Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Olmadı ya ayarım kaçtı işte onlar yerken ben bakamıyorum :KK43:

Canım önerilerin için teşekkğr ederim. Hafta sonu kv de geçiyo genelde. Ben hazırlamıyorum. Biz oluyoruz diye de özeniyo biraz. O yüzden ayar kaçıyo :KK43:

Kim kaçırıyo keyfini :KK43:

Yoksa o yüzden mi keyfin kaçtı ???? :KK43:
Eğer öyleyse çook haklısın ayıp olmuş :KK43:

Maşallah sana ya canım benim :KK9:
Bu hafta 58 olursun. Hatta yakında bana da yetişir benide sollarsın sen :KK70:
yok canım öyle şeye takılmam onlar canımı sıkamaz kadının çocuğu afedersiniz ama beyaz halıma lök diye kusuyo :kusmuk:kadın kaldırmıyo totoyu geçen geldiğinde 1 kupa çay döktü 6 kere sildim halıyı yine çıkmadı bizimki yine kaldırmadı totoyu bu sefer küllüğü döktüler alıştım yani en az zararla gitsinler diye bakıyorum :KK43:

bu sefer keyfimi kaçıran kendi ailem üzüldüm gerçekten neyse ya düşünmek istemiyorum :KK43:

ayyy inşallah gelsin 58 benide daha gaza getirdin 55 de kalmıcam :KK9:spora ağırlık vermem lazım profilimdeki hatuna benzicem:KK70:

Günaydın :KK52:

Pazartesi 61.9
Artı var sanırım ama 100 mü 200 mü emin değilim
100 200 se sıkıntı etme canım nasıl olsa gider cumaya kadar

günaydın kızlar
cuma 59
pazartesi 59 (+ - yok pasta ve kolayı sindirmişim:21:)
Bu iyi haber işte :) en zevk aldığım şey cıss yiyip tartıda artı görmemek :D

Günaydın :KK200:

Sıkı durun kilomu söylüyorum:KK70:

Cuma 53.5
Bugün 54.9

+1.4 :olamaz::bicak:

Vurun beni :silah:
Kuzum bak gördün mü coşman geriletti seni :( cumaya kadar cıss yok sana tamam mı tatlım ?

cuma 61.1
bugün 61.0
detoksa başladım kızlar gram gram yeter artık:sinirli:
Ne yapacaksın bize de söyle

yok canım öyle şeye takılmam onlar canımı sıkamaz kadının çocuğu afedersiniz ama beyaz halıma lök diye kusuyo :kusmuk:kadın kaldırmıyo totoyu geçen geldiğinde 1 kupa çay döktü 6 kere sildim halıyı yine çıkmadı bizimki yine kaldırmadı totoyu bu sefer küllüğü döktüler alıştım yani en az zararla gitsinler diye bakıyorum :KK43:

bu sefer keyfimi kaçıran kendi ailem üzüldüm gerçekten neyse ya düşünmek istemiyorum :KK43:

ayyy inşallah gelsin 58 benide daha gaza getirdin 55 de kalmıcam :KK9:spora ağırlık vermem lazım profilimdeki hatuna benzicem:KK70:
Ya bende çok sinir oldum o ne biçim saygısız misafir ya :KK34:keşke temizlemesini söyleseydin

Canım önerilerin için teşekkğr ederim. Hafta sonu kv de geçiyo genelde. Ben hazırlamıyorum. Biz oluyoruz diye de özeniyo biraz. O yüzden ayar kaçıyo :KK43:

:KK17:

Kim kaçırıyo keyfini :KK43:

Yoksa o yüzden mi keyfin kaçtı ???? :KK43:
Eğer öyleyse çook haklısın ayıp olmuş :KK43:

Maşallah sana ya canım benim :KK9:
Bu hafta 58 olursun. Hatta yakında bana da yetişir benide sollarsın sen :KK70:
Hmmmmm....
Zor is o zaman yesen bir türlü yemesen bir türlü.....

Tatlim kolonya,,, her derde devadir cay lekesi kusuk lekesi tabiii sicagi sicagina...
Ama simdi de bulasik makinasi parlaticisi varya bir hali siliyor oooo aklin cikar...
Pencereleri hele kurulamaya bile gerek kalmıyor...
Sitenin ascisi temizlikcisi oldum walla...

Bu iyi haber işte :) en zevk aldığım şey cıss yiyip tartıda artı görmemek :KK70:

Ya bende çok sinir oldum o ne biçim saygısız misafir ya :KK34:keşke temizlemesini söyleseydin
aynen canım cıss yapıpta sonuç mutluluk:KK70:
kendi ayıbından utansın diye bakıyorum canım ama tık yok oraya gidince kendi evim koştura koştura iş yapıyorum bana geliyo kaldırmıyo hala anlayamadı :KK34:

Tatlim kolonya,,, her derde devadir cay lekesi kusuk lekesi tabiii sicagi sicagina...
Ama simdi de bulasik makinasi parlaticisi varya bir hali siliyor oooo aklin cikar...
Pencereleri hele kurulamaya bile gerek kalmıyor...
Sitenin ascisi temizlikcisi oldum walla...
bilmiyodum canım neyse bundan sonra aklımda eşimin abisinin hanımı sonuçta gelmeye devam edecek insanlar..

