
1 kase yeşil mer
söğüç
2 dlm ekmek

ara: muz

aranın arası.... çeyrek pide arası domates salatalıkm ...neden yedim bilmem ...

kredi kartı ex. görünce tozuttum yaww nedir öde öde bitmiyor ne yapsak ne etsek bilemedim yaaa...off offf....

bide şu diyet olayına spor olayına dikkat etmem lazım ..gecen bi arkadaşım gordu beni en son doğum iznine çıkmadan once gormuştu...soruyor bana ne zman doğum....aman allahım sinir oldum...haha hihi yaptım ama..olmaz olamz....nisan ayının bitmesine az kaldı en az 90,500 olmam lazım ama nasıl???

Bugün biraz kendimi simarttim açıkçası o yüzden diyetlik menum yok.. ama yarından itibaren diyete devam sadece bugüne özel bir durum bu.

Sabah

Yarım simit
1 fincan adaçayı

Ara

Öğle

3 tane ızgara köfte
Salata

Ara

2 kuru erik

Akşam

4 yemek kaşığı iç pilav
1 bardak ayran

Ara

2 litre su

2.5 km yürüyüş sabah

100 kere zıplama

2.5 km yürüyüş akşam

30 mekik

sporların zaten affettirmiş seni yani ama püre ve biskolata olmasa daha iyi olurmus ama olsun yarın telafi edersin

bugün kızımın sınıfının sinema organizasyonu vardı, ardından da anneler çocuklar cümbür cemaat yemek...e tabi ben de yedim :)

tabi şöyle bir durum da var; her ayın 18'i tartılma günüm ve o ayki hedefe ulaşırsam bir öğün ödüllendiriyorum kendimi...o hakkımı bugüne saklamıştım zaten..hatta geçen ay koca künefeyi yedikten sonra şekerim 400ü bulmuştu da yine de gam yememiştim :) o derece ödül yani :) ama bir ay daha eve mahkum menülere döndüm...

ve gelelim yediklerime

sabah : 1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 lokma peynirli börek
yeşilçay

ara : 1 avuç popcorn

öğle : 1 porsiyon İSKENDER :)
kola (ama light yani :)

ara : yok acıkamadım ki :)

akşam : 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş cacık (hazımsızlık had safhada bu hafta)
1 kuru erik

2 lt su

spor : sabah 10-akşam 7 sokaklardaydık kuzucumla walla 10 km koşmuş gibiyim yeter

kitap : revolution

bence çok abaratmamışın iskender tereyağlıydı demi..:D olsada yessek:D

evet kitap eklemedim bugun ASR-I SAADET GENÇLİĞİ..BUgun başlıcam...

sporda pek yapamadım ama bütün gün ayaktaydım...

yatmadan 200-300 kere zıplıcam akrep is model:D

amaaaaan iskender yedim diye azıcık içim sızlarken bir de ne göreyim zaten 1 porsiyon iskender soslu tereyağlı maksimum 700 kaloriymiş zaten :) e o halde ben yine 1700 kaloriyi aşmadım :)

şimdi huzurla uyuyabilirim işte :)

1.GRUP Naneler

genic(58,1 / 57,9 /0,2 / 0,34 % )
bahiresemanur(71,5 /71,5 / 0 / 0 % )
karabiber01( 71,5 / 71/ 0,5/ 0,70% )
cceylin (67,4 / 68,3/ -0,9/ -1,33 % )
zulaley ( 75 /74,7 /0,30 /0,40 % )
ali_ye ( ? )

Yüzde toplamı : 0,11%

2.GRUP Maydanozlar

akrep ( 62,8 / 62,7 / 0,1 / 0,16% )
asea ( 72,3 / 72,3/ 0 / 0 % )
seldom ( 94,4 / 94 / 0,4 / 0,42%)
trabzonspor ( 93,7 /92,9 /0,8 /0,85 % )
aymudo ( 75,8 / 74,7 / 1,1 / 1,45 % )
peri_kızı (53,9 / 53,8 / 0,1 / 0,19%)

Yüzde toplamı: 3,07%

Ehh şimdilik birinci maydanozlar yani biziz :21: ali_ye bekleniyor sonuç tam belli olucak o zaman :23:

kusura bakmayın cok cok özürdilerim temizlik hazırlık misafir geldi misafirin ardından tekrar temizlik akşamda dogum günü pek bi yogunum kaldıramadı bünye benim kilo aynı tık tık yok:43:başlangıç 72 gecen hafta 69.6mış kılom 69 .8 kılo cizelgesini oturup bigün denicem... akşama kadar:19:bu haftada kendıme gelicem yeter artık bıraktım kendımı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bugü pek bir ev hanımı modundaydım :) yarın yakın arkadaşlarımla çocuklarımıza sürpriz yapmayı planlıyoruz...peygamberimizin doğumgününü kutlayacağız...bir arkadaşımız evini açtı, ben pastayı hazırladım bugün, bir arkadaş çocuklara hediye konfeti süs falan ayarlayacak, tam bir kutlama olsun istedik...

