amin...Allah herkesin gonlune gore versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrebim ve takım arkadaşlarım birtürlü düzene sokamadım hayatımı olmuyor olmuyor kızlar sizlerde nolur kusuruma bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum böyle yarı yolda ayrılmak istemezdim amma hayatım çok karışık çok tempolu buraya vakit ayıramıyorum aslında kendime vakit ayıramıyorum
akrebim takımdan ayrılmak istiyorum bu kilolarla mutlu olmayı ögrenmem lazım yine sizlerin sayesinde 79 dan 73 kiloya düştüm hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
Başlangıç : 103,4
Geçen hafta : 92,8
Bugün : 90,5
dün akşam eve gittim ve ilk dondurmamı yaptım çilekli hımmmm enfes oldu kızlar.
akşama çikolatalı yapacağım sonra da az az ve çeşit çeşit yapıp buzluğa atacağım elimin altında hazırca olsun canım hangisinden isterse onu yerim diye....
evet gayet basit ben en basiti olan çilekliyi denemek için yapmıştım. dün akşam da hem kakaolu hem kahveli yaptım. sadece yapımı aşama aşama o kadar zorlanacağınızı zannetmiyorum sizinde hanımlar. yapmaya karar verirseniz söyleyin tariflerini yazayım sizlere.....
bu akşam cevizli yapacağım. ama ben en çok karadutlu şöyle mosmor bir dondurma yapmak istiyorum. mutfak sırları diye bir site var oradakini yapmak istiyorum.
seldamcum kesinlikle çocuklar için en iyisi benim oğlan dondurma delisi şimdi akşam eve gittiğimizde kendi yaptığımızı istiyor birde ben ona servis yaparken onun gözüne hitap edebilecek gibi de servis yaptığım için daha çok hoşuna gidiyor ....
menüler aynen devam arkadaşlar, farklı bişey olmadığından tekrarlayıp durmuyorum o nedenle...ama dün akşam bir türlü karışımı bitiremiyorum, yarısı kaldı, bir saat sonra tekrar denedim yine yiyemiyorum biraz tırstım...çünkü 5-6 sene evvel bir öğrencim anoreksia olmuştu bu kadar az yeyince midem küstü mü gibi bir endişem oldu biraz...sonra doktorumla konuştuk sürekli tatlı yemektendir o bi tane salatalık ye dedi...kabuklarıyla sirkeli suda 30 dk bekletilmiş bir salatalık yedim, nasıl iyi geldi anlatamam..meğer beni tatlı olayı baymış..
bir de bugün kandil olduğundan oruç tutmak istedim. sahurda 7 hurma 2 bardak ev sütü ve bir salatalık yememi söyledi. 3 bardak da su içtim. akşam menüm yine hurma detoksu karışımı olacak...sahur iyiydi de akşama o yetecek mi meraktayım :)
ama kendimi çok dinç hissediyorum :)
yalnız dün bizim okulda bir ingilizceci arkadaş daha var, hemen hemen aynı dönemde diyete başladık, o akupunktur desteği alıyor. dün o kadar zayıf göründü ki gözüme sordum kaç kilo verdin diye...111 kiloydum 98 oldum dedi şok geçirdim asla o kadar beklemiyordum çünkü benden o kadar zayıf görünüyor ki...hatta hemen oradaki bir arkadaşa sorduk evet ben şişman görünüyorumama nedeeeeeeeeeen!!! boylarımız aynı, yaşımız belki o biraz daha büyük, neden ben kabarmış hamur gibiyim ayol yumuşacık...sonra üstüne bir yılda 20 kilo veren bir hanımla tanıştık, o da 86 kiloymuş ben zannettim kadın 70 falan....ne kadar sıkı bu insanlar yahu...ben böyle lokum gibi
![]()
akrebim ve takım arkadaşlarım birtürlü düzene sokamadım hayatımı olmuyor olmuyor kızlar sizlerde nolur kusuruma bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum böyle yarı yolda ayrılmak istemezdim amma hayatım çok karışık çok tempolu buraya vakit ayıramıyorum aslında kendime vakit ayıramıyorum
akrebim takımdan ayrılmak istiyorum bu kilolarla mutlu olmayı ögrenmem lazım yine sizlerin sayesinde 79 dan 73 kiloya düştüm hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
Başlangıç : 103,4
Geçen hafta : 92,8
Bugün : 90,5
Arkadaşlar ben salı gününden beri istanbuldayım
çarşamba kardeşimin kınası oldu şimdi haftaya düğün var pazara adanada
salı günüü adanaya gideceğiz
şimdi kıyafet bakmaya çıkıyoruzz kınayı atlattık çok güzel olduuuuu
kilom canlarım 68 buçuk canlarımmm
şuan esenlerdeyimmm,