Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkesler nerede yahu??? Bugün hava güzel diye vurduk sokaklara kendimizi...pek keyifliydi...bir de anne-kız yüzme grubunun deneme dersine gittik kuzuyla...yüzme iyi gelecek insaallah ama benimki boynumdan inerse ilerleyen günlerde...

Denicez birkaç ders bakalım...

Menun gayet iyi.. Bu arada gerçekten kimseler yok herkes nerde ki çözemedim :) en az paylaşım bu grupta yapıldı bu hafta.

haftasonları çoğumuzun evden nete bağlanma şansı olmadığı için pek katılım olmuyor ama lütfen siz bozmayın düzeninizi ve devam edin.

bu hafta pek iç açıcı değiliz galiba ama durmak yok yola devam inşallah :)

ben duraklama dönemine kendimi hazırlamaya çalışıyorum...olabilir duracak moral bozmak yok deyip duruyorum :) o zaman işe yarar bu motivasyon inşallah!!

menüme gelince;

sabah : 1 rafadan yumurta
2 dilim kepek ekmek
yarım kızarmış biber
yeşilçay

ara : 4 kuru kayısı
2 ceviz

öğle : 1 büyük çay bardağı tarhana çorbası
1 porsiyon karalahana sarması

ara : 1 büyük çay bardağı tarhana çorbası
3 lokma sade poğaça

akşam : 1 su bardağı tarhana çorbası
2 dilim ekmek
sirkeli salata
1 minik kutu ton balığı
4 kaşık yoğurt

3 lt su

spor : 1 saat yürüyüş

kitap : mahşer cinayetleri

arkadaşlar ben balık yiyemiyorum, omega 3 için zorlayarak sadece ton balığı...kırmızı eti de gönüllü yemiyorum malesef...bu açığı nasıl kapatabilirim?

bir şey sorabilir miyim belki daha önce paylaşmıştın ama ben unuttum sanırım. sen diyetisyen kontrolündesin değil mi yoksa bunlar senin kendi uyguladığın menüler mi ?

eğer diyetisyen kontrolündeysen duraklama dönemi için mutlaka senin için birşeyler önerebilir.

bu arada omega3 için ben günlük bir tane omega3 takviyesi alıyorum sen de al mutlaka.

935430_238602126281845_1656819248_n.jpg

Çarşambadan bu yana akşam 07:00 sonrası yememeye devam ediyorum..Bu da akşam yemeğimin 20:00/21:00 i bulduğundan akşam menüsünü çıkarmam demek oldu..
Uff ilk 4 güm nasıl zordu ama dün akşam çok etkilenmedim hatta haftasonu diye bişiler iyebilirim diye düşündüm ama cıkss bu seferde canım istemedi..
Harikaa ve harikayım yaa:119::119::119:

Dün sabahın erken saatinden akşama kadar dışardaydım..Çook uzaklara pikniğe gittik..
Doktorun yerine gittik..
Bahocanım sen aradığında yoldaydık..Maaşallah sen pazar da olsa erken kalkıyosun bravo..Severim erken kalkan insanı:16:

Çok güzeldi..Harika bir akarsu vardı..Nasıl serindi.. Birkere geçtikten sonra bir daha geçmem dediğim tahta köprülerden defalarca geçtim :1:

Dağ havası, yürüyüşümüz, namaz vakitleri yakındaki camiye gidiş gelişlerim, yeme içme faaliyetleri kızımla top oynamak, hatta yol bile yordu.. Sabah namazına nasıl da zor kalktım..Ama çok güzeldi..Harika bir gün geçrdim daha güzellerini sizler geçirin inş..

Hmm bakalım dün neler yemişim:

Sabah
Elma sirkeli sıcak su
Antep fıstıklı çukulata (yolda)
(kahvaltı yapamadım yolda geçti)

Öğle
Et şiş, soğan salata, domates salatalık,közlenmiş biber,açık ekmek..

