Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah

1 dilim ekmek
2 çorba kaşığı kadar peynirli omlet
2 dilim kaşar peyniri
1 domates
1 salatalık
1 fican dokuzlu çay

Ara

1 tane ev yapımı damla cikolatali cookie

Öğle

2 çorba kaşığı kadar patates püresi
3 tane ızgara köfte
4 yemek kaşığı yogurtlu patlıcan salatası
1 fincan dokuzlu çay

Ara

3 kayısı
3 fındık

Akşam

1 fincan dokuzlu çay
1 kase suzme mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı zeytinyağli taze fasulye

Ara

2 kayısı
2 fındık

Su 1.5 litre icebildim

Spor : 40 dk yürüyüşe simdi çıkıyorum.. yürüyüş sonrası hemem uyuyabilirim bugün çok yoruldum.

evet canım muz ye ayrıca tarçınlı süt iç rahatlatır birde ıhlamur yada nane kaynat iç o da iyi gelir üstüne sıcacık battaniye al yat terlet kendini uyanınca ılık bir duş al hemen banyodan çıkar çıkmaz saçını kurut ve çorap giy ayağına nasıl rahatlarsın

bat ne ki

haah çocukluuu anneler hemen belli etmiş kendini ne güzel ama onların heyecanına ortak olmak

bismillahirrahmanirrahim
niyet hayr akibet te hayr olsun allahımmm aminnnn

hahah akrepte merak etmiş

vayy süpppeeersiiinnnn

canım merdivenle çok uğraşma istersen basen yapar sen direk yürü bence

hakketenmi zaten göbek var bide basenim olmasında:53: yürüyüş yapınca nepayım gazımı alamadım inip çıkıverdim :32:

bugunkü menüm karanlık
sabah 1dilim kızarmış kepekli ekmek cok azcık peynir domates biber 2bardak çay
ögle kayınvalıdemle pazara cıktık
ordan cocukları hamburger yemeye götürdük ısrarı üzerine bizde yedik tavuklu yedim :17:
ara olmasında artık
akşam nesfit yedim 1kase bol su içtim 3lıtre su
spor hızlı yavaş yürüdük de yürüdük pazarda eşindik deşindik,2market gezdik 12de cıktık 6da girdik eve tatil olunca ...vurduk kendimizi sokaklara tekra eve geldik ama bu saate kadar yeni oturdum erimişti:27:r inşallah birde pantolonumun içinden böcek soktu bacagımı ama ne ısırdı bılemedim :44: cok acıdı hala acıyor

bugunkü menüm karanlık
sabah 1dilim kızarmış kepekli ekmek cok azcık peynir domates biber 2bardak çay
ögle kayınvalıdemle pazara cıktık
ordan cocukları hamburger yemeye götürdük ısrarı üzerine bizde yedik tavuklu yedim :17:
ara olmasında artık
akşam nesfit yedim 1kase bol su içtim 3lıtre su
spor hızlı yavaş yürüdük de yürüdük pazarda eşindik deşindik,2market gezdik 12de cıktık 6da girdik eve tatil olunca ...vurduk kendimizi sokaklara tekra eve geldik ama bu saate kadar yeni oturdum erimişti:27:r inşallah birde pantolonumun içinden böcek soktu bacagımı ama ne ısırdı bılemedim :44: cok acıdı hala acıyor

Chicken burger harici ben gayet iyi ona da canını sıkma.. Tülin Şahin kilo verdiği dönem yeri geldi kocaman hamburger ve 1 tabak patates yedim demişti. Akşami hafif tutunca gerisi geliyor.

19303_10151271145088780_1928046831_n.jpg

kızlar
dün yine hazımsızlık sorunu yaşadım
allahım canım çok yandı ya
bugün dr gidiyorum
ilaçlarım da bitti yeniden yazdıracam
belki dr daha iyi bir ilaç verir
bu hafta şimdiden söylüyourm pestilim
kendimi iyi hissetmiyorum
ama dr dönüşü yüüryüş yapacam
iyi gelir vucuduma :16::15:
dr gidemedim sıkıntı nedenim 1 haftadır beni bezdiren nedenimi akşam anlamış bulunuyorum inleyerek regl oluyorum kızlar inliyorum diyorum farkındasınız değil mi her yerim şiş ağzım gözlerim ellerim eklemlerimi hissediyorum mahfu perişanım ...
bat : tokat amasya çorum yöresine ait, kısırın yeşil mercimek ve bolca yeşillik (dereotu nane maydanoz soğan ekşi salça vs) ile yapılan ceviz eklenebilen soğuk yenilen bir çeşidi gerçekten süper...tabi çorba gibi olmasa da hafif suludur, kaşıkla yenir yani ekşi asma yaprağı bulursanız daha süper olur...bugün yine yaptım :)
ahaaaa ben fak okurken yozgatlı bır kız arkadaşıman da duyduydum bunu akreep bizim batırık varya ona yeşil mercimek koyuyorlar yani düşün kü fıstık yerine ceviz ve bir su bardağı da yeşil mercimek diğer her şeyi aynı birde bunlar köftesini yapmıyor direk sulandırıyor hiç denemedim ama lezetti batırık kadar güzel olurmu bilemiyorum
:56::56::56::56::56:işte bat yemeği:56::56::56::56::56:
ahaaa teşekkürler aymudo
hakketenmi zaten göbek var bide basenim olmasında:53: yürüyüş yapınca nepayım gazımı alamadım inip çıkıverdim :32:

haaha :60: :60: kızlar birkaç gündür hani sancılarım vardı karın bölgemde ben gaz sandım dıydı meğer regl ağrısıymış bir ara da miğdem ağrıyor sandımdıydı ..:60: ameliyat olan hastalara dr gaz yapmasını ister gaz yapmadan hastahaneden çıkarmaz ör sezeryanla doğum apandist falan :60: hemşireler gaz yapsın diye hastayı kolidorda yürütürler yürümek hazımsızlık yaşayanlar için ufak bir önlem biliyorum ki hastahanelerde bu gibi durumda çok zorda kalınmadığı sürece yürütüyorlar hastayı ve gaz yapmasını istiyorlar eğer hasta doğal olarak yapamıyorsa bu duruma dr ilaçla müdahale ediyor ama yaptırıyor bir şekilde sen yürüyüp gaz yap demedim canım ali_yem :16: kız allah ömür versin sana iyi mi nasıl güldürdün sabah sabah ben kendim için düşündüm onu senin için değil :60: sen yürüyüş yap ister gaz yap ister yapma :60: rahat ol bebişim bu arada kızlar biz yurtta iken öğrenci iken 6 katta idi odamız günlere böldük herkesin bir günü vardı o günler 6 kattan aşağı bir kişi iner toplu alışverişi kızların en alt katındaki kantininden yapardı tabi eziyete dönmezdi bu durum öğle oldu mesela herkes birşeyler yiyecek herkes o görevli arkadaşa listesini hazırlar ne yiyecekse parasını verir o arkadaşta tedarik ederdi 6 kişinin yemeğini falan o kişi getirirdi allahım ya ne fark ediyorsa şimdi olsa yapamazdım böyle birşeyi ama yaş o zaman 19 :60: neyse amaç daha az inip çıkalımda basenimiz olmasın dı :60:

Bir kral halkı için geniş bir yol
yaptırmaya karar verdi.Yapımı
tamamlanan yolu halka açmadan önce,
bir yarışma düzenlemeye karar verdi.
... İsteyenin bu yarışmaya katılabileceğini
ilan ettiren kral, yoldan en güzel
geçecek kişiyi belirleyecegini söyledi.
Yarışma günü, insanlar akın ettiler.
Bazıları en güzel arabalarını,
bazıları en güzel elbiselerini getirmişti:
Kadınlardan kimileri saçlarını en güzel
biçimde yaptırmıştı, kimi de yanlarında
en güzel yiyecekleri getirmişti.
Gençlerden bazıları spor kıyafetler
içinde yol boyunca koşmaya
hazırlanıyordu.
Nihayet, tüm gün insanlar yoldan
geçtiler, fakat yolu kat edip tekrar kralın
yanına döndüklerinde hepsi aynı
şikayette bulundu:
Yolun bir yerinde büyükçe bir taş ve
moloz yığını vardı ve bu moloz yığını
yolculuğu zorlastırıyordu.
Günün sonunda yalnız bir yolcu da
bitiş çizgisine yorgun argın ulaştı. Üstü
başı toz toprak içindeydi, ama krala
büyük bir saygıyla yönelerek elindeki
altın kesesini uzatti:
"Yolculugum sırasında, yolu tıkayan tas
ve moloz yığınını kaldırmak için
durmuştum. Bu altın kesesini onun
altında buldum. Bu altınlar size ait
olmalı."
Kral gülümseyerek cevap verdi:
"O altınlar sana ait delikanlı."
"Hayır, benim değil. Benim hiçbir
zaman o kadar çok param olmadı."
"Evet" dedi kral. "Bu altınları sen
kazandin, zira yarışmanın galibi sensin.
Yoldan en güzel geçen kişi sensin.
Çünkü, yoldan en güzel geçen kişi,
ardından gelenler için yoldaki engelleri
kaldıran kişidir !

dr gidemedim sıkıntı nedenim 1 haftadır beni bezdiren nedenimi akşam anlamış bulunuyorum inleyerek regl oluyorum kızlar inliyorum diyorum farkındasınız değil mi her yerim şiş ağzım gözlerim ellerim eklemlerimi hissediyorum mahfu perişanım ...

ahaaaa ben fak okurken yozgatlı bır kız arkadaşıman da duyduydum bunu akreep bizim batırık varya ona yeşil mercimek koyuyorlar yani düşün kü fıstık yerine ceviz ve bir su bardağı da yeşil mercimek diğer her şeyi aynı birde bunlar köftesini yapmıyor direk sulandırıyor hiç denemedim ama lezetti batırık kadar güzel olurmu bilemiyorum

ahaaa teşekkürler aymudo

haaha :60: :60: kızlar birkaç gündür hani sancılarım vardı karın bölgemde ben gaz sandım dıydı meğer regl ağrısıymış bir ara da miğdem ağrıyor sandımdıydı ..:60: ameliyat olan hastalara dr gaz yapmasını ister gaz yapmadan hastahaneden çıkarmaz ör sezeryanla doğum apandist falan :60: hemşireler gaz yapsın diye hastayı kolidorda yürütürler yürümek hazımsızlık yaşayanlar için ufak bir önlem biliyorum ki hastahanelerde bu gibi durumda çok zorda kalınmadığı sürece yürütüyorlar hastayı ve gaz yapmasını istiyorlar eğer hasta doğal olarak yapamıyorsa bu duruma dr ilaçla müdahale ediyor ama yaptırıyor bir şekilde sen yürüyüp gaz yap demedim canım ali_yem :16: kız allah ömür versin sana iyi mi nasıl güldürdün sabah sabah ben kendim için düşündüm onu senin için değil :60: sen yürüyüş yap ister gaz yap ister yapma :60: rahat ol bebişim bu arada kızlar biz yurtta iken öğrenci iken 6 katta idi odamız günlere böldük herkesin bir günü vardı o günler 6 kattan aşağı bir kişi iner toplu alışverişi kızların en alt katındaki kantininden yapardı tabi eziyete dönmezdi bu durum öğle oldu mesela herkes birşeyler yiyecek herkes o görevli arkadaşa listesini hazırlar ne yiyecekse parasını verir o arkadaşta tedarik ederdi 6 kişinin yemeğini falan o kişi getirirdi allahım ya ne fark ediyorsa şimdi olsa yapamazdım böyle birşeyi ama yaş o zaman 19 :60: neyse amaç daha az inip çıkalımda basenimiz olmasın dı :60:

:52::52::9::9:kız gazımı alamadım derken o gün yürüyüş yaptımda yetmedi bide merdiven çıkıverdim anlamında gaza geldim yani :9::9:

ahaaa teşekkürler aymudo

kuzucum geçmiş olsun aman diyeyim dikkat kendine merakta bırakma bizi

kızlar ne durumdasınız bakalım yarın cuma hatırlatayım dedim sizlere de bende keyifler fena değil yarınki tartıda yüzümü güldürürse keyfim yerinde olacakkkkkkkkk.

Sabah : 2 kasık ıspanak
2 dlm ekmek

öğle : 4 kasık ıspanak
2 dlm ekmek
peynirli sogus

ara : 1 lokum

akşam : 5 kasık pilav
3 kofte kadar tavuk göğsü ızgara
cacık

2 lt su

spora gidemicem çok sancı var :(

Sabah

1 fincan 9 lu çay
1 kase nesfit ballı bademli

Ara

3 kayısı
3 fındık

Öğle

Yarım simit
1 bardak ayran

Ara

1 paket special k kraker

Akşam

1 kase suzme mercimek çorbası
1 dilim ızgara tavuk
1 kase maydanozlu çoban salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara

3 kuru kayısı
2 kuru erik
10 tane fındık

SABAH:1 tane armut

ARA:şekersiz çay

ÖĞLE:5 yemek kaşığı ıspanak yemeği+ yoğurt
ARA:ÇİKOLATA(YEDİM VALLA DAYANAMADIM):5:

AKŞAM:2 Parça tavuk şinitsel+cacık

Yarın oğlumun beslenmesi hamur işi günü kurabiye yaptım bir tane de yedim.:5:

2 litre su 1 Poşet form çayı bakalım yarın kaç kilo geleceğim...:18:

Chicken burger harici ben gayet iyi ona da canını sıkma.. Tülin Şahin kilo verdiği dönem yeri geldi kocaman hamburger ve 1 tabak patates yedim demişti. Akşami hafif tutunca gerisi geliyor.
ayyy sagol canım ya ben onu yedim içim içimi yedi...tülin şahin bayagı kiloluydu ozaman ama iyi spor yapıyorlar, spor salonlarında bende nerdeee evde tepinip duruyom :9:oldu olan ödül diyelim ozaman

Son düzenleme:
benüm menüm
sabah kızarmış kepekli ekmek bıraz peynır 2bardak çay domates sivri biber birde cocuklara sigara böregi kızartmıştım yemediler neden yemedi bu cocuklar tadımı kötü diye tadına bakıverdim 1tanecik:56: cokta güzeldi:19:
ara yok
ögle yarım porsiyon bezelye yemegi 4kaşık pilav
akşam mercimekli bulgur pilavı 1kase cacık:56:
ara çikolata
su 3 spor yaptım

Geçen hafta : 94.0

Bugün : 93.8

Regl donemindeyim arkadaşlar o nedenle sanırım ya da duraklama dönemine de girmiş olabilirim belki

ahaaa teşekkürler aymudo

Kız Allah seni sabah sabah ne güldüm :60: kız aliye gaz derken hızımı alamadım anlamında demiş :60: ben de diyorum ne anlatıyor bu ne alaka konuyla :60:
:52::52::9::9:kız gazımı alamadım derken o gün yürüyüş yaptımda yetmedi bide merdiven çıkıverdim anlamında gaza geldim yani :9::9:

Canım benim merdiven inip çıkmak koşmaktan daha çok efor harcatıyor..Ben de bu hafta asansörü bıraktım merdiven kullanıyorum..Bacaklarda selülit oluşumunu da önlüyor..

kuzucum geçmiş olsun aman diyeyim dikkat kendine merakta bırakma bizi
iyiyim kuşum sadece şişim heryerim şiş :14::14:
kızlar ne durumdasınız bakalım yarın cuma hatırlatayım dedim sizlere de bende keyifler fena değil yarınki tartıda yüzümü güldürürse keyfim yerinde olacakkkkkkkkk.
poffff :37::37::37::17:
Kız Allah seni sabah sabah ne güldüm :60: kız aliye gaz derken hızımı alamadım anlamında demiş :60: ben de diyorum ne anlatıyor bu ne alaka konuyla :60:
:33::33::33: 2 haftadır gazım var sanan ben çektiğim sancıları da hesaba koy gaz deyince ne anlarım :52::52::32::33:

Canım benim merdiven inip çıkmak koşmaktan daha çok efor harcatıyor..Ben de bu hafta asansörü bıraktım merdiven kullanıyorum..Bacaklarda selülit oluşumunu da önlüyor..

merdiven basen yapaaar yürüyün siz yokuşta yürü ama merdiven cısss:41:

iyiyim kuşum sadece şişim heryerim şiş :14::14:

poffff :37::37::37::17:

merdiven basen yapaaar yürüyün siz yokuşta yürü ama merdiven cısss:41:

Kuzuu ben daha önce 7 katlı apartman merdivenini 5 kez iner çıkardım hiç basenlmiyim gördün beni kii o zaman kilom 54 - 57 arası gider gelirdi ve şu anki halimden çok daha inceydim..
Ve benim bacaklarımda selülit yok hamdolsun..

Back
X