aynen canım cıss yapıpta sonuç mutluluk:KK70:
kendi ayıbından utansın diye bakıyorum canım ama tık yok oraya gidince kendi evim koştura koştura iş yapıyorum bana geliyo kaldırmıyo hala anlayamadı :KK34:
Tövbe estegfurullah ben bunu nasıl başardıklarını anlamıyorum yatılı kaldığın yerde hadi ev sahibine yardım etmeyi geçtim kendi çocuğunun pisliğini nasıl temizlemiyor insanın içi el vermez :KK34:

Tövbe estegfurullah ben bunu nasıl başardıklarını anlamıyorum yatılı kaldığın yerde hadi ev sahibine yardım etmeyi geçtim kendi çocuğunun pisliğini nasıl temizlemiyor insanın içi el vermez :KK34:
bende anlamıyorum canım bizim gittiğimizde eşim her seferinde der bırak kalkma yapsın o gelince kalkmıyo olurmu öyle şey ayıp der kalkarım belki utanır diye eşim kalkıyo hayatım yardım edilcek bişey varmı masayı kurayımmı falan kadında yine tık yok:sinirli:

ne detoksuna başladın canım

Bu iyi haber işte :) en zevk aldığım şey cıss yiyip tartıda artı görmemek :KK70:

Kuzum bak gördün mü coşman geriletti seni :KK43: cumaya kadar cıss yok sana tamam mı tatlım ?

Önceden bi liste paylaşmıştım 2 hafta önce sanırım ona başladım canım

5 gün sürüyor
1. gün
kahvaltı: 1 adet yeşil elma rendeleyip ve ya dilimleyip tarçın döküp üstüne yiyoruz
ara: 3-4 yk light yoğurt
öğle: kahvaltnın aynısı
ara: aynı
akşam:öğle ve kahvaltının aynısı

2.gün
kahvaltı: haşlanmış 2 yumurtanın beyazı
öğle: buharda yada fırında yağsız pişmiş somon
akşam: öğlenin aynısı

3.gün
kahvaltı: 1 büyük muz
ara:10-12 adet kabuklu yer fıstığı
öğle :1 muz
ara : aynı
akşam:muz

4.gün
kahvaltı 1 bardak kefir (içine kıyılmış nane maydanoz,rendelenmiş küçük boy salatalık bir tutam keten tohumu)
öğle: 1 greyfurt yada portakal
akşam:haşlanmış brokoli (et yada tavuk suyunda halanmış üzerinede limon sıkılmış)

5.gün
kahvaltı:3 yemek kaşığı lor yada keçi peyniri (üzerine çörek otu), 4 adet tuzsuz zeytin domates nane maydanoz
öğle: yağsız kıymayla ıspanak

5 gün sürüyor
1. gün
kahvaltı: 1 adet yeşil elma rendeleyip ve ya dilimleyip tarçın döküp üstüne yiyoruz

2.gün

3.gün

4.gün
kahvaltı 1 bardak kefir (içine kıyılmış nane maydanoz,rendelenmiş küçük boy salatalık bir tutam keten tohumu)
akşam:haşlanmış brokoli (et yada tavuk suyunda halanmış üzerinede limon sıkılmış)

5.gün
kahvaltı:3 yemek kaşığı lor yada keçi peyniri (üzerine çörek otu), 4 adet tuzsuz zeytin domates nane maydanoz

ödemdir o canım

Yediğimden hep :(

Kim ki bu misafirler ? Çok ayıp resmen yük oluyorlar.

Nasıl istersen canım. Anlatmak istersen özelden dinlerim içini dökebilirsin ;)

Bence de kalmayacaksın kısa sürede 55 sin zatwn ;) yaza taş gibi olcan :)

be your selff be your selff gel canım keselim cezasını bence tüm hafta 16 paydos gün içinde kaçamak yok :sopa:
kayınvalide gelinini çok seviyo heralde her hafta bize + yla yolluyo:KK66:

Yaaa ne demezsin bayılır :KK70: bence sevmediğinden :confused:
Tamam 16 paydos. Ve sadece 1 kase çorba içeceğim ;)

Kuzum bak gördün mü coşman geriletti seni :KK43: cumaya kadar cıss yok sana tamam mı tatlım ?

yok tamam :KK35:

image.webp Selamlarrrr :) bu su 1 haftada 4 kg verdiriyomuşşş deneyelim bakalımm

bende anlamıyorum canım bizim gittiğimizde eşim her seferinde der bırak kalkma yapsın o gelince kalkmıyo olurmu öyle şey ayıp der kalkarım belki utanır diye eşim kalkıyo hayatım yardım edilcek bişey varmı masayı kurayımmı falan kadında yine tık yok:sinirli:
Iyyyy daha da gıcık oldum Allah sana sabır versin

ohh ohh ne güzel bende mezura almayı düşünüyorum en son spor salonunda ölçmüşlerdi 71 di kilom şimdi 59 bakıcam nerden ne kadar gitmiş :KK49:
Belin 71 miydi kız bayağı incesin o zaman kaç beden giyorsun

5 gün sürüyor
1. gün

2.gün

3.gün

4.gün

5.gün
Kız bu çok zor değil mi o_O

Back
X