Dönüşte eve geçmeden dondurmacıya uğradık..
Bir porsiyon künefe,bir külah kaymaklı dondurma..

Su: 3 litre

Bol şekersiz siyah çay

Kitap:Kukla' yı bitirdim. Şimdi Şeytanın labirenti'ne başladım..

Spor:Bol yürüyüş..

uzun zamandır takıma vakit ayıramıyordum aslında hiçbirşeye kardeşim geldi 8 gündür buradaydı bana çok iyi geldi gezdik tozduk depresyondan çıkardı beni artık zayıflamaya devam 70 bekle beni geliyorum :10::10:

sizler nasılsınız:16:

Dün sabahın erken saatinden akşama kadar dışardaydım..Çook uzaklara pikniğe gittik..
Doktorun yerine gittik..
Bahocanım sen aradığında yoldaydık..Maaşallah sen pazar da olsa erken kalkıyosun bravo..Severim erken kalkan insanı:16:

Çok güzeldi..Harika bir akarsu vardı..Nasıl serindi.. Birkere geçtikten sonra bir daha geçmem dediğim tahta köprülerden defalarca geçtim :1:

Dağ havası, yürüyüşümüz, namaz vakitleri yakındaki camiye gidiş gelişlerim, yeme içme faaliyetleri kızımla top oynamak, hatta yol bile yordu.. Sabah namazına nasıl da zor kalktım..Ama çok güzeldi..Harika bir gün geçrdim daha güzellerini sizler geçirin inş..

bizde ailecek annemler ananemler teyzemler yani kısacası tüm sülale piknik teydik dere kenarında çok eglendik akrabalarda geç çogunlukta yakantop salıncak ipatlama resmen çocuk gibi oynadık çok eglenceliydi biara suya girmek istedim buzzzzzzzzz gibiydi ayaklarım dondu resman ama varislerim için çok iyi oldugunu bildigimden uzun süre kaldım suyun içinde akşam 9 da eve geldik çokyorulmuşum namazımı hemen yattım harika bir gündü :16::16::16:

ohh hafta sonu herkes gezmiş tozmuş valla.

ceylin de bebek baksın bohça hazırlasınn, düğün salonu araştırsın:47:

İstanbulda yaşamak o kadar pahalı ki... 400 kişilk azıcık düzgün bir düğün salonu için 18-19 binlerden bahsediliyor, üçüncü sınıf, yerin altında basık bir salonda yaparız derseniz bileyedi sekiz bini gözden çıkarmanız lazım :( biz de bunlarla ugrşıyoruz haftasonları:(

bizde ailecek annemler ananemler teyzemler yani kısacası tüm sülale piknik teydik dere kenarında çok eglendik akrabalarda geç çogunlukta yakantop salıncak ipatlama resmen çocuk gibi oynadık çok eglenceliydi biara suya girmek istedim buzzzzzzzzz gibiydi ayaklarım dondu resman ama varislerim için çok iyi oldugunu bildigimden uzun süre kaldım suyun içinde akşam 9 da eve geldik çokyorulmuşum namazımı hemen yattım harika bir gündü :16::16::16:

Ohh ohh ne güzel yapmışınız ben de kızımla coştum epey..Babamız gece vardiyasından çıkmıştı. Yemek sonrası yattı o.. Kalkınca da yürüdük epey keşfettik heryeri..Bizim burdaki dere değildi canım bayağı büyük akarsuydu üzerinde tahta köprüler felan..Yer yer minik şelale oluşmuştu..Köprü üzerinden geçerken akan suyun serinliği nasıl da vuruyordu yüzümüze..
Evvett çok güzeldi heleki uzun bir kışın üzerinden çok iyi geldi..

