Dün akşam neler yapmışım bakalım
İşten eve dönüşte alt komşuma ufak bir ziyaret, çok ısrar etti, sıkıntısını hissedince geçtim ben de, biraz içini döktü rahatladı, benle konuşmak iyi geliyormuş

kaç gündür görüşemeyince 5 dk da olsa görmek konuşmak istedim dedi sağolsun..
Sonra eve çıktım naptım hmm tamam hatırladım şimdi çay koydum hemen, eşim yemeğini yemiş..Sonrası akşam namaz vakti..
Makineye çamaşır attım, bir kaç sayfa kitap okudum(hem kafa dağıtmak hem de enerji yükseltmek için)
Çay servisi, bir kupa çay içtim..Kızımı banyo yaptırdım.. Hurca kışlıklarımın bir kısmını yerleştirdim..Makineden çıkan çamaşırları serdim. Makineye tekrar çamaşır attım.Yatsı namazı, kuran,esmaül hüsna arası...
Mutfağa geçtim.Bir gün önce alıp pişirdiğim sütü dolaptan çıkarıp ısıttım..Yoğurt mayaladım..Bulaşıkları yıkadım..Mutfak epey dağılmış topladım, baya zamanımı aldı.. Yoğurt mayalarken hoşuma gitti

kalan bir kase yoğurdu yedim nefissti
Bu arada eşim bişiler yemek istedi.Tekrar çay demledim.. Çayla bişiler yemek istemiş..Sofra hazırladım.. Makineden çıkan çamaşırları serdim.. Birgün önceki kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim.. Kazak dolabından kazakları çıkardım yerine yazlık penyelerimi yerleştirdim..Kazakları hurca doldurdum..
Epey geç bir saatte, akşamımı büsürü, bir çok, kocaman hareketli dolu dolu ve özellikle boş mideyle geçirmenin huzuru ile bıraktım kendimi uykunun kucağına:98: