Mesela bol paylaşım yaparak başlayabiliriz![]()
Vaaay az mesaj attım diye mi takım 6. oldu..Bütün hevesimi kırdın şimdi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela bol paylaşım yaparak başlayabiliriz![]()
Eeee ne sandın güzelim, bol paylaşım, bol motivasyon demek.. Ehh bol motivasyonlada bol bol kilo vermek demek..Vaaay az mesaj attım diye mi takım 6. oldu..Bütün hevesimi kırdın şimdi...
akrep sana msj yollaya bilmem için 100 msj geçmem gerekiyormuş...
Burda sabah 7 sonrası gök yere indi sanki..Acaip bir yağmurki sormayın
... ve kısacık mesafeli evimden işyerime gelene kadar sırılsıklam oldum..Şemsiyem iş yerinde, kızıma yedek şemsiyesini vermiştim..Kursa gitmese bırakıcam evde..
İş yerinden şemsiyelerimizi aldık çantasını hazırladı kızım, ben de karşımızda kurulan kermesten beslenme aldım ona..Sıcacık el yapımı..
Hızla okul yolunu tuttuk yağmurda..Tam okula az mesafe kala düştüm sağ dizim ve dirseğim üzerine, kayganlaşan kaldırım dönüşünde.. Ani bir şekilde de kalktım sanki gayet normalmiş gibi(düşününce çok şaşırıyorum o ani kalkışıma)kızım üzülmesin diye tabii..
Arabamız kapımızın önünde..Benim kullanmam için izin kağıdı çıkmadı henüz..Babamızın uykusundan taviz verme özelliği hiç yok..
İşyerine dönünce bluzumu çıkardım askıdaki yedekde duran ince montumu geçirdim üstüme, ıslanan kolları çok rahatsız etti çünkü..
Şu an dizim ağrıyor, dirseğimde de sızı var inceden..
Şimdi kocaman bir güneş çıktı ışıl ışıl heryer..
Rabbimin büyüklüğü işte..
Herşey bizim için.
Sıkıntısı ile rahatlığı ile imtihan dünyası..
Bol paylaşım bol motivasyon demek ...senin paylaşımın beni hiç motive etmedi işte onu diyorum bendeEeee ne sandın güzelim, bol paylaşım, bol motivasyon demek.. Ehh bol motivasyonlada bol bol kilo vermek demek..
Şimdi; bol kilo veren takım tabiki ilk sıralarda olur![]()
bugunki menu felaket otesi yazmasam ancak bugun dokulum yedimde yedin reglide olamadım daha off off...eşimle iddaya girdik kızıştı ortalık bu kez kararlıyım temmuz başına kadar en az 6 kg vermem lazım yani 88 olmam lazım ..bugun yazmıyorum liste yarın sağlıklı ve ideal listeyle dönüş yapacağım...
Vaaay bee arkadaşım ellerine sağlık ne güzel yazmışsın ...Hep merak etmişimdir detoksu sayende bişeyler öğreneceğiz ...bugün itibariyle detoks programına başladım arkadaşlar, zorlanacağımı düşünürken bugün gayet kolay geçti, yarına allah kerim...
şimdi detoks aklına esince yapılmazmış, dolunay olması en iyisiymiş ama hicri ayın 1inde de başlanabilirmiş, birkaç gün daha var ama beni 1'i ilgilendirdiğinden diğerlerini dinlememişim :)
belirli ana kürler olmasına rağmen kişiye özel şekillendirilmiştir. mesela benim diyabetim ve karaciğer yağlanmam baz alınarak şekillendirildi liste...detoks kilo verme programı değildir diye de altını çizdi doktorum ısrarla :) (saatler benim yaşam şekline göre belirlendi)
sabah namazında : 1 tepeleme yemek kaşığı çekirdekli siyah üzüm kurusu (hadis-i şerifi de söyledi dr.kuru üzümle ilgili, o kadar çok şeye faydası varmış ki özellikle diyetlerde olursa dinç tutar dedi bir de)
7.30 : 1 yemek kaşığı glikozsuz bal içinde öğütülmüş 1 tatlı kaşığı çörek otu
8.00/13.00/18.00 (ana öğünler ): 4 dolu yemek kaşığı yoğurt (yağsız ev yoğurdu dedi ama ben ev yoğurdu yiyemiyorum)
7 adet kuru hurma, 1 adet ceviz
1 silme çay kaşığı tarçın (hurmalar doğranıp bir karışım yapılıyor, 20 dk kadar bekletiliyor iyice geçsin birbirine diye)
1 fincan yeşilçay (ben biberiye de ekliyorum)
10.00/ 15.00 (ara öğünler) : yarım demet saplarıyla birlikte körpe maydanoz,dereotu (limon, 1 çay kaşığı saf zeytinyağı veya 1 tatlı kaşığı ev yapımı elma sirkesi eklenebilir)
dayanamazsam öğünlerden birer hurma eksiltip yatmadan önce 3 hurma yiyebiliyorum
en az 2 lt su
20 dk yürüyüş
şeker için tarçın, karaciğer yağlanması için yoğurt, ihtiyac olan bütün besin değerleri için hurma, mide asidi düzenleyici olarak çörek otu, bağışıklık güçlendirici olarak kuru üzüm ve bal, ödem atıcı olarak maydanoz, dereotu, yağ yakımı ve sindirim için ceviz kullanılıyormuş
ayrıca dr.un dediğine göre günde 7 adet hurma bir insanın alması gereken tüm vitaminleri barındırıyormuş.
hicri ayın 17. günü de hacamat var detoks küründen sonra, ama ben tırsıyorum :/ çok hem de ama yaptırcam mecburen girdik bir yola sonunu getircez bakalım...3 hafta ara vermek kaydıyla daha sonra da kiraz detoksu yapcakmışız ama benim şeker gidişatıma bağlı
açıkçası ramazana hazırlanmak istiyorum çünkü oruç tutmak istiyorum eğer bu detokslarla şekerim yoluna girerse tutabilcem inşallah...
böyle işte :)
işin içinde eşininde olması çok güzel benim ki hiç karışmaz keşke benimkide karışsa....
bugün neler yemedimki dünyayı yedim desem en kısa ve net yanıtı olurdu herhalde
sabah:2 kepek ekmeği yumurta peynir salatalık
dahasonra öğün kalmadı sürekli yedim
içli köfte yedim tavuk emense yedim 2tane şeftali yedim 5 tane erik yedim 2 tane patates köftesi yedim..yedimde yedim ne zaman yedim bilmiyorum![]()
evet oyle ama hiçişe yaramıyor hiç...kendime hakim olamıyorum nedne bilmem ben nasıl 7ay diyet yapmışım şaşıyorum kendime...
sabah: kuymak 3 yk
1 dlm ekmk
peynir
yumurta
domates salatalık
öğle: 3 biber dolması
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
akşm: 1 kase domates çorba
söğüç domates salatalık peynir...
ara: erik
gece:3 yk menemn