Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Görünmez tabi çünkü erken anne oldum :eek:
Gören kardeslerim saniyor :KK53:
Eşim zayiflayinca ,dışarı cikmama kızıyor :KK53:
Bol bol giyin diyor :KK70:
Hayatımda çok değişiklik oldu ozguvenim geldi :KK59:
Âma şöyle bir düşünce var ne yazikki bazı insanlarda :KK20: evlenmiş çocuk olmuş zayıflamak süslenmek gibi şeyler fazlaymis :sopa:
Abartiymis , yanlış anlasilabilirmis :eek:

Bu tür insanlarla bazen karşılaşıyorum ne diyeceğimi sasiuyorum. Ki ben makyaj pek yapmam rimel ve dudak kremi surerim sadece. Saclarimda uzun aciyorum dışarı çıkarken.
Sen ne yaptın orada adapte olabildi mi canim?
Haha ne güzel çok sevdim ben bu görenlerin kardeşin sanması işini :D Benim eşim benden daha çok dikkay ediyor fiziğine :D spora başladı beslenmesine özen gösteriyor ben hala hommini gırtlak ve tembellik peşindeyim :D yakında uyumsuz bir görüntü çizmeye başlayacağı bu gidişle :D o insanları o düşünceleriyle birlikte bırakalım. Bunun evlenmiş olmakla anne olmakla alakası bile yok ki. Zayıf olmayı istemek, bakımlı olmak, sağlıklı olmak kendimi güzel hissetmek ister herkes. Yanlış anlayanın kendi fikri bozuktur bence:KK12:
Ben alıştım bir hayli buraya idare ediyorum :KK49:
En büyük problemimiz elektrik ve su kesintileri :D 850 öğrencinin olduğu okulda bile suyumuz olmuyor bizim itfaiye gelip depoyu dolduruyor bir saat içinde o da bitiyor :olamaz:
Ben makyaj amatörce yapıyorum valla:KK45:
Bazen esiyor evde neyim varsa sürüyorum. Eşim yüze sürülen ürünleri pek sevmiyor ama olsun bazen hoşuma gidiyor onlar benim:KK45: ama genel olarak allık, dudak kremi ve eyeliner sürüyorum. :oops:

Bu bende psikolojik bir durum oldu galiba ekmek tükettiğim öğünlerden sonra daha çabuk acıkıyorum gibi. Bu sabah domates peynirin yanında iki dilim de ekmek yedim ama öğle olmadan acıktım. Sular mı içmedim, kahveler mi yapmadım yok. Bana mısın demiyor ille de yiyecek istiyor mide :KK17:
Ben de yulaf ezmezi ile yoğurt karıştırdım öğün/ara öğün karışımı bişey yaptım. :KK54:
Eve boş boş otururken insan işsizlikten yemeğe vurabiliyor kendini:KK53:
Akşam yemeğimi ayarladım bu arada taze barbunya var zeytinyağlı yapacağım onu:süslü:

O nasıl bir yemek ki o_O
Afiyet olsun canım sana da yaptı mı ondan annen o_O
Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şöyle
Acurları hafif yağda kaçırıyorsun içini de yine minik minik parça et :D pirinç vs pişirip onunla dolduruyorsun normalde dolmalar ekşi olur ki ben öyle bayılırım :D bu ekşi değil üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorsun ama enfes bişi oluyor

Ayırt etmemek gerek haklısın ama napalim artık et de her daim yenmez :KK45:kurbandan kurbana diyor musum :KK70:
Verdim kız verdim :p
Yargının pili bitik akşam ablamda olculdum :KK66:
49.8 geldim yok karna :KK66:
Vermisimdir bu durumda
:D buralarda çok fazla tüketiliyor gerçekten ama genelde buraların eti de daha güzel oluyormuş belki bizim yemekleri yeseniz seversiniz ;) sonuçta yapandan yapana fark var :D
Vay vermişsin maşallah artık dikkat et de alma kuzum :)

Börek sevenler,ekmeği menemen e banip yiyenler @ayperest

Tatlı canavarı Zereno Zereno

Tantuniye bayilanlar Ellssa Ellssa
Pırasayı görünce havalar uçan :halay::KK48: Natsume Natsume

Ve diğer fistiklar
Bugün ki halim ev halim kusura bakmayın iz :KK52::KK52:

Motive olsun diye :KK55::KK55:
Vay vay vay maşallah kuzum ya harikasın Allah nazarlardan saklasın seni:KK200:

Karnimi içime çekmedim merak etmeyin :KK70:
Çekince hepten kayboluyor .bence ayva göbek olmalı azıcık Shakira nin gibi :KK70::KK70:
:D içine çekecek bişey Yok ki :D

Âma şöyle bir düşünce var ne yazikki bazı insanlarda :KK20: evlenmiş çocuk olmuş zayıflamak süslenmek gibi şeyler fazlaymis :sopa:

Bu tür insanlarla bazen karşılaşıyorum ne diyeceğimi sasiuyorum. Ki ben makyaj pek yapmam rimel ve dudak kremi surerim sadece. Saclarimda uzun aciyorum dışarı çıkarken.
Ah o insanlar var ya :( en iyisi hiç umursamamak radyo muamelesi yapmak
Canım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))

Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :) Zereno Zereno
Çok iyi kuzum bende seni daha fazla hatırlıyordum çok iyi vermişsin tebrik ederim :KK9:

Bu bende psikolojik bir durum oldu galiba ekmek tükettiğim öğünlerden sonra daha çabuk acıkıyorum gibi. Bu sabah domates peynirin yanında iki dilim de ekmek yedim ama öğle olmadan acıktım. Sular mı içmedim, kahveler mi yapmadım yok. Bana mısın demiyor ille de yiyecek istiyor mide :KK17:
Ben de yulaf ezmezi ile yoğurt karıştırdım öğün/ara öğün karışımı bişey yaptım. :KK54:
Akşam yemeğimi ayarladım bu arada taze barbunya var zeytinyağlı yapacağım onu:süslü:
Beyaz ekmek mi yiyorsun beyaz ekmek acıktırıyor ama tam buğday tahıllı ekmekler tok tutuyor ya aklıma ne geldi okulda öğlen yulaf yoğurt yesen nasıl olur?

Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla şöyle
Acurları hafif yağda kaçırıyorsun içini de yine minik minik parça et :KK70: pirinç vs pişirip onunla dolduruyorsun normalde dolmalar ekşi olur ki ben öyle bayılırım :KK70: bu ekşi değil üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorsun ama enfes bişi oluyor

:KK70: buralarda çok fazla tüketiliyor gerçekten ama genelde buraların eti de daha güzel oluyormuş belki bizim yemekleri yeseniz seversiniz :KK66: sonuçta yapandan yapana fark var :KK70:
Vay vermişsin maşallah artık dikkat et de alma kuzum :)

Vay vay vay maşallah kuzum ya harikasın Allah nazarlardan saklasın seni:KK200:

:KK70: içine çekecek bişey Yok ki :KK70:

Ah o insanlar var ya :KK43: en iyisi hiç umursamamak radyo muamelesi yapmak

Çok iyi kuzum bende seni daha fazla hatırlıyordum çok iyi vermişsin tebrik ederim :KK9:

Beyaz ekmek mi yiyorsun beyaz ekmek acıktırıyor ama tam buğday tahıllı ekmekler tok tutuyor ya aklıma ne geldi okulda öğlen yulaf yoğurt yesen nasıl olur?
Vaay yemeği tuttum ben belki birgün yeme şansım olur:KK45:
Normalde ekmek almıyoruz bile eve canım ikimiz de tüketmiyoruz. Dün gelirken almasını istemiştim bazı yemeklerin yanında güzel oluyor çünkü:KK45: fırından beyaz ekmek almış. Karışık tahıllı ekmeği çok seviyoruz bir de genelde onu tercih ederiz. Ya okulda yulaf yeme konusunu ben denedim. Sabahtan hazırlayınca öğleye kadar kokusu rahatsız ediyor beni yiyemiyorum. Ayrı ayrı götürüp okulda karıştırırsam olabilir. :KK58:

Normalde ekmek almıyoruz bile eve canım ikimiz de tüketmiyoruz. Dün gelirken almasını istemiştim bazı yemeklerin yanında güzel oluyor çünkü:KK45: fırından beyaz ekmek almış. Karışık tahıllı ekmeği çok seviyoruz bir de genelde onu tercih ederiz. Ya okulda yulaf yeme konusunu ben denedim. Sabahtan hazırlayınca öğleye kadar kokusu rahatsız ediyor beni yiyemiyorum. Ayrı ayrı götürüp okulda karıştırırsam olabilir. :KK58:
Bencede seversin bu yemeği :)
Bende zaten orda karıştır diyecektim küçük kutu yoğurtlar var ya mesela aktivia bile olabilir sindirim problemin varsa ona da iyi gelir hem de çok pratik olur :)

Sağol canım zar zor verdiğim kiloları almaya hiç niyetim yok.

Vitamin verecektim Dr götürüp ama eşim vitamin kesinlikle vermem diyor. Yigenim vitamin yağları kullanmış küçükken birden kilo almış iştahı baya acilmis. Şimdi obez sayılır.

