Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

seldomcum mezunları mı inceliyorsun ???????

ewet canım yaaaa...beni her zaman biyografiler başarı hikayeleri falan çok ilgilendirir ve motive eder...fırsat buldukça başarı hikayelerini falan okurum hep...burada da motive ediyor o sayfalar beni..demek ki becerebiliniyor istenince diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :) o yüzden sürekli ne yiyorsunuz o ne işe yarıyor diye sorup duruyorum :)

ama senin başarı hikayeni göremedim ben...ben mi kaçırdım yoksa henüz yazmadın mı? e takımın ben katıldıktan sonraki ilk mezunu olarak sabırsızlıkla görmek istiyorum :) tabi tüyolarla beraber :)

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemen kendime gelmeliyim...neler yapmışsınız ben yokken Kaptancığım senin menüler süper...menü demek bile çok me demek yeter:33:süper bir sonuç bekliyorum...hani bana hedef yazmamışsın...

Sabah :yarım simit peynir 5 tane zeytin domates salatalık sekersiz çay
Öğle:1 parça tavuk şinitzel
1tabak karpuz

dahada bişey yemeyeceğim ahada şimdi büyük bir şişe su doldurup içmeye gidiyorum ilerleyen saatlerde birde from çayı...okul bitti kitap okumaya başlayacağım şöyle beni strese sokmayan romantik bişeyler okumak istiyorum....ne alsam ki...
Paylaşımlarında uzun aralar veriyosun canım..Seni daha sık görmek istiyoruz aramızda..
Sabah : 1 simit
1 karper peynir
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1 ceviz

öğle : 5 kasık taze fasulye
2 dlm ekmek

akşam : 100 gr haşlanmış tavuk göğsü
2 dlm ekmek

ara : kiraz ve kayısı

2,5 lt su Bol

100 ip atlama

Öğle ve akşam öğünlerindeki ekmekler çok hoşuma gitmedi canım, yerine yoğurt ve salata güzel olurdu..

ewet canım yaaaa...beni her zaman biyografiler başarı hikayeleri falan çok ilgilendirir ve motive eder...fırsat buldukça başarı hikayelerini falan okurum hep...burada da motive ediyor o sayfalar beni..demek ki becerebiliniyor istenince diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :) o yüzden sürekli ne yiyorsunuz o ne işe yarıyor diye sorup duruyorum :)

ama senin başarı hikayeni göremedim ben...ben mi kaçırdım yoksa henüz yazmadın mı? e takımın ben katıldıktan sonraki ilk mezunu olarak sabırsızlıkla görmek istiyorum :) tabi tüyolarla beraber :)

aslına bakarsan içimden de gelmedi yazmak ama senin için yazıcam sadece buraya yazarım.

Ben genicin hedef kilosunu yazmayı unutunca olmadı maalesef canım ama genic burda paylaşabilir başarı hikayesini dimi genic:34:

aslına bakarsan içimden de gelmedi yazmak ama senin için yazıcam sadece buraya yazarım.

Ben genicin hedef kilosunu yazmayı unutunca olmadı maalesef canım ama genic burda paylaşabilir başarı hikayesini dimi genic:34:

neden içinden gelmesin ayol??? ben bi başarayım bak gör tv haberlerine bile çıkarım :P hem arkandan gelen garibanları da düşn ihtiyacımız var güzel örneklere...

akrepcim haklısın benim menülerimde ekmek çok oluyor :/ ama diyet listem hazırlanırken dr sormuştu neyden vazgeçemezsin diye ben de ekmek ve börek demiştim :D o yüzden günlük 10 dilim ekmek hakkım var tabi değişim ölçüsünde börek de :D kendimce azaltıyorum ama yine de yetersiz kalıyor galiba :/ bir müddet öğle yemeklerinde ekmeği kesicem...şu akşam mesaisi bitince de akşam yemeklerinde...bugünden itibaren...arada kaçamaklar dışında sana söz :)

bu arada ben dün dr.a gittim kontrole...tabi hedef kiloma ulaşamadım bu ay :( dr normal bir iki haftaya aradaki açığı kapatırsın, duraklama olacaktır dedi ama benim yine de keyfim kaçtı sanki...tabi ödül öğünü falan da yalan oldu :) ben de kendime ramazan bayramına kadar 85 hedefi koydum...çok uçuk bir hedef değil tuttururum galiba :) böyle minik hedefler koyup ulaşınca daha bir gaza geliyorum da :)

neden içinden gelmesin ayol??? ben bi başarayım bak gör tv haberlerine bile çıkarım :P hem arkandan gelen garibanları da düşn ihtiyacımız var güzel örneklere...

akrepcim haklısın benim menülerimde ekmek çok oluyor :/ ama diyet listem hazırlanırken dr sormuştu neyden vazgeçemezsin diye ben de ekmek ve börek demiştim :D o yüzden günlük 10 dilim ekmek hakkım var tabi değişim ölçüsünde börek de :D kendimce azaltıyorum ama yine de yetersiz kalıyor galiba :/ bir müddet öğle yemeklerinde ekmeği kesicem...şu akşam mesaisi bitince de akşam yemeklerinde...bugünden itibaren...arada kaçamaklar dışında sana söz :)

bu arada ben dün dr.a gittim kontrole...tabi hedef kiloma ulaşamadım bu ay :( dr normal bir iki haftaya aradaki açığı kapatırsın, duraklama olacaktır dedi ama benim yine de keyfim kaçtı sanki...tabi ödül öğünü falan da yalan oldu :) ben de kendime ramazan bayramına kadar 85 hedefi koydum...çok uçuk bir hedef değil tuttururum galiba :) böyle minik hedefler koyup ulaşınca daha bir gaza geliyorum da :)

seldomcum kesinlikle öğleni kesme akşamı kes onun yerine ya da 2 dilimse 1 dilim tüket tatlım. hedefin gayet makul ve tutturacağına da inanıyorum ben. keyfini de kaçırma o kadar kiloyu kim verdi SEN verdin bunu unutma senin sadece yolun uzun ve sabırlı olman lazım. azimli yazmıyorum çünkü azmin var sadece sabır o kadar.

seldomcum kesinlikle öğleni kesme akşamı kes onun yerine ya da 2 dilimse 1 dilim tüket tatlım. hedefin gayet makul ve tutturacağına da inanıyorum ben. keyfini de kaçırma o kadar kiloyu kim verdi SEN verdin bunu unutma senin sadece yolun uzun ve sabırlı olman lazım. azimli yazmıyorum çünkü azmin var sadece sabır o kadar.

Canım şu ara 16.00-23.00 çalışıyorum, akşam yemeğini 17.30da ışte yiyorum, onu da ancak evde sandviç yapıp yiyebiliyorum o yüzden 2 hafta böyle olmak zorunda..sonra akşamı kesicem kesinlikle...

müthiş iradesi ile ...

kızlar işimin başında olmama rağmen asılsız şeylerle itham altına alınıyorum ve biliyormusunuz itaham altında olan ben şu anda arkadaşları ile piknikte olan birim amirim
malesefff
allaha dua ediyorum o görüyor

kızlar işimin başında olmama rağmen asılsız şeylerle itham altına alınıyorum ve biliyormusunuz itaham altında olan ben şu anda arkadaşları ile piknikte olan birim amirim
malesefff

canım yine canın sıkkın anladım ben onu. ama sen de bunları yazınca aklıma bak ne geldi " NE ÇEKTİN BE BAHİRE " demeden edemeyeceğim.

Günlük 10 dilim ekmek çok değil mi?

Azim sabır kararlı olmak ve zamana bırakmak acele etmemek çok önemli hooop diye verilen kilolar hooop diye katlanarak alınıyor...

bugun il semcmesi yaptık morlim ok bızuk guvendiğim 3 elemanım çok fena yenildi.....

sabah: 3 tane bebe bisküvi
peynir
süt

ara: special k kreker

öğle: special k kraker

akşam: 2 yumurta ile peynirli omlet
2 çk çikolata
karpuz
2 dlm ekmk

ara: yoğurt-cay

spor yapamıyorum sınavlar, musabakalar....temizlik çok fena çok yoğum...hala regli olamadım ne oldu baba bilmm
Bende aynı durumdayım şiştim şiştim patlayacağım...

Sabah:3 tane erik sekersiz cay
Öğle:arkadaşa misafirliğe gittim yoğurtlu patlıcan salatası 2 kurabiye 1 biber dolması 1 tane börek yedim..
Akşam :çok yedim akşam yemeyi düşünmüyorum
2 litre su

Tutturursun canım.. Hiç kaçırma keyfini.. Çok güzel gidiyorsun:46:
hani ben istanbula gittim ya salıya kadar izin istedim sende verdin ya dün yaptım paylaşımlarımı....

Hatırlatma güzel :1:

herkese merhaba ben aranıza yeni geldim umarım beni de kabul edersiniz :D kısaca kendimden bahsedeyim
30 yaşındayım 2010 yılında 97 kiloydum diyetisyen ile 68 gördüm ama Erzurum a atandığımda ne yazık 72 ye çıktım şuanda 7 aylık evliyim ve 78.5 kiloyum :S benim tek sorunum iradem çok zayıf hemen bırakıyorum bebiş istediğim için 61 kilo olmam gerekiyor $weight.webp

ben 78.5 kiloyum dedim ama sabah aç karnına tartılmadan yazdım akşam tartıldığım kilo o yarın sabah aç karnına tartılıp bilgi veririm bugün yediklerimi de yazayım

sabah
önce 1.5 sb ılık su
1 yumurta
peynir
5 adet zeytin
1 tk bal
1 dilim ekmek

öğlen

kızarmış kırmızı et
soda
çoban salatası

akşam

beyaz lahana çorbası
1 kase yoğurt

malesefff

canını sikma demek kolay ama yapacak birşey de yok...allah feraha çıkarsın...

herkese merhaba ben aranıza yeni geldim umarım beni de kabul edersiniz :D kısaca kendimden bahsedeyim
30 yaşındayım 2010 yılında 97 kiloydum diyetisyen ile 68 gördüm ama Erzurum a atandığımda ne yazık 72 ye çıktım şuanda 7 aylık evliyim ve 78.5 kiloyum :S benim tek sorunum iradem çok zayıf hemen bırakıyorum bebiş istediğim için 61 kilo olmam gerekiyorEki Görüntüle 739266

Hoşgeldin arkadaşım...bir kere becerdigine göre yine yaparsın...hem bu sefer ufukta bebis var :)

Back
X