Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin benimde ilk görev yerim erzurum tekmandı...birlikte veriyoruz kiloları yeterki kararlı ol...herkese merhaba ben aranıza yeni geldim umarım beni de kabul edersinizkısaca kendimden bahsedeyim
30 yaşındayım 2010 yılında 97 kiloydum diyetisyen ile 68 gördüm ama Erzurum a atandığımda ne yazık 72 ye çıktım şuanda 7 aylık evliyim ve 78.5 kiloyum :S benim tek sorunum iradem çok zayıf hemen bırakıyorum bebiş istediğim için 61 kilo olmam gerekiyorEki Görüntüle 739266
Hoşgeldin benimde ilk görev yerim erzurum tekmandı...birlikte veriyoruz kiloları yeterki kararlı ol...
Hoşgeldin arkadaşım...bir kere becerdigine göre yine yaparsın...hem bu sefer ufukta bebis var :)
Sabah :domates peynir sekersiz cay 1tane kurabiye yedim...
çıkardı canım o büyük kimse değil hayır malum sinir problemim var aileme de konuları açamıyorum tek dert ortağım sizlersiniz dr içine atma dedi içimde dun bu varmış aktardım yok artık içine atmalar falan içlenmeler sonra karnım ağrıyor kızcanını sikma demek kolay ama yapacak birşey de yok...allah feraha çıkarsın...
)
canım sen takıma kabul ettimi kaptan bilmiyorum hemen bakacam şimdi kabul edildinse şayet menülerini bir kere yazıyorsun hergün tartılmıyorusun cumadan cumaya tartılacan ayrıca 2 hafta deneme süren var ok hemen takıma katılamazsın kural böyleHerkese günaydın umarım gününüz güzel geçer
Sabah menüsü
Haşlama yumurta
5 zeytin
Peynir
Bal
Domates
Salata
Sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg. Ama bugün misafirliğe gideceğim umarım kaçamak yapmam
çekmiyorum artık çektiriyorum merak etme sen herkes ektiğini biçeer unutma güven arkadaşınacanım yine canın sıkkın anladım ben onu. ama sen de bunları yazınca aklıma bak ne geldi " NE ÇEKTİN BE BAHİRE " demeden edemeyeceğim.
süperrrrrSabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay
ara : 1domates
öğle : 6 kasık taze fasulye
1 büyük erik
akşam : 2 dlm pizza
2 lt su
bol yürüyüş ama düşük tempoda
merhaba kızlar nasılsınız bakalım geceler olmasa ben ne yaparım bilmem kızım buaralr hiç durmuyor yeni yeni huylar edindi ayın 21 de 1 . yaşı dolacak Allahın izniyle nasıl geçti bilmem babasız yavrucağım çok sıkıntılıyım çok......yarın yine secme var benii yoğun ve yorucu bir gun bekliyor
menumuzu yazalım
sabah: 2 dlm borek
öğle: peynir zeytin
2 dlm ekmek
1 çeyrek krep
domates
az recel
akşam: 1 tane krep
bol salata
peynir
ara: kalan salata
1 dlm ekmek
çok duzensızzz çokkkk
kızlar dünkü menümü hatırlamıyorum inanırmısınız yazamıyorum bu yüzden kafam çok meşgul de
dur hatılamaya çalışıyorum hatırlayına yazacam![]()
çıkardı canım o büyük kimse değil hayır malum sinir problemim var aileme de konuları açamıyorum tek dert ortağım sizlersiniz dr içine atma dedi içimde dun bu varmış aktardım yok artık içine atmalar falan içlenmeler sonra karnım ağrıyor kız
canım sen takıma kabul ettimi kaptan bilmiyorum hemen bakacam şimdi kabul edildinse şayet menülerini bir kere yazıyorsun hergün tartılmıyorusun cumadan cumaya tartılacan ayrıca 2 hafta deneme süren var ok hemen takıma katılamazsın kural böyle
çekmiyorum artık çektiriyorum merak etme sen herkes ektiğini biçeer unutma güven arkadaşına
süperrrrrakşam da nazaar olmuş
menulerini diğer menülerle hemen yukardaki seldom ile mesela bir karşılaştır trabzonspor birşey demiyorum artık sana
Biraz öncede 5 yk bulgur pilavı tavuk yanında yoğurt yedim..Akşama düğün var dahada bişey yemem herhalde 2 litre suyumu şimdidenSabah kocaman koşturmalarım vardı dışarda..dönüşte simit ve kaşarlı aldım..
Yani sabah menüm simit ve kaşarlı vee büsürüü suu![]()
herkese merhaba ben aranıza yeni geldim umarım beni de kabul edersinizkısaca kendimden bahsedeyim
30 yaşındayım 2010 yılında 97 kiloydum diyetisyen ile 68 gördüm ama Erzurum a atandığımda ne yazık 72 ye çıktım şuanda 7 aylık evliyim ve 78.5 kiloyum :S benim tek sorunum iradem çok zayıf hemen bırakıyorum bebiş istediğim için 61 kilo olmam gerekiyorEki Görüntüle 739266
ben 78.5 kiloyum dedim ama sabah aç karnına tartılmadan yazdım akşam tartıldığım kilo o yarın sabah aç karnına tartılıp bilgi veririm bugün yediklerimi de yazayım
sabah
önce 1.5 sb ılık su
1 yumurta
peynir
5 adet zeytin
1 tk bal
1 dilim ekmek
öğlen
kızarmış kırmızı et
soda
çoban salatası
akşam
beyaz lahana çorbası
1 kase yoğurt
Herkese günaydın umarım gününüz güzel geçer
Sabah menüsü
Haşlama yumurta
5 zeytin
Peynir
Bal
Domates
Salata
Sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg. Ama bugün misafirliğe gideceğim umarım kaçamak yapmam
Biraz öncede 5 yk bulgur pilavı tavuk yanında yoğurt yedim..Akşama düğün var dahada bişey yemem herhalde 2 litre suyumu şimdideniçtim dahada içerim...
herkese merhaba ben aranıza yeni geldim umarım beni de kabul edersinizkısaca kendimden bahsedeyim
Hoş geldin canım..herkese merhaba ben aranıza yeni geldim umarım beni de kabul edersinizkısaca kendimden bahsedeyim
ben 78.5 kiloyum dedim ama sabah aç karnına tartılmadan yazdım akşam tartıldığım kilo o yarın sabah aç karnına tartılıp bilgi veririm bugün yediklerimi de yazayım
sabah
önce 1.5 sb ılık su
1 yumurta
peynir
5 adet zeytin
1 tk bal
1 dilim ekmek
öğlen
kızarmış kırmızı et
soda
çoban salatası
akşam