Ama ben balık yağını en kısa zamanda alıp gizlice vereceğim :KK48::KK48:
İyi yaparsın canım..
Göreceksin kış bıyu hem daha az hasta olacaklar hem de gelişmeleri daha sağlıklı olacak inşallah.

selam canlarım keyifli pazarlar diliyorum ! Size yazarken sahlep tadındaki tarçınlı sütümü içiyorum :) Annem ve ananem bu haftasonu umreye gidiyorlar, dün annemle alışverişe çıktık çarşıya, korkunç bir menü oldu ilk onu paylaşayım

sabah: 2 ince dilim ekmek, salata, peynir zeytin 1 çay k kadar çiko ve fındık ezme çay
öğlen: 1 porsiyon kuşbaşılı pide 1 ayran
ara: biraz üzüm
akşam: (aslında yemesem de olurdu) biraz tavuk ve 1 yemek tabağı makarna :(
ara: kahve soda, yeşilçay

dün batırdıgım menüyü toparlamak için dikkat ediyorum bugun sporumu da yaptım çok şükür :) :) :)

Leslie ile 3 mil, 150 mekik, 6*20 kalça bacak, 80 bel, pilates topu bandı ve dambıllarımla bel kol sırt çalıştım toplam 80 dk sürdü :spor:

kızlar ben daha sık tartılmaya karar verdim, belki her sabah, o tartı anından çok korkuyorum mutsuz ediyor ya insanı eksi çıkmayınca, daha iyi motive olacağımı düşünüyorum kendi adıma, eskiden mesela tam tersi düşünüyordum...belki bu sayede yememi daha sıkı kontrol altında tutarım...zaten fazla yiyince tartıdan kaçıyorum hep...

yazık bu fikir sahibi insanlara, sen fitliğinin keyfini sür tatlım :)
Teşekkür ederim canım
Öncelikle atamaya dön ve bak memnun musun bu vücudundan ?
Allah'a şükür saglikliyiz ama kilolar alıp başına giderse sağlığımız da kalmayacak.
Bende cok yiyen bir insandim. Benim yediklerimlerimle 2 kişi net doyardi.
6 kase sütlaç yapardım akşama kadar bitirirdim. Gece yatmadan 2 bardak şekerli meyva suyu yanında 3 dilim kek ve çikolatalı gofret yiyen bir insandim.

Akşam yemeğini vs saymiyorum bile. Tabak tabak soslu makarna mi dersin . 3 kase çorba üstüne 2 pide mi dersin neler neler yerdim.
Diyete başlamasam belki sizide yerdim :KK70:
O derece umutsuz vakaydim :KK58:

Kendimi yerken mutlu hissediyordum ama yedikten sonra pişmanlık duygusu beni çok üzüyordu.
Bı anda başladım diyete zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrendim.
Sen istedikten sonra yapamayacagin hiç birşey yok.

Bu arada kaç kilosun boyun kaç canım

Evli misin ?
Çalışıyor musun ?

Başınız sağolsun Allahım sabır versin :KK43:
ay ben şok, resmen bunun adı evrim yahu ! o kadar cok yemekten sonra böyle ol maşallah sana fııstıgım harikasın :KK200::nazar:
Canım naberrr nasılsın fıstık gibisin gördüm maşallahhhhh sanaa :)))

Valla izne ayrılırken kaçtım hatırlamıorum ama 88i gördümm en son allahım napıyorum dedim ve şuannn 83ümmm :) Zereno Zereno
kuzum hoşgeldin ya, nerelerdeydin? ama 5 kio verip gelmişsin tebrikler kuzum inşallah tez zamanda 70leri gör :dua::KK200:
acıktırır beyaz ekmek ya, kuzum yoğurt yulaf super fikir okul için ama sorun şu ki ben bununla asla doydugumu hissetmiyorum :( benımki de muhtemelen psikolojik...

Farkındayım canım.
Motivasyon yok sende.
Motivasyon lazım.
Dürtü lazım.
Ne yapsak sana acep.
Nasıl motive olcan.
Valla ben oturup google amcaya soruyodum nasıl motivw olcam diye. Bir sürü yazı okudum motive için işe yaramıştı.
Sonra youtuberlar var spor yapan falan. O videoları izleyip güzel vücutlar , o kızlar öyle kendilerine saygılı öyle kendilerini önemseyince falan bende neden öyle olmalıyım diye motive oluyodum.
Sonraa çok zayıf arkadaşlarımın hayatlarını düşünüyodum falan.
Yani seni ne dürtükler.
Görüştüğğn biri yok mu belki o dürtükleyebilir.
Biri kötü yorum etse vücuduna oda hırslandırabilir.
Foto at seni yorumlayalım ne dersin :KK45:
Ciddiyim ama. Özelden de atabilirsin
kuzum bu kadar gec cevap yazdıgım için kusuruma bakma olur mu...ama iyi olan şey cok daha iyiyim, motivasyonumu sağladım ve yemem de düzeldi, arada küçük bozukluklar olsa da şükür...görüştüğüm biri yok ama doğru yerden yakalamışsın o tarz şeyler beni çok dürtükler biri olsa emınım deli gibi gaza gelirim :D ben 20li yaşların başından beri hep evlilik konusunda 30a kadar yolu var derdim o duam olmuş heralde fark etmeden :) 30 oldum bakalım artık hayırlısı...

