Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, bahiresemanur+

BAK YA İKİSİDE GELDİ

hımm bahireden hala ses yok hadi hayırlısı bakalım.....

kaptanım da gelmemiş .........

geldim kızlar dahiliyeden kan testi falan istedi saat 3 gibi sonuçlar çıkacak birdaha gidecem dr psikiyatriye sevk etti sanırım kendimi çeki düzen vermenin zamnaı geldi gittim dr konuştuk ordan buradan teşhis önem vermiyormuşum görmezden geliyormuşum yok sayıyormuşum ama vucut tepkiye başlamış o kadar sancı krampın nedeni buymuş kızlar birde dahiliye dr görüşüp kesin sonuç çıkacak işte kadın doğumcu herşeyin yolunda olduğunu söyledi dahiliye ile saat 3 te görüşecem psikiyatri yukardaki nedenlerle beyin bazı kişileri olayları yok sayıyor ama vucut tepki veriyor içime atıyormuşum paylaşmalıymışım öyle dedi bu nedenle dedi miğde ağrısı bağırsak ağrısı yaşıyorsun dedi bakalım birde dahiliyeci ile görüşeyim tedavi başladı kızlar bana çok büyük geçmiş olsun ...

geldim kızlar dahiliyeden kan testi falan istedi saat 3 gibi sonuçlar çıkacak birdaha gidecem dr psikiyatriye sevk etti sanırım kendimi çeki düzen vermenin zamnaı geldi gittim dr konuştuk ordan buradan teşhis önem vermiyormuşum görmezden geliyormuşum yok sayıyormuşum ama vucut tepkiye başlamış o kadar sancı krampın nedeni buymuş kızlar birde dahiliye dr görüşüp kesin sonuç çıkacak işte kadın doğumcu herşeyin yolunda olduğunu söyledi dahiliye ile saat 3 te görüşecem psikiyatri yukardaki nedenlerle beyin bazı kişileri olayları yok sayıyor ama vucut tepki veriyor içime atıyormuşum paylaşmalıymışım öyle dedi bu nedenle dedi miğde ağrısı bağırsak ağrısı yaşıyorsun dedi bakalım birde dahiliyeci ile görüşeyim tedavi başladı kızlar bana çok büyük geçmiş olsun ...

bahirecim olabilir normal dr dedikleri. ama sen tedaviye başladın ya gerisini halledersin tatlım.

dr gittim geldim kızlar sonuçlar normal merak etmeyin yarın aç karna ulturasona girecem neticede dahiliyde de neyim var çıkacak
izin aldım kramplara dayanamadım
evdeyim dinleneyim biraz yarın belki 2 gün rapor alırım 2 günde haftasonu 4 gün dinlenecem
sınavlara hazırlan işyerindeki kabuslar dallas dizisi falan filan
resmen bir vücudun çökme hikayesine canlı canlı tanık oldunuz
bundan sonra değişim başlasın
şu ağrılardan netice olarak çıkardığım sonuç
hiçbirşey sağlık kadar değrli değil
o kadar acı çektim kime oldu olan bana
herkesin keyfi yerinde bundan sonra böyle olmayacak kızlar size soz
kendime de söz
takarsam iki olsun ...

anladığım şey şu vücudum sağlıklı hiç bir şey yok
sorun sinirsel kızlar
içime attıklarım içimde dert oluyor organlarım acıyor
dr sordum bir ara acaba dedim o kadar acıyı aslında hissetmiyor olabilirmiyim
hayır dedi hissediyorsun sadece beyin kötü sözleri görmek istemediğin kişileri yok sayıyor organlar biz burdayız diyor dedi

Sabah:şekesiz çay
Ara.1 tane yeşil elma
öğle:domates peynir dere otu roka maydonoz 1dilim kepek ekmeği
Ara.1 kase yoğurt çorbası
Akşam:daha bişey yemedim acayip midem küçüldü..Yarın oruç günü..yatmadan önce süt içmeyi düşünüyorum..

anladığım şey şu vücudum sağlıklı hiç bir şey yok
sorun sinirsel kızlar
içime attıklarım içimde dert oluyor organlarım acıyor
dr sordum bir ara acaba dedim o kadar acıyı aslında hissetmiyor olabilirmiyim
hayır dedi hissediyorsun sadece beyin kötü sözleri görmek istemediğin kişileri yok sayıyor organlar biz burdayız diyor dedi