İstanbulda yaşamak o kadar pahalı ki... 400 kişilk azıcık düzgün bir düğün salonu için 18-19 binlerden bahsediliyor, üçüncü sınıf, yerin altında basık bir salonda yaparız derseniz bileyedi sekiz bini gözden çıkarmanız lazım :( biz de bunlarla ugrşıyoruz haftasonları:(

Gezdik işte ohh banane :1:

Kuzucum aslında hiç gerek böyle büyük organizasyonlara..Gelen eğlenip gidiyor faturası sizin canınızı yakıyor.. Yokmudur eş dostun boş yeri siz içini güzelleştirin. Yada şööle bahçeli bir yer.. Önemli olan sizin mutluluğunuz canım..

yaptım yaptım :21::21::21:başardım kilo cizelgemi yaptımmm:32::32:merhabalar nasılsınız hafta sonu bıçakarası pideler dondurmalar künefelerle gecti :56:bu hafta cozuttum valla burda yani antalyada yaz geldi hava çok sıcakkk bu sene çekcegimiz var Allah yardımcımız olsun... kayınvalıdemleri bugun umreye ugurladıkkk :16:rabbim isteyen herkeze nasip etsin

yaptım yaptım :21::21::21:başardım kilo cizelgemi yaptımmm:32::32:merhabalar nasılsınız hafta sonu bıçakarası pideler dondurmalar künefelerle gecti :56:bu hafta cozuttum valla burda yani antalyada yaz geldi hava çok sıcakkk bu sene çekcegimiz var Allah yardımcımız olsun... kayınvalıdemleri bugun umreye ugurladıkkk :16:rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Oo Rabbim kabul etsin ve kavuştursun canım..
Kuzucum sıcak olur çekeriz soğuk olur yine çekeriz, hava durumu bu boşver..
Yaşayana huzur lazım, huzur olsun varsın sıcak olsun ya da yağmur, soğuk..
Yüreğimizin sıcaklığı mutluluk seviyesinde kalsın yeter bize:16:

:26:Aaaaaaaaaaaaaa:26::çok pahalıymış allah yardımcınız olsun

:46::46:tebrikler:9:
allah isteyen herkeze tabi banada genç yaşta nasip etsin inşallah :16::16:

Oo Rabbim kabul etsin ve kavuştursun canım..
Kuzucum sıcak olur çekeriz soğuk olur yine çekeriz, hava durumu bu boşver..
Yaşayana huzur lazım, huzur olsun varsın sıcak olsun ya da yağmur, soğuk..
Yüreğimizin sıcaklığı mutluluk seviyesinde kalsın yeter bize:16:
sen nesin böyleyaa akrebim çok pozitifsin:nazar::nazar::nazar::nazar:
insan sinirliyse bile seninle konuşunca hiç bişi kalmıyo :16::16::16::16:
hayata güzel bakmayı ögretiyorsun benimgibi evhamlı sinirli insanlara

allah selamet versin kuşum o paralarla yazık araba alırsınız nikah salonunda halledin bari kendiniz eğlenmeye gidersiniz artık eskisi gibi yeni evlenene insanlar yardımcı da olmuyor hani eskiden çeyrek falan takarlardı altın aldı başını gitti kimse takmıyor gelip eğlenip gidiyor insanları eğlendirmelik de o kadar masrafa ben olsam girmem belediyenin nikah salonuna gelierler sade bir tören olur maksat insanlara duyurmaktır ya evlendiğini duyan duymayana söyler :1::1:sonracığıma bir pasta meşrubat ikram edilir evli evine köylü köyüne kardeşim devir ekonomi devri ..
Ohh ohh ne güzel yapmışınız ben de kızımla coştum epey..Babamız gece vardiyasından çıkmıştı. Yemek sonrası yattı o.. Kalkınca da yürüdük epey keşfettik heryeri..Bizim burdaki dere değildi canım bayağı büyük akarsuydu üzerinde tahta köprüler felan..Yer yer minik şelale oluşmuştu..Köprü üzerinden geçerken akan suyun serinliği nasıl da vuruyordu yüzümüze..
Evvett çok güzeldi heleki uzun bir kışın üzerinden çok iyi geldi..
arabam olsa buralarda heryeer dr yeri gibi ama arabam yoookk :37::37:
Doktorun yerine gittik..

annem küçükken bizi götürmüştü oralar evet mükemmel yerler limonludan ayrılıyor yolu ....rüya gibi değil mi ..

