- 8 Ağustos 2008
- 35.992
- 45.962
- 1.123
Tatlım ben bana en yakın aktardan aldım 7,5 tl ve içinde 60 paket çay var..Çok sağol akrep.. Bir de sana bir şey soracaktım. Bende şu dokuzlu çaydan kullanmak istiyorum. Herhangi bir zararı ya da yan etkisi var mı ? İnternet üzerinden 49 liraya satılanlar güvenli midir ? Sen kendininkini nereden almıştın ve faydasını gördün mü ?
Canım lütfen koladan uzak dur diyet yada değil hiç farketmez uzak dur..bugün kızımın sınıfının sinema organizasyonu vardı, ardından da anneler çocuklar cümbür cemaat yemek...e tabi ben de yedim :)
tabi şöyle bir durum da var; her ayın 18'i tartılma günüm ve o ayki hedefe ulaşırsam bir öğün ödüllendiriyorum kendimi...o hakkımı bugüne saklamıştım zaten..hatta geçen ay koca künefeyi yedikten sonra şekerim 400ü bulmuştu da yine de gam yememiştim :) o derece ödül yani :) ama bir ay daha eve mahkum menülere döndüm...
ve gelelim yediklerime
sabah : 1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 lokma peynirli börek
yeşilçay
ara : 1 avuç popcorn
öğle : 1 porsiyon İSKENDER :)
kola (ama light yani :)
ara : yok acıkamadım ki :)
akşam : 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş cacık (hazımsızlık had safhada bu hafta)
1 kuru erik
2 lt su
spor : sabah 10-akşam 7 sokaklardaydık kuzucumla walla 10 km koşmuş gibiyim yeter
kitap : revolution
Menülerin çok güzel ama akşam araların olmasın canım bak senle bu hafta akşam menü sonrası yemeyelimolurmu çok acıkırsak süt yada ayran yada bol su olurmu canım..Birbirimize destek olalım..bugun çok oğun gecti ve emek olayım çok fena her zamnki gibi
bana kızın yahu...
sabah: domates-peynir
salatalık
az krem peynir
2 çatal yumurları patates
2 dlm ekmek
öğle: 1 simit- 2-3 tane bisküvi- 1-2 tane cerez
bugun avm de etkinlik vardı çocuklarla oraya gittik çok fena yoruldum öğle yemeği olmadı..
akşm: 3 naget
1 kasa ezo
1 kase yeşil mer
söğüç
2 dlm ekmek
ara: muz
aranın arası.... çeyrek pide arası domates salatalıkm ...neden yedim bilmem ...
kredi kartı ex. görünce tozuttum yaww nedir öde öde bitmiyor ne yapsak ne etsek bilemedim yaaa...off offf....
bide şu diyet olayına spor olayına dikkat etmem lazım ..gecen bi arkadaşım gordu beni en son doğum iznine çıkmadan once gormuştu...soruyor bana ne zman doğum....aman allahım sinir oldum...haha hihi yaptım ama..olmaz olamz....nisan ayının bitmesine az kaldı en az 90,500 olmam lazım ama nasıl???
Ben menüden hemen sonra zıplıyorum 100 kez tavsiye ederim canımevet kitap eklemedim bugun ASR-I SAADET GENÇLİĞİ..BUgun başlıcam...
sporda pek yapamadım ama bütün gün ayaktaydım...
yatmadan 200-300 kere zıplıcam akrep is model![]()
Kaloriye takılmıyoruuuzzamaaaaan iskender yedim diye azıcık içim sızlarken bir de ne göreyim zaten 1 porsiyon iskender soslu tereyağlı maksimum 700 kaloriymiş zaten :) e o halde ben yine 1700 kaloriyi aşmadım :)
şimdi huzurla uyuyabilirim işte :)

kusura bakmayın cok cok özürdilerim temizlik hazırlık misafir geldi misafirin ardından tekrar temizlik akşamda dogum günü pek bi yogunum kaldıramadı bünye benim kilo aynı tık tık yokbaşlangıç 72 gecen hafta 69.6mış kılom 69 .8 kılo cizelgesini oturup bigün denicem... akşama kadar
bu haftada kendıme gelicem yeter artık bıraktım kendımı
Vaaooooo maydanozlar açık farkla yendiiiiiiiiiiiiiiii:119::119::119: