Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

600458_476115632471073_1304264716_n.jpg

Çok kötü birgün geçirdik kızlar...geçen sefer narkozdan zor ayildi diye bu sefer cok az verdiler...cigliklari hastaneyi inletti...resmen bağır cagir yaptılar işlemi..ben odaya girince içini çeke çeke iki saate yakın agladi..dili dolandigi için derdini anlatamıyor dahada sinirleniyor...şimdi 3-5 kasık çorba içti uyudu..benim de ömrüm bitti resmen..sanırım şekerim 300 oldu..heryerim uyusuk..dua lütfen
Ay yavrum benim çok üzüldüm..Rabbim şifa versin...

Öğle anneme gittim bir tabak karpuz yedim..akşama doğru annem mantı ve tarhana çorbası yaptı.2 kase bol acılı tarhana çorbası içtim..ve masadan kalktım aferin bana....

Geçmis olsun canim hayirli haberlerle insallah
.

geçti bitti ama biz de bittik walla...teşekkür ederim

kıyamam ona ben allahım elim ayağım buz kesti. bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun dualarım sizinle rabbim sana sabır ve güç versin.

geceyi nispeten rahat geçirdik..hatta az önce uykuda kikir kikir gülüyordu :) sanırım normale dönüyoruz..allah hiçbir meleği çaresiz bırakmasın inşallah...

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ..

Kıyamam kuzuma yaa..Canım durum nedirki ben bişimi kaçırdım..Oyy ciğerim çok yandı yaa okurken..
Allah yardımcınız olsun güzelim.

kızımın reflü ve gastriti var ama uygulanan tedavi hiçbir işe yaramıyor yıllardır..her sabah karın ağrısı..ama öyle böyle değil baya yerlerde kıvranıyor ve bu her sabah aynı...kahvaltıyı zorla bazen yalvararak bazen kızarak yaptırıyorum..kahvaltı da 3-5 yudum çorba zaten...sonrasında geçiyor ağrısı ve gün içinde küçük tekrarlar yine!!

o yüzden bi daha bakalım dediler...yine görünen bir şey bulamadılar...patoloji raporu beklicez 10 gün...sonra yeniden kaldığımız yerden...o kadar zor ki çaresiz kalmak...

geçen gün diyorki; ben allahı artık hiç sevmiyorum, çikolata yemiyorum çorapsız gezmiyorum yine de hep karnım ağrıyor! artık açıklama da bulamıyorum...inşallah adam gibi bir tanı konur da çözümüne bakarız...

Ay yavrum benim çok üzüldüm..Rabbim şifa versin...

amin inşallah...bazılarımızın imtihanı doğarken başlıyor işte :/

arkadaşlar dün tabi yemek falan hak getire...totalde yediklerimi yazıcam, çünkü öğün falan kalmadı tabi

12.00 : yarım dilim kek
3 lokma poğaça

15.00 : 2 kase tanesiz yoğurt çorbası

18.00 : 1 kase tanesiz yoğurt çorbası

19.00 : 1 beyaz peynirli tost

2 lt su

Çok kötü birgün geçirdik kızlar...geçen sefer narkozdan zor ayildi diye bu sefer cok az verdiler...cigliklari hastaneyi inletti...resmen bağır cagir yaptılar işlemi..ben odaya girince içini çeke çeke iki saate yakın agladi..dili dolandigi için derdini anlatamıyor dahada sinirleniyor...şimdi 3-5 kasık çorba içti uyudu..benim de ömrüm bitti resmen..sanırım şekerim 300 oldu..heryerim uyusuk..dua lütfen
geçmiş olsun kuzuu :nazar::nazar::nazar:
ben birşeyi anlamadım..meyveleri doğrayınca kalorisi mi azalıyor??? ya da şeker oranı mı düşüyor?? çok mu safım?? :)
yok kuşum gazlı içeceklerde şeker oranı yüksek bunun yerine meyve yiyin demek istemiş akrep gazlı içecek içmeyin :1::1::1::1:

okurken içim cız etti:43:

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar vrsin...

selam herkese gidiyorum geliyorum kimsecikler yok. neyse seldomcum geçmiş olsun tatlım inşallah prenses içinde herşeyin en güzeli olur.

hadi bakalım kızlar benim sıkılaşma programı gayet güzel gidiyor. bugün 3.gün ve çok daha iyi hissediyorum dünkü ağrılarım bugün yok durmak yok bugün mola günü yarın devam edeceğim.

2 gündür oğlanın okulunda canımı sıkıyorlar. oysaki ben bugün unutmuş bir halde gitmiştim kışkırtıyorlar resmen beni.

ama bakalım yarın karne almaya gittiğimizde ben biliyorum onlarla nasıl konuşacağımı.:37::37::37:

genic ben karar verdiiim boşveeer modundayım su akar yolunu bulur takmamak lazım sinirlerime yazık değilmiiii:9::10::12::13::14::15::16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, oylamaya sunulan ve kabul gören yeni kararımızı, aşağıdaki biçimde Karar Defterine ekledim. (Bu arada oranı yanlışlıkla %30 yazmışım, doğrusu sizin de bildiğiniz gibi %0,30)
Dilerim amacına ulaşır. Bu amacın işlerliğini sağlamak için üyelerin her hafta en azından %0,30 luk kaybı hedefleyerek otokontrol sağlamalarını öneririm.

Performans uygulamamız yarın itibariyle başlıyor. Duyduk, duymadık demeyin. Hayırlı olsun.

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.

paylaşım alanındaki son durum kaptanım...........

selam herkese gidiyorum geliyorum kimsecikler yok. neyse seldomcum geçmiş olsun tatlım inşallah prenses içinde herşeyin en güzeli olur.

hadi bakalım kızlar benim sıkılaşma programı gayet güzel gidiyor. bugün 3.gün ve çok daha iyi hissediyorum dünkü ağrılarım bugün yok durmak yok bugün mola günü yarın devam edeceğim.

2 gündür oğlanın okulunda canımı sıkıyorlar. oysaki ben bugün unutmuş bir halde gitmiştim kışkırtıyorlar resmen beni.

ama bakalım yarın karne almaya gittiğimizde ben biliyorum onlarla nasıl konuşacağımı.:37::37::37:

hayırdır problem nedir ki?

genic ben karar verdiiim boşveeer modundayım su akar yolunu bulur takmamak lazım sinirlerime yazık değilmiiii:9::10::12::13::14::15::16:

Ahh ahhhh elde olsa canım benim :/

Sabah : kaşarlı yumurta
2 dlm ekmek
sogus

ara : 2 kasık pilav
3 çatal tavuk döner

öğle : 1 yumurta
peynir
sogus
1 dlm ekmek

akşam : 2 minik sebzeli muffin
ayran (planlanan)

2 lt su

ben birşeyi anlamadım..meyveleri doğrayınca kalorisi mi azalıyor??? ya da şeker oranı mı düşüyor?? çok mu safım?? :)

Yok hayatım doğranmış meyvelerin önünde duran şekerler doğranmamış ile aynı sadece arkada kalmış, görünmüyorlar..

arkadaşlar dün tabi yemek falan hak getire...totalde yediklerimi yazıcam, çünkü öğün falan kalmadı tabi

12.00 : yarım dilim kek
3 lokma poğaça

15.00 : 2 kase tanesiz yoğurt çorbası

18.00 : 1 kase tanesiz yoğurt çorbası

19.00 : 1 beyaz peynirli tost

2 lt su

Tanesiz yoğurt çorbası nasıl oluyor kuzu ya çok merak yaptım :29:

Kuzu senden bana bitane lazım her zaman yanımda :1: Anladın sen onu :27:

Ve şu sıkılaşma proğramı da nedir ve neden haberim yok :30:

Back
X