Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kuzum aynı ben.. Yapamazsın denmemeli bana.. Benimki de nasıl biliyorsan onu yap der.. Bilirki yasak koyarsa ben bildiğimi okicam..
Aslında bana göre yasak koymak karşındaki insanın sınırlarını ihlal etmek gibi gelir.. Üstelik sırf kendi egosu tatmin olsun diye..

Önem verdiğim kavram saygı..

Bu yüzden saygısızlığa tahammül edemem.. Tepkim tabiki kendi bildiğimden şaşmamak olur..

Sevdim kız seni.. Aferin valla..

Kuralların var.. Üstelik bu kuralları da incitmeden, çaktırmadan, güle oynaya uyguluyorsun..

Maşallah sana..

Bende kuralcı değilim ama bazı şeyleri olması gerektiği gibi i olmasını istiyorum
Nacizane tavsiyelerinizden alırım :KK45:

Börek sevenler,ekmeği menemen e banip yiyenler ayperest ayperest

Tatlı canavarı Zereno Zereno

Tantuniye bayilanlar @akrep33
Pırasayı görünce havalar uçan :halay::KK48: Natsume Natsume

Ve diğer fistiklar
Bugün ki halim ev halim kusura bakmayın iz :KK52::KK52:

Motive olsun diye :KK55::KK55:

Eklentiler

• IMG_20171022_112225.webp
    IMG_20171022_112225.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20171022_112140.webp
    IMG_20171022_112140.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 29
be your selff be your selff dejavu oldu. Ben bu anı daha önce yaşamıştım sanki :KK70: :KK70:
Siz çok fitsiniz hanımefendi :KK39:
Ay teşekür ederim :KK15::KK15:
Demek istediğim nereden nereye bı zamanlar bingil bingil et vardı özellikle gobegimde :KK53: katmer gibiydi:KK51:
3 katlı daire desem yeri :KK48:

Yani imkansız değil :KK68:

Demek istediğim nereden nereye bı zamanlar bingil bingil et vardı özellikle gobegimde :KK53: katmer gibiydi:KK51:

Kizim 3.5
Oğlan 2 ye girecek :anne::confused:
Vay canına hiç de iki çocuk annesi gibi görünmüyordu attığın resimde. Dediğin gibi imkansız değil fakat ben kendme güvenemiyorum :D
Allah bağışlasın ne güzel yaşları da birbirine yakın çocukların:KK45: isteyenlere de versin Rabbim:dua:

Canım çok üzüldüm başınız saolsun Rabbim anne babasına sabır versin bu arada hoşgeldin tanışamadık seninle ben izne ayrıldım sonra sen gelmişsin :)
tesekkur ederim canim evet bi kaçgün oldu ben geleli

Bakma öyle takım takım geziyorum dediğime :) sabah akşam birer mesaj ancak atabiliyorum diğer takımlara uğrarsam :KK66:
Sağ olasın canım Akşam üzere doktora götürdük ateşi yükselince hemen göğüs filmi ve idrar tahlili yapıldı :KK66: Açıkçası doktor okadar yoğundu ki açıklama yapmadı sadece ilaçlarını düzenli kullanın dedi bende o an başkalarının hakkını gasp etmemek için sormadım tekrar ( kuzum 39 ateşle hastaneye gidince önümüzde 58 kişi varken hemen ilk bizi aldılar yazık insancıklar beklemesin dedim )
5 tane ilaç vermiş ( iki tanesi zaten dönüşümlü kullanacağımız ateş düşürücü )
Şimdi uyuyor ama ben bu gece nöbetçiyim belli :KK43: hayatta uyuyamam ya ateşi yükselirse diye :KK66: salona hasta yatağı yaptım yanına uzanabilirim ancak oda sıcağını hissedince uyanırım uyursamda :KK66:

Heee valla hafiften bir asi ruhum var :KK70: :KK70: :KK70:
Hele biri bana bunu yapamazsın yasak desin valla yapmayacağım varsa da yaparım :KK70: Eşim ilk zamanlar emir kipiyle bir kaç kere bana birşeyler aklı sıra yasakladı :KK70: baktı ben inadına yapıyorum şimdi hemen sen bilirsin aşkım der bende pelte kıvamında hmm tamam ya vazgeçtim derim :KK70:

Hani Recep İvediğin meşhur repliği var ya ; Perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyim diye :KK70: işte benim o perdeler indiğinde tam tersine tırnaklarım çıkar ortaya :KK70: Allahtan çok zor perdeler iniyor :KK70:

.

Başınız sağ olsun :KK66: Rabbim aileye sabırlar versin merhumu da Cennetine kabul etsin inşallah...Aminnn
Ölümün erkeni geçi olmuyor ama vefat eden gencecik bir fidan olunca insanın içi bir tık daha fazla çız ediyor :KK43:
Anneciğini düşünemiyorum bile :KK43:
tesekkur ederim canim zor annesine daha da zor ama başa gelen cekiliyor senin baby de geçmiş olsun cocuklar hasta olunca hayat felç oluyo

Hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım
Günaydın 2.takımın fistiklari mutlu kalorisiz pazarlar olsun:21:
Günaydınlaaaaar
Dün sabah minik tost yedim çayla beraber.

