Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bu hesaplamayi bir anlayamadım o yüzden hep kilo yazıp listeye dokunmuyorum...ama söz oturup caliscam haftaya ve kendim hesaplicam :)
***2. TAKIM 314. ETAP ***
akrep33 (63,8/ 63,8 / 0 / 0,0%)Sabit
bahiresemanur (73,2/72/1,2/1,64%)
karabiber01 (68,3/ 69 / -0,7 / -1,02%)
cceylin (66,2/66,2 / 0 / 0 %) Sabit
seldom (89,4/ 89 / 0,4 / 0,45% )
trabzonspor (91,7/91,3/0,4/0,44%)
aymudo (71,5/71,1/0,4/0,56%)
2. Takımın Ortalaması : 0,30%
Geniccim kontrol edermisin canım..
merhabalar kızlar
2 hafta öncesinde 55 kg ile mezun oldum ancak ....son hedefim 49 kg ye gelmeyide çok istiyorum....ve akrepçim sizlerle devam edebileceğimi söyledi....desteksiz çok yavaş gidiyor bu kilocuklar umarım en kısa zamanda hepimiz istediğimiz,mutlu olacağımız kilolara ulaşırız....
az kalorili bol keyifli bir günle sevgiler hepinize....![]()
tammamam ya :18::18::18:utandırma insanıKuzuu hani yüzden nerde??? Yarabbim yaa birde listeyi düzenleyin demiş gelde delirme
Bahocaaannn hadi senin liste ile diğer listeler arasındaki farkı bul canım![]()
bende sil baştan başlamak gerek bazen ya onun gibi inanmazsan face girde bak akreeepp sil baştan başlıyorum ....anladın sen onu
haha 2 haftaya kadar ona yetişecem muhaaaaa***2. TAKIM 314. ETAP ***
akrep33 (63,8/ 62,8 / 0 / 0,0%)Sabit
bahiresemanur (73,2/72/1,2/1,64%)
karabiber01 (68,3/ 69 / -0,7 / -1,02% )
cceylin (66,2/66,2 / 0 / 0 % ) Sabit
seldom (89,4/ / / / % )
trabzonspor (91,7/91,3/0,4/0,44%)
aymudo (71,5/ / / / %)
2. Takımın Ortalaması : %
Karabiber kilo almışsın![]()
merhabalar kızlar
2 hafta öncesinde 55 kg ile mezun oldum ancak ....son hedefim 49 kg ye gelmeyide çok istiyorum....ve akrepçim sizlerle devam edebileceğimi söyledi....desteksiz çok yavaş gidiyor bu kilocuklar umarım en kısa zamanda hepimiz istediğimiz,mutlu olacağımız kilolara ulaşırız....
Hoş geldin canımmerhabalar kızlar
tammamam ya :18::18::18:utandırma insanı
bende sil baştan başlamak gerek bazen ya onun gibi inanmazsan face girde bak akreeepp sil baştan başlıyorum ....anladın sen onu
haha 2 haftaya kadar ona yetişecem muhaaaaa
allahım ya 49 kg olsam ben ölürüm kemikliyim ben kemikli![]()
Hoş geldin canım![]()
allahım ya 49 kg olsam ben ölürüm kemikliyim ben kemikli![]()
hoşgeldin. inşallah kalıcı olarak verebilirsin ............
hoşbuldum canım.
.boyum çok uzun değil canım.... beni
anca bu kilo kurtarır zannımca
hoşbulduminşallah canım en kısa zamanda kurtulalım şu fazlalıklardan
evet bir yerde okumuştum ama hangi topikti hatırlayamadım şimdi. tatlım hem kendini daha iyi hissetmek için hemde olası kilo almaların önüne geçebilmek için en doğrusunu sen bilirsin tabiiki de.
hımmm takım olarak durumumuz pek de iç açıcı değil bizim. genelde herkes kilo vermiş sorun yok. darısı veremeyenlerin ve alanların başına. hadi kızlar bu hafta boş durmayalım ve takımımızı 0,30 altına düşürmeyelim tamam mı![]()
aynen söylediğin gibi canım....aslında 49 kg dediğimde ilk başta çok azmış gibi gelsede boyum 1.57 cm ve ben bunun çok daha iyi olacağını düşünüyorum şu an....55 kg ye gelene kadar zorlu bir süreçti ama şükürler olsun ki geçti....bundan sonrasında verilenlerin kalıcı olması ve biraz daha incelmek için uğraşacağım ....bakalım zaman ne gösterecek....
Hadi bakalım 600 gr senden.. Eveet yokmu artıranYa canlarım ne oldu bize??? Aslında herkes de 3-5 gr vermiş niye hala risk grubunda kalmışız ki??? Neyse darısı haftaya inşallah...ben bu hafta 600 gr vermiş olcam bakın gorun ve bayrama 85in altını görmüş olcam...
Sabah : 5 dlm ızgarada ev sucugu
2 dlm ekmek
sogus
bol maydanoz
Öğle : 1 lahmacun
ayran
bol maydanoz
akşam : 2 top diabetik dondurma
3 dal çubuk kraker
3 lt su
100 ip atlama
1 saat yürüyüş
Sancaktar dergisi
İnş. ulaşırsın hedefine canım..
sen bize örnek olucaksın artık.. Menülerini görmek istiyorum öncelikle kendime örnek olsun demi ama bahireye değil ama:105::107::111:
inşallah canım hepbirlikte ulaşırız hedeflerimize....
.:18:
Eee bugünkü menün nedir hayatım![]()
bugün yediklerim içtiklerim:18:
menü:
sabah:
2 dilim uno denge ekmek
1/2 kk eski k.peyniri
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı çilek marmalatı
2 fincan şekersiz çay
ara:
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko
ara:
1/2 paket special -k kraker
öğlen:
1 tabak tarhana çorbası
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi
1 elma
1/2 paket specil -k kraker
akşam:
1 servis kaşığı sulu köfte
salata+yoğurt
ara:
bitki çayı(kiraz saplı yada kırmızı meyveli)
şu ana kadar 2 lt suyumu içtim3 lt yi tamamlarım....
spor::26: