Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben sporla başlıyorum
kızlar size söz bugün yürüyüşe çıkacam alışkanlık edinecem hergün çıkacam hergün burada açıklayacam yaptıklarımı
ayrıca balkonuma dün bir saksı daha aldım evimin yakınında tarla var hemen oradan gidip dolduruverdim biraz toprak birde böyle içi geçmiş kökünden yeşermiş arpacık soğan buldum kimse beğenip almamış aldım onları ektim saksıya 2 haftada yeni bir hayata tanık oldum kızlar şaka gibi 2 hafta önce evdeki soğanları gömmüştüm saksıya 5 tane soğan birbirlerine karıştı yaprakları kabardılar bir karışı geçti boyları hergün suluyorum onları naneler de baş vermeye başladı tuttular yediğimden değil zevk alıyorum onları büyütmekten çok güzel bir eğlence oldu bana rahatlatıyor böyle şeyler biberimden bir tanesi tomurcuğa durdu bu arada saymadık kaç kök bir 15 kök var bir tanesi çiçeğe durdu ondan önceki günde feslikanları ektim balkonumda bu sene misafir var hergün sularken onların gelişimini izlemek yeni bir hayata tanık olmak çok güzel bir duygu tavsiye ederim

bahireeeee hadi bakalım bende başladım spora destek olalım birbirimize ne dersin bak yarın ben nöbetçiyim buralarda olurum sen de gel tamam mı. zaten seldom da buralarda oluyor haftasonları da hadi kızlar motive olalım azıcık daha

bahireeeee hadi bakalım bende başladım spora destek olalım birbirimize ne dersin bak yarın ben nöbetçiyim buralarda olurum sen de gel tamam mı. zaten seldom da buralarda oluyor haftasonları da hadi kızlar motive olalım azıcık daha

Ve ben de başlıyorum yürüyüşlerime inş yarın sabah.... ve egzersizlerime...

Ve ben de başlıyorum yürüyüşlerime inş yarın sabah.... ve egzersizlerime...

değişim başlasın kızlar oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama burada ha yağdım ha yağacağımın ağzında

arkadaşlar geç kaldıgım için kusura bakmayın, ancak fırsat bulabiliyorum, yüzdemi kontrol edebilir misiniz çok acil yazdım.
*** 2. TAKIM 310. ETAP ***

akrep33 ( 64,4 / 64 / 0,4 / 0,62%)
genic ( 57,3 / 57,3 / 0 / % ) SABİT
bahiresemanur (73,2 /74,7 /-1,5 /-1,02% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
karabiber01 ( 68,5 / / / % )
cceylin (66 / 67 / -1 / -1,52 % )
seldom ( 90,5 / 90,1 / 0,4 / 0,44 % )
trabzonspor ( 93,5 / 92,8 / 0,7 / 0,75%)
aymudo ( 73,1/ 72,3/ 0,8 / 1,09% )

2.TAKIM ORTALAMASI : %

karabiber gelmeyecek mi onların düğün ne zamandı amannnn unuttum gitti valla.

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldımda bu benim cezam
geçen hafta.61.1
bu hafta:61.8
kilo durumumda yukarıdaki gibi
ben bu hafta dışardan yedim genelde ve fast food tarzı yedim o yüzden bu durumdayım malesef
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve sporunuzu düzenli bir şekilde yapın ve benim düştüğüm hataya düşmeyinn
hepinize sabır ve irade diliyorum hoşcakalınnn

*** 2. TAKIM 310. ETAP ***

akrep33 ( 64,4 / 64 / 0,4 / 0,62%)
genic ( 57,3 / 57,3 / 0 / % ) SABİT
bahiresemanur (73,2 /74,7 /-1,5 /-1,02% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2'ye bölündü.
karabiber01 ( 68,5 / / / % ) Bildirimde bulunmadı.
cceylin (66 / 67 / -1 / -1,52 % )
seldom ( 90,5 / 90,1 / 0,4 / 0,44 % )
trabzonspor ( 93,5 / 92,8 / 0,7 / 0,75%)
aymudo ( 73,1/ 72,3/ 0,8 / 1,09% )

2.TAKIM ORTALAMASI : % 0,05

Son düzenleme:
Akşam:domates peynir taze nane dere otu tere 2dilim kepek ekmeği 3 çatalda vişne reçeli
2 litre suyu akşam 8 den sonra içmişimdir...inşallah sabaha erken uyanabilirimde okula gitmeden önce yazarım kilomu:18:

bu kadarla iftar, süpersin walla...ben de pazartesi perşembe oruçlarına başlıcam haftaya inşallah...