Akşama kadar kahve ve sıvı tüketim

Akşam 18:30 da 8 kaşık fırında tavuk 1 minik kase yoğurt yedim

9 a doğru uyudum. Uyumasaydim çikolata falan yiyecektim :hasta:
İyi ki uyumuşum :KK68:
ya maşallah 71den nasıl indin 49 A görünce şok oldum bi anlatsana

Börek sevenler,ekmeği menemen e banip yiyenler ayperest ayperest

Tatlı canavarı Zereno Zereno

Tantuniye bayilanlar @akrep33
Pırasayı görünce havalar uçan :halay::KK48: Natsume Natsume

Ve diğer fistiklar
Bugün ki halim ev halim kusura bakmayın iz :KK52::KK52:

Motive olsun diye :KK55::KK55:
Tatlı ekmek ve bilimum zararlı şeylere bayılan birde ben varım resmi görünce önceden yediklerimde durdu şimdi boğazıma

gercekten harika görünüyorsun cok üzülüyorum senin gibi iradeli insanları görünce kendi adıma bukadar nasıl iradesiz olabiliyorum diye geçirdiğim ve yasamaktan kaçırdığım heranıma ayrı ah çekiyorum ama yemeğe oturunca beynim resetlenmiş gibi yiyorum napıcam ben

Vay canına hiç de iki çocuk annesi gibi görünmüyordu attığın resimde. Dediğin gibi imkansız değil fakat ben kendme güvenemiyorum :KK70:
Allah bağışlasın ne güzel yaşları da birbirine yakın çocukların:KK45: isteyenlere de versin Rabbim:dua:

Görünmez tabi çünkü erken anne oldum :eek:
Gören kardeslerim saniyor :KK53:
Eşim zayiflayinca ,dışarı cikmama kızıyor :KK53:
Bol bol giyin diyor :KK70:
Hayatımda çok değişiklik oldu ozguvenim geldi :KK59:
Âma şöyle bir düşünce var ne yazikki bazı insanlarda :KK20: evlenmiş çocuk olmuş zayıflamak süslenmek gibi şeyler fazlaymis :sopa:
Abartiymis , yanlış anlasilabilirmis :eek:

Bu tür insanlarla bazen karşılaşıyorum ne diyeceğimi sasiuyorum. Ki ben makyaj pek yapmam rimel ve dudak kremi surerim sadece. Saclarimda uzun aciyorum dışarı çıkarken.
Sen ne yaptın orada adapte olabildi mi canim?

tesekkur ederim canim evet bi kaçgün oldu ben geleli

tesekkur ederim canim zor annesine daha da zor ama başa gelen cekiliyor senin baby de geçmiş olsun cocuklar hasta olunca hayat felç oluyo

Hoşbulduk canım

Günaydınlaaaaar
ya maşallah 71den nasıl indin 49 A görünce şok oldum bi anlatsana

Tatlı ekmek ve bilimum zararlı şeylere bayılan birde ben varım resmi görünce önceden yediklerimde durdu şimdi boğazıma
gercekten harika görünüyorsun cok üzülüyorum senin gibi iradeli insanları görünce kendi adıma bukadar nasıl iradesiz olabiliyorum diye geçirdiğim ve yasamaktan kaçırdığım heranıma ayrı ah çekiyorum ama yemeğe oturunca beynim resetlenmiş gibi yiyorum napıcam ben

Teşekkür ederim canım
Öncelikle atamaya dön ve bak memnun musun bu vücudundan ?
Allah'a şükür saglikliyiz ama kilolar alıp başına giderse sağlığımız da kalmayacak.
Bende cok yiyen bir insandim. Benim yediklerimlerimle 2 kişi net doyardi.
6 kase sütlaç yapardım akşama kadar bitirirdim. Gece yatmadan 2 bardak şekerli meyva suyu yanında 3 dilim kek ve çikolatalı gofret yiyen bir insandim.

Akşam yemeğini vs saymiyorum bile. Tabak tabak soslu makarna mi dersin . 3 kase çorba üstüne 2 pide mi dersin neler neler yerdim.
Diyete başlamasam belki sizide yerdim :KK70:
O derece umutsuz vakaydim :KK58:

Kendimi yerken mutlu hissediyordum ama yedikten sonra pişmanlık duygusu beni çok üzüyordu.
Bı anda başladım diyete zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sen istedikten sonra yapamayacagin hiç birşey yok.

Bu arada kaç kilosun boyun kaç canım

Evli misin ?
Çalışıyor musun ?

Başınız sağolsun Allahım sabır versin :KK43:

gzm2628 gzm2628 hoşgeldin canım kaç kilo verdin merak ettim seni

Canım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))

Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :) Zereno Zereno

Back
X