Canım benim yaaa:cry:birbirimize ne kadar alışmışız :KK36:en önemlisi aynen devam etmek belki zor olacak ama inş olacak kuzum :) bende aynen devam ediyorum bi ara çok sık bozuyordum çok şükür düzeldi o durum
E sen kafamı topladım yazmışsın bi sıkıntı filan yoktu di mi?
bir ara üst üste gelmişti bazı seyler ben de abartmıştım şimdi moral ve kilo motıvasyonu olarak kafamı topladım onu yazmıstım kuzum :) aynen küçük bozmalar arada oluyor ama istikrarı bozmadan devam etmeliyiz...biz birbirimize inandık inşallah olacak :) ne zaman bitecek iznin fıstıgım? hep burada ol istiyorum

dün batırdıgım menüyü toparlamak için dikkat ediyorum bugun sporumu da yaptım çok şükür :) :) :)

Leslie ile 3 mil, 150 mekik, 6*20 kalça bacak, 80 bel, pilates topu bandı ve dambıllarımla bel kol sırt çalıştım toplam 80 dk sürdü :spor:
Spor mükemmel canım tebrik ederim seni :sampiyon:

kızlar ben daha sık tartılmaya karar verdim, belki her sabah, o tartı anından çok korkuyorum mutsuz ediyor ya insanı eksi çıkmayınca, daha iyi motive olacağımı düşünüyorum kendi adıma, eskiden mesela tam tersi düşünüyordum...belki bu sayede yememi daha sıkı kontrol altında tutarım...zaten fazla yiyince tartıdan kaçıyorum hep...
Bende her gün tartılmak olumlu yönde etki ediyordu. En azından unutmuyorum o zaman amacımı kaptırmıyorum çok fazla yiyeceklere. Bir de günden güne gram gram gidiyorsa kilolr mis :süslü: evde eşim olduğu için uygulayamıyorum ama kendi yöntemimi o ayrı :KK70:
yazık bu fikir sahibi insanlara, sen fitliğinin keyfini sür tatlım :)

ay ben şok, resmen bunun adı evrim yahu ! o kadar cok yemekten sonra böyle ol maşallah sana fııstıgım harikasın :KK200::nazar:

kuzum hoşgeldin ya, nerelerdeydin? ama 5 kio verip gelmişsin tebrikler kuzum inşallah tez zamanda 70leri gör :dua::KK200:

acıktırır beyaz ekmek ya, kuzum yoğurt yulaf super fikir okul için ama sorun şu ki ben bununla asla doydugumu hissetmiyorum :KK43: benımki de muhtemelen psikolojik...
Tadı pek güzel gelmedi bana yoğurtla yulafın. 2 kaşık yulaf ezmesini bitiremedim yani zorlaya zorlaya gitti oysa ne kadar açtım öncesinde :KK70: ama süt ve meyvelerle yapınca seviyorum:oops: kuruyemiş taze/kuru meyve tarçın ne seviyorsam ekliyorum :KK23:

Spor mükemmel canım tebrik ederim seni :sampiyon:

Bende her gün tartılmak olumlu yönde etki ediyordu. En azından unutmuyorum o zaman amacımı kaptırmıyorum çok fazla yiyeceklere. Bir de günden güne gram gram gidiyorsa kilolr mis :süslü: evde eşim olduğu için uygulayamıyorum ama kendi yöntemimi o ayrı :KK70:

Tadı pek güzel gelmedi bana yoğurtla yulafın. 2 kaşık yulaf ezmesini bitiremedim yani zorlaya zorlaya gitti oysa ne kadar açtım öncesinde :KK70: ama süt ve meyvelerle yapınca seviyorum:oops: kuruyemiş taze/kuru meyve tarçın ne seviyorsam ekliyorum :KK23:
teşekkür ederim fıstığım :) spor hem moral olarak da diyete cok fayda veriyor kopunca arayı uzatmadan başlamak lazım..evet ya benim de yöntemim olacak gibi, dediğin gibi gram gitse moral olur hem hep aklımda olacağı için sapmam diye düşünüyorum bakalım...evet kuru meyve ekleyince daha yenilebilir olur ama hiç doyurmuyor sanki o pek tercihe demiyorum kendi adıma..

Back
X