çok iyi ya maşallah :)

günaydın güzel takım arkadaşlarım bugun 92.800 geldim ehh fena değil yani:D

canım ya harika olmuş, halbuki sürekli de kaçırdın bu hafta sanki...demek ki çok rahat vereceksin aslında..hadi devamına inşallah...

sen bunları yazıyosun ya benim evde olsu çiçek bahçesi gibi eşim çok hevesli malum. bu şirkette ne kadar çiçek varsa aldı eve getirdi. hergün onlara bakıyor ayda bir kere de bir şişe içerinde gübre gibi ilaç almış onu sulandırıyor onu veriyor çiçekler yeni yeniden yeşeriyor ve büyüyor. evde 14 tane çiçek var ben çıldırmak üzereyim çünkü ben bakamam bir de saksıları falan kocaman temizlik yaparken bana çok zor oluyor.

benim evde de hiç canlı çiçek yok, bazen hevesleniyorum ama beceremiyorum yaaa...benim genetiğimle oynanmış galiba ev hanımı modu yok bende yahu :)

bugün çok telaşlı bir gündü, daha yeni oturdum desem yeridir...

sabah toplantı vardı sabahın kör seherinde gittim, ve öğrendim ki sisteme girdiğim bütün öğrenci bilgileri memur sayesinde silinmiş, beni aldı bir telaş ve eve dönüp tüm dosyaları taşıdım işyerine...sonra herşeyi sil baştan girdim...yine de yetişmedi :/

toplantının bir iyi tarafı oldu :) müdüre hanım kızımı sordu nasıl diye, ben de iyi okulda gösterisi var heyecanla gitti dedim, sen gidecekmisin dedi, nasıl gideyim buradayım deyince de hadi bugün benden izinlisin git öğleden sonra dedi :) veeeeeeeeee ben kızımın ingilizce gösterisine gittim, aman allahım karşısında dede yerine beni görünce anlatamam sevincini, bütün sınıfı çağırıp beni gösterdi bak benim de annem geldi diye :)

hayran hayran izledim, bitince de aldım geldim eve, sonra haftalar sonra becerip pazara çıktık beraber, market alışverişi yaptık...eve gelip sebzeleri yerleştirdim, pazıyı temizleyip haşladım, yarına...ortalığı topladım..yemek hazırla, yedir topla, çocuğu yıka, faaliyet yap ve artık pilim bitti :)

sabah : maydanoz,dereotu
1 yumurta
1 dlm ekmek

ara : 5 kiraz

burdan sonra film koptu...öğle ve öğleden sonra ara yapamadım çünkü çok telaşlıydım vakit bulamadım...

akşam : 100 sade haşlanmış makarna
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
maydanoz, domates, biber
birkaç parça japalanese turşusu

ara : 2.5 taze kayısı

2 lt su

spor yok malesef

kitap : o da yok :(

bu kadarla iftar, süpersin walla...ben de pazartesi perşembe oruçlarına başlıcam haftaya inşallah...

çok iyi ya maşallah :)

canım ya harika olmuş, halbuki sürekli de kaçırdın bu hafta sanki...demek ki çok rahat vereceksin aslında..hadi devamına inşallah...

benim evde de hiç canlı çiçek yok, bazen hevesleniyorum ama beceremiyorum yaaa...benim genetiğimle oynanmış galiba ev hanımı modu yok bende yahu :)

dedğin gibi veririm ama dayanamıyorumki:D bide emziriyorum oyuzdende olabilir..:Dteşekürler canım

sabah toplantı vardı sabahın kör seherinde gittim, ve öğrendim ki sisteme girdiğim bütün öğrenci bilgileri memur sayesinde silinmiş, beni aldı bir telaş ve eve dönüp tüm dosyaları taşıdım işyerine...sonra herşeyi sil baştan girdim...yine de yetişmedi :/