Geçmiş olsun canım..eşim de senin gibi rahatsızlanmıştı yaptırmadığı tahlil kalmadı doktor stresten oluyor dedi sindirim sistemi stresten çok etkileniyormuş...

sporlarımı yazmayı unutmuşum dün eşimle yürüyüşe çıktık yarım saat yürüdük aslında daha çok yürüyecektim yağmur başladı eve döndük...Bugünde çarşıda 1 saat yürüdüm kendime beyaz stiletto ayakkabı aldım..Kendime hala kıyafet almıyorum almayacağımda ....Haziran sonuna tatil programımız var çok zayıflamam lazım çooook....:21:

Sanırım hastalığım gitmeden geri geliyor :( her yerim ağrıyor..özellikle bacaklarim, halsizim huysuzum vs...

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
maydanoz dereotu

ara : 2 hurma
maydanoz

öğle : 1 tabak zeytinyağlı fasulye

ara : 1 salatalık
1 çay br. findik

akşam : 2 tabak zeytinyağlı fasulye
2 dlm ekmek

ara : 1 dlm börek ( arkadasa ugrayinca oldu bu vukuat)

3.5 lt su

40 dk yürüyüş

kitap : güneş yuzlu bahçıvan

omega 3 olayını doktoruma sordum, ewet çok faydalı ama zaten dengeli beslenen, günde 2 ceviz haftada bir balık tüketen doğal olarak omega 3 alır, takviye çok gerekli değildir dedi. benim doktor doğal yaşam meraklısı bir hatun kişi, hatta elinden gelse ekmeğin mayasını da bana yaptırcak!! gerçi denedim ama olmadı :) balkona saksılara maydanoz, dereotu, kekik, kuzukulağı ekmemi istedi..ektim..akıbet bir muamma hala tık yok :)

bugün kuzucum kızkulesine kahvaltıya gitti öğretmeniyle..herkezin annesi vardı ve ben yine yoktum :/ tüm gün telefonla taciz ettim durdum ben de!! ya sadece bizmiyiz bu duruma alışamayan?? ben bütün gün gergindim, kızım giderken de geldiğinde de sürekli sen yoktun diye mızıkladı durdu...spora giderken götürmüştüm, spor hocam soruyor okulu seviyomusun? hayır annemi çok özlüyorum o da hep işe gidiyor, keşke deprem olsa ikimizin de okulu yıkılsa hep evde beraber eğlensek!! dedi...nasıl aşıyorsunuz siz bu durumları kızlar?

bir de bugün biraz erken bitirdik sporu, hocaya 'annem daha zayıflamadı ki neden bitirdin hemen?' dedi :) çocuğun hayali fit bir anne ama yine de en güzel benim annem deyip duruyor :)

Oyy yerim ben o kuzucuğu yaa :16:

Canım benim kız çok severdi arkadaş ortamını hi böyle bişii yaşamadık tabii özlerdi yine ama en ok özleyen ben olurdum..

bugun azdımda azdım yedimde yedim sporda yptım ama çok yedim yazmasam olurmu menumu yaa ama soz yarın çok guzel olacak ve yürüyüşlerede başladım allahın izniyle gidecek bu kilolar

481303_316546841790892_1261261495_n.jpg

gidiyorum geliyorum kimsecikler yok hani nerde paylaşım nerde motivasyon :37::37:

dünkü menüm

sabah: yarım simit, domates, salatalık, şekersiz çay

ara: yeşilçay

öğle: 4 tane ızgara köfte, közlenmiş biber 2 tane, közlenmiş domates 1 tane

ara: bir tane elma, bir kupa yeşilçay

akşam: z.yağlı taze fasülye, yeşil salata, bir dilim ekmek

ara: 3 kupa şekersiz çay

2,5 lt su, sabah ve akşamları sirkeli su, 40 dk eliptik bisiklet + 80 tane mekik+ gün içinde 300 tane menü sonrası zıplama

dün akşam ütücüklerimi yaptım mutfağımı elden geçirdim oğlumla oynadım, banyosunu yaptırdım, tırnaklarını kestim yatırdım.

bu akşam da tuvaletleri ve banyoları elden geçireceğim, yarın akşamda evi silip süpürürüm çünkü c.tesi nöbetçiyim, pazar da pikniğe gidelim diyorlar. ee önümüzdeki hafta haftasonu da ufak çaplı bir tatil programımız var.

aman ben bile okurken yoruldum bu ne plandır bu ne programdır yarabbim hiç boş vaktim yok bir randevu defterime bakmam lazım bir dk. :12: :24: :68: :126:

Back
X