- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
kesinlikle süper fikir!! kiloda durma ya da belki sıradışı iniş çıkışlar olacaktır ama nihayetinde hepimizin ki aynı anda olmayacağından takım birliği bozulmamış olur...bir de sanki 2-3 kişi menü ve diyet bilgileri paylaşıyor gibi daha çok menü, hatta belki sağlıklı yiyecek tarifleri, paylaşılsa yeni fikirler geliştiririz..bazen diyet diye hep aynı beslendiğimizi farkediyorum..e benim gibi uzun vadeli planlar yapanlar için de en tehlikeli durum bu...sıkılmaktan korkuyorum açıkçası...
bu konuda sana katılıyorum özellikle ben de bir süredir takımdaki motivasyon düşüklüğünden de sanırım pek bir keyifsizim
karamelize sşeker ve süt karışımı tadı olan (değişik versiyonları da var) çok güzel bir tad...amerikadayken çok tüketirdik daha çok ortadoğu mutfağına ait...burda hazır satılmıyor bildiğim kadarıyla ben de evde yapıyorum...dondurmalarda pastalarda sütlü tatlılarda falan da kullanılabilen basit ama lezzetli birşey
1 kg süte 1 bardak (ben daha az ve esmer şeker kullanıyorum) şeker ekleyip, kaynayınca 1 çay kaşığı karbonat koyup koyulaşmasını bekliyoruz..istersek kahve, kakao, farklı meyvelerde koyup çesitlendirebiliyoruz ama en güzeli sade olanı bana göre...
bak bu tarifi aldım. biliyosunuz bu aralar dondurmaya takmış durumdayım ve bu süt reçelini de birçok dondurmada kullanılıyor. aslında deneyebileceğim de bir tarif oldu benim için teşekkür ederim.....