toplantının bir iyi tarafı oldu :) müdüre hanım kızımı sordu nasıl diye, ben de iyi okulda gösterisi var heyecanla gitti dedim, sen gidecekmisin dedi, nasıl gideyim buradayım deyince de hadi bugün benden izinlisin git öğleden sonra dedi :) veeeeeeeeee ben kızımın ingilizce gösterisine gittim, aman allahım karşısında dede yerine beni görünce anlatamam sevincini, bütün sınıfı çağırıp beni gösterdi bak benim de annem geldi diye :)

hayran hayran izledim, bitince de aldım geldim eve, sonra haftalar sonra becerip pazara çıktık beraber, market alışverişi yaptık...eve gelip sebzeleri yerleştirdim, pazıyı temizleyip haşladım, yarına...ortalığı topladım..yemek hazırla, yedir topla, çocuğu yıka, faaliyet yap ve artık pilim bitti :)

ohh ne güzel analı kızlı bir gün geçirmişiniz :D sevindim senin adına
sabah : maydanoz,dereotu
1 yumurta
1 dlm ekmek

ara : 5 kiraz

burdan sonra film koptu...öğle ve öğleden sonra ara yapamadım çünkü çok telaşlıydım vakit bulamadım...

akşam : 100 sade haşlanmış makarna
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
maydanoz, domates, biber
birkaç parça japalanese turşusu

ara : 2.5 taze kayısı

2 lt su

spor yok malesef

kitap : o da yok :(

ee menun çokta fena değil aslında afiyet olsun

menum

sabah: 1 tane bebe bisküvi hemen çıktım başka bişey yok...

öğle: 1 domates salatalık
2 yumurta ile peynirli omlet
peynir
12 tane zeytin uhaaaa:D
3 dlm ekmek
az şekerli nescafe
ara: yok...

akşam:taze fasuley 1 tabak
2 yk kadar türlü

ara: umarım kaçırmam

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldımda bu benim cezam
geçen hafta.61.1
bu hafta:61.8
kilo durumumda yukarıdaki gibi
ben bu hafta dışardan yedim genelde ve fast food tarzı yedim o yüzden bu durumdayım malesef
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve sporunuzu düzenli bir şekilde yapın ve benim düştüğüm hataya düşmeyinn
hepinize sabır ve irade diliyorum hoşcakalınnn
yanlış yerdesin bence biz herşeyi yiyerek zayıflayan grubuz ben mesela 69 olunca tatlı yiyecem yiyemedim gitti yafff haftada bir gün çapkınlık günümüz var bizim ki o gün genelde cumartesi olur kişi kendisi belirler ben mesela 2 hafta sonra çapkınlık yapacam ...:1::1::1::1:

bence suç memurun değil kuzu sistemin o programın programcısı adam gibi hazırlamış olsa imiş programı öğrenciyi sistem üzerinden mezun edene kadar hatta kayıt sildirse bile nakil olsa bile arşive alır aradan 40 yıl geçse öğrenci geçmişine ulaşabilirsin not mu girecen hangi sınıfın hangi şubenin tak tak yazarsın küt geliverir karşına memur ne yapsın uyduruk programa ...:3::4::6:
ya da öğrenci yıllar sonra öğrencinizdim diye iddia mı ediyor gir sisteme arattır küt karşında

yanlış yerdesin bence biz herşeyi yiyerek zayıflayan grubuz ben mesela 69 olunca tatlı yiyecem yiyemedim gitti yafff haftada bir gün çapkınlık günümüz var bizim ki o gün genelde cumartesi olur kişi kendisi belirler ben mesela 2 hafta sonra çapkınlık yapacam ...:1::1::1::1:

bence suç memurun değil kuzu sistemin o programın programcısı adam gibi hazırlamış olsa imiş programı öğrenciyi sistem üzerinden mezun edene kadar hatta kayıt sildirse bile nakil olsa bile arşive alır aradan 40 yıl geçse öğrenci geçmişine ulaşabilirsin not mu girecen hangi sınıfın hangi şubenin tak tak yazarsın küt geliverir karşına memur ne yapsın uyduruk programa ...:3::4::6:
ya da öğrenci yıllar sonra öğrencinizdim diye iddia mı ediyor gir sisteme arattır küt karşında

Zaten sistem anlamsız dediğin gibi kızdığım şey benden habersiz benim sifremle girip herşeyi berbat etmesi...onu ilgilendiren birşey yokki isguzarlik yapayim derken olan bana oldu :(

Neyse bitti gitti..

Back
X