doğal olarak bugün pasta görevimi tamamlamalıydım yarın işten direk oraya geçeceğimizden...süslü kokoş turuncu ve yeşil ağırlıklı bir pasta yaptık kızımla...çooooook uğraştık...sonra dedim ki annelerin birçoğu diyette falan yaz öncesi bu pastadan yiyemicez...o zaman bize de tuzlu pandispanyadan yoğurtlu görüntüsü diğerinden aşağı kalmayan salatalı bir pasta yaptım...biraz çalıntı tarif biraz uydurma falan süper oldu...

bi küçük pastada anne-babama yaptım amaaaaaaa tadına bile bakmadım gurur duydum kendimle...niye anlattım bunu :) ne bileyim pek hoşuma gitti hem pastalar hem bu parti fikri falan filan işte :)

pazar ve evde olmama rağmen, üstüne bir de mutfaktan çıkmamama rağmen gayet iradeli bir gündü :)

sabah : ızgara ev sucuğu
3 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

ara : 2 kuru kayısı
2 kuru erik

öğle : 6 kaşık zeytinyağlı çiriş kavurması
4 kaşık yoğurt
1 dilim etimek

ara : 1 bardak bitki çayı
2 kuru kayısı

akşam : 2 kase tavuklu yoğurt çorbası

ara : (planlanan) 1 kase tavuklu yoğurt çorbası

Sabah

Yarım simit
1 fincan adaçayı

Ara

Öğle

3 tane ızgara köfte
Salata

Ara

2 kuru erik

Akşam

4 yemek kaşığı iç pilav
1 bardak ayran

Ara

2 litre su

2.5 km yürüyüş sabah

100 kere zıplama

2.5 km yürüyüş akşam

30 mekik

bu mudur diyetlik olmayan menü :) bence gayet ölçülü...diyet demek açlıktan ölmek değil ki...günlük 1200 kalorinin altına düşmek organlarda kalıcı hasara sebep olabiliyormuş...böylesi gayet iyi bence

bence çok abaratmamışın iskender tereyağlıydı demi..:D olsada yessek:D[/QUOTE]

ewet tereyağlıydı :) yediğime değsin ama di mi şimdi :P

Sabah 08.30

2 tane sosisli milföy böreği
1 fincan çay (tatlandırıcılı)

Ara 11.00

3 tane kuru erik
1 fincan doğadan özel günler çayı

Öğle 13.30

1 kase nesfit ballı bademli

Ara 15.30

2 kuru erik
5 tane fındık

Akşam 17.00

1 tane fırında çupra
2 tane baby boy fırında patates
Rokalı maydanozlu yeşil salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara 19.00

1 top dondurma ile 2 yemek kaşığı irmik helvası

100 kere zıplama
50 mekik
2 miles leslie ile yürüyüş

İnanılmaz sancılarım var; havada soğuk diye yürüyüş yapamadım. Onun yerine leslie ile yürüdüm.

Haftasonları maalesef misafirden dolayı bir de aile üyelerinin hepsi evde olunca pek diyetlik menüler olmuyor.. Kendime özel menü hazırlayıp yemekte işime gelmiyor üşeniyorum. Nasılsa haftaiçi telafisi oluyor. Hepimiz için iyi bir hafta olur umarım.

merhaba arkadaşlar

bugü pek bir ev hanımı modundaydım :) yarın yakın arkadaşlarımla çocuklarımıza sürpriz yapmayı planlıyoruz...peygamberimizin doğumgününü kutlayacağız...bir arkadaşımız evini açtı, ben pastayı hazırladım bugün, bir arkadaş çocuklara hediye konfeti süs falan ayarlayacak, tam bir kutlama olsun istedik...

doğal olarak bugün pasta görevimi tamamlamalıydım yarın işten direk oraya geçeceğimizden...süslü kokoş turuncu ve yeşil ağırlıklı bir pasta yaptık kızımla...çooooook uğraştık...sonra dedim ki annelerin birçoğu diyette falan yaz öncesi bu pastadan yiyemicez...o zaman bize de tuzlu pandispanyadan yoğurtlu görüntüsü diğerinden aşağı kalmayan salatalı bir pasta yaptım...biraz çalıntı tarif biraz uydurma falan süper oldu...

bi küçük pastada anne-babama yaptım amaaaaaaa tadına bile bakmadım gurur duydum kendimle...niye anlattım bunu :) ne bileyim pek hoşuma gitti hem pastalar hem bu parti fikri falan filan işte :)

süperhem part, hemde pastadan tatamamam:D

pazar ve evde olmama rağmen, üstüne bir de mutfaktan çıkmamama rağmen gayet iradeli bir gündü :)

3 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

2 kuru erik

4 kaşık yoğurt
1 dilim etimek

2 kuru kayısı

gayet olçülü bencede afiyet olsun

Sabah 08.30

Ara 11.00

3 tane kuru erik

Öğle 13.30

Ara 15.30

2 kuru erik
5 tane fındık

Akşam 17.00

1 tane fırında çupra
1 dilim kepek ekmeği

Ara 19.00

100 kere zıplama
50 mekik

İnanılmaz sancılarım var; havada soğuk diye yürüyüş yapamadım. Onun yerine leslie ile yürüdüm.

