Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
sogus
biberiyeli yeşil çay

ara : 1domates

öğle : 6 kasık taze fasulye
1 büyük erik

akşam : 2 dlm pizza :(

2 lt su

bol yürüyüş ama düşük tempoda
Menü güzel ama su düşük.. Spor tamam hani kitap??
merhaba kızlar nasılsınız bakalım geceler olmasa ben ne yaparım bilmem kızım buaralr hiç durmuyor yeni yeni huylar edindi ayın 21 de 1 . yaşı dolacak Allahın izniyle nasıl geçti bilmem babasız yavrucağım çok sıkıntılıyım çok......yarın yine secme var benii yoğun ve yorucu bir gun bekliyor

menumuzu yazalım

sabah: 2 dlm borek

öğle: peynir zeytin
2 dlm ekmek
1 çeyrek krep
domates
az recel

akşam: 1 tane krep
bol salata
peynir

ara: kalan salata
1 dlm ekmek

çok duzensızzz çokkkk
Akşam sonrası ara için 100 kez yerinde zıplıyosun canım 100 de yarım mekik çekiyosun sana ceza..Hemen bu mesajı okur okumaz yapıyosun cezanı ve yaptım diye yazıyosun..:47:
Herkese günaydın umarım gününüz güzel geçer
Sabah menüsü
Haşlama yumurta
5 zeytin
Peynir
Bal
Domates
Salata

Sabah aç karnına tartıldım 77,7 kg. Ama bugün misafirliğe gideceğim umarım kaçamak yapmam

Bu kahvaltı süper yaa.. Enerji bombası tamm sabahlara göre :52:

kızlar işimin başında olmama rağmen asılsız şeylerle itham altına alınıyorum ve biliyormusunuz itaham altında olan ben şu anda arkadaşları ile piknikte olan birim amirim
malesefff
allaha dua ediyorum o görüyor

ah bahire ahhh, ben neler çektim kolay kolay vazgeçmedim işimden.

iyi ki de bırakmışım orayı!
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Ayşe Kulin Dönüş arkadaş çok övdü..yarın alacağım bakalım

Bundan önceki son iki romanın devamı şeklindeymiş. (Son iki kitap Boranın kitabı, gizli anların yolcusu) ben bunları okuyamadıgım için dönüşü almadım henüz o yüzden.okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.

kızlar oğlanı yeni kreşe kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı ile pazartesi başlayacak ama nasılım bana bir sorun. inşallah kuzucuğum sorun yaşamaz alışır kendi arkadaşlar edinir güzel vakit geçirir. dua edin bize

olmaz inşallah geniccim iyi düşünelim iyi olsun di mi....

bugün tek oldugum için ancak bu saatte girebildim.
dünkü menümü yazıorum

çeyrek simit, şekersiz çay
ara:yeşilçay
öğlen:çorba, salata, dalyan köfte, yoğurt
ara:kiraz,erik
akşam:4 kaşık barbunya

selam millet nasılsınız arkadaşlardan biri bu hafta yok önümüzdeki haftada 2 kişi yok ben ne durumdayım :41::41::47::47::18::18::35::35::10::36::36::36::59::59::68::68::88::88::122::122:
önümüzdeki haftanın sonunda bunlar :111::111::111::111: gibi olacağım kesin..
Ayy ilahiii:1: Okurken bir an takımdanmı diye düşündüm bendee:1:
kızlar oğlanı yeni kreşe kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı ile pazartesi başlayacak ama nasılım bana bir sorun. inşallah kuzucuğum sorun yaşamaz alışır kendi arkadaşlar edinir güzel vakit geçirir. dua edin bize
Ben bu duayı biraz değiştiriyorum.. İnşallah kuzucuğun annesi bir sorun yaşamaz sorunsuzz muhatablar edinir kendine kreşte:34:
Biraz öncede 5 yk bulgur pilavı tavuk yanında yoğurt yedim..Akşama düğün var dahada bişey yemem herhalde 2 litre suyumu şimdiden :7: içtim dahada içerim...
Bende az önce bir yayla domatesi yedim..Bir kaşık yayla çorbası içtim..Şimdi nohut yiyorum su eşliğinde..
canım sen ne iş yapıyosun ?

Eğitimci canım..Kadromuz eğitimcilerle doldu ne güzel :16:

bugün tek oldugum için ancak bu saatte girebildim.
dünkü menümü yazıorum

çeyrek simit, şekersiz çay
ara:yeşilçay
öğlen:çorba, salata, dalyan köfte, yoğurt
ara:kiraz,erik
akşam:4 kaşık barbunya

Menünü çok sevdim özellikle akşamı fakir tutman çok güzel..

Eeee hani su, hani kitap, hani spor????????

Menünü çok sevdim özellikle akşamı fakir tutman çok güzel..

Eeee hani su, hani kitap, hani spor????????

onlar da var kaptanım:)

1,5 litre ancak su içebildim dün, kendimi şiş hissediyordum ki regli oldum dün akşam. daha 1 hafta olmasına rağmen.. stresten sanırım dengesi değişti.

kitap hepi topu 5 sayfacık "siz değil beyniniz şişman"

çok manidar oldu:)

Ayy ilahiii:1: Okurken bir an takımdanmı diye düşündüm bendee:1:

Ben bu duayı biraz değiştiriyorum.. İnşallah kuzucuğun annesi bir sorun yaşamaz sorunsuzz muhatablar edinir kendine kreşte:34:

Bende az önce bir yayla domatesi yedim..Bir kaşık yayla çorbası içtim..Şimdi nohut yiyorum su eşliğinde..

Eğitimci canım..Kadromuz eğitimcilerle doldu ne güzel :16:

amin inşallah bebeğim...........

ah bahire ahhh, ben neler çektim kolay kolay vazgeçmedim işimden.

iyi ki de bırakmışım orayı!
Allah yardımcın olsun arkadaşım

Bundan önceki son iki romanın devamı şeklindeymiş. (Son iki kitap Boranın kitabı, gizli anların yolcusu) ben bunları okuyamadıgım için dönüşü almadım henüz o yüzden.okuyunca yorum yazarsanız çok sevinirim.

olmaz inşallah geniccim iyi düşünelim iyi olsun di mi....

inşallah bitanem iyi olur ....

onlar da var kaptanım:)

1,5 litre ancak su içebildim dün, kendimi şiş hissediyordum ki regli oldum dün akşam. daha 1 hafta olmasına rağmen.. stresten sanırım dengesi değişti.

kitap hepi topu 5 sayfacık "siz değil beyniniz şişman"

çok manidar oldu:)

Spor ???? :8::8::8::8::8:

spor denir mi bilmiyorum ama dün can sıkıntısından çıkıp yürüyeyim şöyle bir dedim. yarım saat kadar magzalara baka baka yürümüşüm. sonra da nişanlımla buluştuk yolu uzata uzata yürüdük toplamda 1,5 saat yürümüşüz. ama tempolu bir yürüyüş değildi malesef. bu hafta salona da gitmedim hiç.

Menü güzel ama su düşük.. Spor tamam hani kitap??

Akşam sonrası ara için 100 kez yerinde zıplıyosun canım 100 de yarım mekik çekiyosun sana ceza..Hemen bu mesajı okur okumaz yapıyosun cezanı ve yaptım diye yazıyosun..:47:

Bu kahvaltı süper yaa.. Enerji bombası tamm sabahlara göre :52:

yapatım akrepcim yaptım nefes nefese kaldım ....benim akşam yemeklerim saat 4 gibi oluyor akrep aralarımda saat 8-9 gibi

bundan sonra saatli yazmam gerek ama bugunde kaçamağım oldu onun içinde atlayacağım...

sabah07,30: hala regli olamadım biliyorum bahane olamaz ama tatlı....tatlı ...
1 tane çokoprens
3 köfte
3 dlm ekmek
yeşillik

sonr abiçıktım evden bugun yine secme vardı suan gözelrim kapanıyor yorgunluktan

ara: 2 çizi

saat 15.30: 6 yk bulgur pilavı
1 köfte
yeşillik bol
yoğurt
2 ısırık çokoprens:47: ben varya ben...

akşama artık ara yaparım bi kaçgundur saatlerim bu şeklide oluyor

Çocuklar bizden daha çabuk ve kolay adapte olurlar...inşallah sorun olmaz

Sabah : 1 dlm kek
2 lokma ev pogacasi

ara : 2 kayısı
7 kiraz

öğle : 2 minik biber dolması
salatalık domates biber

akşam : 1 biber dolması
1 küçük ev pogacasi

2,5 lt su

En az 2 saat yüzdüm

bolca gazete okudum :)

Kızlar bugün deniz sezonunu açtik şükür...kizkiza kuzucugumla denize gittik...yuzduk kumdan kale yaptık, yandik ve 4te mesaiye geldik :/

Bende bolca yuzdum fırsattan istifade :)

Bora nın kitabı ve gizli anlar yolcusu kitapları aynı galiba çünkü ben gizli anılar yolcusunu okudum..ondada Boradan bahsediyordu..Biraz sakıncalı bir kitap akıcı ama bilmem sen okumaktan hoşlanırmısın?

canım hoşgeldin. tabii ki de azminle ve disiplininle güzel vereceksin kilolarını. hem ne kadar güzel bir şey için zayıflayacaksın bunu sık sık kendine hatırlat motivasyonunu kaybettiğinde ilk aklına gelen bu olsun.

lahana diyeti yapmıyosun değil mi ? lahanayı görünce ilk aklıma o geldi.

tatlım menülerini yukarıdaki gibi toplu olarak ya akşam ya da ertesi günü yazmanı rica ediyoruz. kaçamak yapmak yok. bebiş için :34::34:
yok canım lahana diyeti değil tam anlamı ile sadece akşamları içiyorum onu. kuralları yeni yeni öğreniyorum bundan sonra akşamalrı toplu yazmaya gayret edeceğim inşallah...

canım sen ne iş yapıyosun ?

okul öncesi öğretmeniyimmmmm

Hoş geldin canım..

Menü güzel ama spor ve kitap da eklermisin canım :34:
hoş bulduk canımmmm

kahvaltı benim için vazgeçilmezzzz :D

sabahı yazmıştım :D

öğlen :

yarım poğaça
2 yk fasulye turşusu
3 dolma

akşam:

1 kase çorba
1 kase yoğurt yedim

1.5 litre su içtim ve 30 dk yürüdüm ama bugün dergi okumadım yatmadan okumayı planlıyorummmm

canım sen takıma kabul ettimi kaptan bilmiyorum hemen bakacam şimdi kabul edildinse şayet menülerini bir kere yazıyorsun hergün tartılmıyorusun cumadan cumaya tartılacan ayrıca 2 hafta deneme süren var ok hemen takıma katılamazsın kural böyle
takım liderimiz kim acaba beni akrep33 arkadaş davet etti ona binayen geldim umarım deneme süremi de başarıyla verebilirim

gnydn013.jpg

cuma-mesajlari-yeni.jpg0fc5fd4fbd653bc3d4f66c5919b165ab.jpg

Son düzenleme:
Back
X