Hafta sonu eşimin doğum günü vardı..cumartesi günü muazzam bi kahvaltıyla doğum gününe başladık..öğle pikniğe gittik orda kutlamalar devam etti..Akşam arkadaşlarımız süpriz yapıp eve geldiler derken çok yoruldum..pastalar börekler havada uçtu...Allahtan açık havadan mıdır çok mu yoruldum bilmiyorum sabah tartıldım kilo almamışım vermemişimde...

sen nesin böyleyaa akrebim çok pozitifsin:nazar::nazar::nazar::nazar:
insan sinirliyse bile seninle konuşunca hiç bişi kalmıyo :16::16::16::16:
hayata güzel bakmayı ögretiyorsun benimgibi evhamlı sinirli insanlara
O senin gönlünün güzelliği bikeremmm :12::54:
annem küçükken bizi götürmüştü oralar evet mükemmel yerler limonludan ayrılıyor yolu ....rüya gibi değil mi ..
Hayııııır.. Ben rüyamda daha güzel yerlerlerlerlerde oluyom bikeremmm:23: Anladın sen onu rüya prensesimm:16::27::27:
Hafta sonu eşimin doğum günü vardı..cumartesi günü muazzam bi kahvaltıyla doğum gününe başladık..öğle pikniğe gittik orda kutlamalar devam etti..Akşam arkadaşlarımız süpriz yapıp eve geldiler derken çok yoruldum..pastalar börekler havada uçtu...Allahtan açık havadan mıdır çok mu yoruldum bilmiyorum sabah tartıldım kilo almamışım vermemişimde...

Ohhh nefis bir hafta sonu geçmiş..Açık havada bol oksijen olunca çabuk yakıyor yenenleri canım.. Eşinle nice mutlu yıllara olsun canikom:16:

bir şey sorabilir miyim belki daha önce paylaşmıştın ama ben unuttum sanırım. sen diyetisyen kontrolündesin değil mi yoksa bunlar senin kendi uyguladığın menüler mi ?

eğer diyetisyen kontrolündeysen duraklama dönemi için mutlaka senin için birşeyler önerebilir.

bu arada omega3 için ben günlük bir tane omega3 takviyesi alıyorum sen de al mutlaka.

ben diyetisyen kontrolündeyim, ama zayıflamak için değil aslında...şeker hastasıyım kolestrolüm de sınırda, aslında şekerimi akip ediyor diyetisyenim ama verdiği diyet listesi 1700 kalorilik kolestrolden zayıf diyabetik diyeti...yani hem zayıflama hem de şeker ve kolestrolü düzene sokma hedefimiz...zayıflama öncelikli olmadığı için de uzun vadede vermek ancak mümkün...aslında bu da işime geliyor çünkü kalıcı bir zayıflama istiyorum, hiç diyet yapmadım şimdiye kadar metabolizmam git gele alışmadan zayıflayayım ve kalsın istiyorum..

o yüzden burada paylaşılan menüleri görünce kendimi kötü hissediyorum çünkü ben habire yiyorum :) hatta haftalık listelerimi doktoruma mail atıyorum bana kızıyor listeyi fazla kısıyorum diye...yani ona kalsa daha çok yicem...sporu da kısıtlıyor bu kiloyla çok zorlamayalım biraz ver sonra spora yüklenelim diyor...duraklama dönemine de öyle şok diyetler şekerini altüst eder, sabırlı olacaksın dedi en son :/ umarım olurum

gerçi herşeyi yediğimden çok rahat veriyorum çok şükür...hatta bugün çikolata yedim hem de diyabetik değildi :) aradım izin verdi mesela

omega 3'ü sorcam kontrolde inşallah...sağlıklı yaşama taktım ya kafayı herbişeyim sağlıklı olsun :)

Back
X