Haftasonları maalesef misafirden dolayı bir de aile üyelerinin hepsi evde olunca pek diyetlik menüler olmuyor.. Kendime özel menü hazırlayıp yemekte işime gelmiyor üşeniyorum. Nasılsa haftaiçi telafisi oluyor. Hepimiz için iyi bir hafta olur umarım.

senin menude iyi en azından bana gore

menu:
saba: peynır
tost makınasında biber
az p.kavurma
zeytın
1 dlm ekmek

öğle: 1 kase şehriye çorba
yeşillik
p. kavurma yk
1 dlm ekmek

ara: yarım kurabiye
1 dlm baklva:20:

akşam: muz
4 köfte salata 1 dlm ekmk
az kızartma

spor dk yurudum işte ..bu kadarcık...

602108_361881510590758_1845936639_n.jpg

kızlar slm
haftasonu bir kar bir fırtına bir boran burada oralarda havalar nasıl
ayyy sanki aralık ayı mübarek
dondum valla dondum
yaktım sobayı cumartesi günü yattığım odada
inan ki yorganı kaldırmadım
çekyatı da ohhh dağınık oldu ama tv yi de açtımmm arasıra kalkıp test çözdüm arasıra yattım dinlendim
pazar öğleye kadar güneşliydi
hemen banyo işlerimi hallettim
allahtan eerken davranmışım
öğleden sonra bir sis bir duman
rabbim ya
benim miğde ne yapsın
bu hava beni mahvetti
kızlar hafta sonu aklıma ne geldiyse yedim bu aradı
kesinlikle kısıtlamadım kendimi
bugün yendiden gırtlark kontrolüne başladım
ya şunu anladım şu spor sorununu çözmeden ben bu kilo verme işinde muaffakate eremeyecemmmm

süperhem part, hemde pastadan tatamamam:D

gayet olçülü bencede afiyet olsun

senin menude iyi en azından bana gore

menu:
saba: peynır
tost makınasında biber
az p.kavurma
zeytın
1 dlm ekmek

öğle: 1 kase şehriye çorba
yeşillik
p. kavurma yk
1 dlm ekmek

ara: yarım kurabiye
1 dlm baklva:20:

akşam: muz
4 köfte salata 1 dlm ekmk
az kızartma

spor dk yurudum işte ..bu kadarcık...

Kuşum bu p. kavurma nedir ??

kızlar slm
haftasonu bir kar bir fırtına bir boran burada oralarda havalar nasıl
ayyy sanki aralık ayı mübarek
dondum valla dondum
yaktım sobayı cumartesi günü yattığım odada
inan ki yorganı kaldırmadım
çekyatı da ohhh dağınık oldu ama tv yi de açtımmm arasıra kalkıp test çözdüm arasıra yattım dinlendim
pazar öğleye kadar güneşliydi
hemen banyo işlerimi hallettim
allahtan eerken davranmışım
öğleden sonra bir sis bir duman
rabbim ya
benim miğde ne yapsın
bu hava beni mahvetti
kızlar hafta sonu aklıma ne geldiyse yedim bu aradı
kesinlikle kısıtlamadım kendimi
bugün yendiden gırtlark kontrolüne başladım
ya şunu anladım şu spor sorununu çözmeden ben bu kilo verme işinde muaffakate eremeyecemmmm

Hafta sonu burası da soğudu canım ama sizin orası gibi olamaz tabii..
Evet canım spor şart..Senin bilgisayar gelsin de en azından evde leslie yaparsın düzenli yaparsan süper olur tabiki..

merhaba arkadaşlar

Çook güzeel :46: harika fikir ve harika çalışma Rabbim kabul etsin canım emeğine ve ellerine sağlık:16:

3 dilim kepek ekmeği
yeşil çay

2 kuru erik

4 kaşık yoğurt
1 dilim etimek

2 kuru kayısı

:46::46::46::46::46::46:
Sabah 08.30

Ara 11.00

3 tane kuru erik

Öğle 13.30

Ara 15.30

2 kuru erik
5 tane fındık

Akşam 17.00

1 tane fırında çupra
1 dilim kepek ekmeği

Ara 19.00

100 kere zıplama
50 mekik

:46::46::46::46::46::46:

Back
X