- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 53
- 30

Canım yaaa geleceğim merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.merhaba gül bende gülnurtanıyabilirmiyiz seni?
listede 7 listedışı 3 kişi var 9-10 kişi aralığında gidip geliyoruz. Eğer özel değilse neden özellikle 2.takımı seçtiğini sorabilirmiyim? benim boyum 1.67 59 kiloyum 2 senelik evliyim çocuğum yok evlendiğimde 4 ay çalışmadım 20 kilo alıp 78 i gördüm şimdi hedefim 50 bunun için kendime 2 ay süre biçtim inşallah bakalımmerhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.
72,9 kilo tartıldım ve diyet yapmaya başladım ama tek başıma zor oluyor hep gözüm tatlılarda ciplerde
diyet yapmazken yemediğim herşeyden canım istedi dün akşam şekerim düştü galiba sinirlerime hakim olamadım aç yattım öyle.size katılmak istedim belki daha kolay olur diye.
takımda kaç kişi var galiba az kişi var demi bende sizi tanıyım tanışalım isterim
Ben gönderdimlistede 7 listedışı 3 kişi var 9-10 kişi aralığında gidip geliyoruz. Eğer özel değilse neden özellikle 2.takımı seçtiğini sorabilirmiyim? benim boyum 1.67 59 kiloyum 2 senelik evliyim çocuğum yok evlendiğimde 4 ay çalışmadım 20 kilo alıp 78 i gördüm şimdi hedefim 50 bunun için kendime 2 ay süre biçtim inşallah bakalım![]()
özellikle 2.takımı seçmedim katılma grubunda burda az kişi var diye öyle yönlendirildim o yüzden buraya geldimlistede 7 listedışı 3 kişi var 9-10 kişi aralığında gidip geliyoruz. Eğer özel değilse neden özellikle 2.takımı seçtiğini sorabilirmiyim? benim boyum 1.67 59 kiloyum 2 senelik evliyim çocuğum yok evlendiğimde 4 ay çalışmadım 20 kilo alıp 78 i gördüm şimdi hedefim 50 bunun için kendime 2 ay süre biçtim inşallah bakalım![]()
Canımmm nasılsın... Kısmet olursa ben de bu hafta mezun oluyorum..
Günaydın kızlar bugün biraz hastayım dün gece hapşurmaya başladım boğazım da ağrıyor annemden geçti herhaldesiz nasılsınız?
ayperest kuzum izne ayrılman inş iyi gelir derslerin daha önemli tabiki ama yinede beslenmene dikkat et canım kilo alınca daha çok moralin bozuluyor çünkü
![]()
ben senin yazdıklarını okuma ya doyamıyorum cok güzel bir enerjin var canım ya
Bugün diyetisyene gittim 500 gr vermişim iyi haber fakat bu diyetisyenden de memnun kalmadim.. ben ara ögün istemiyorum diyorum olmazsa olmaz deniliyor neyse bende 70 kg inince yeniden baska bir diyetisyene gidecegim.. cunku oradaki olcum cihazlarinda yag kas kutlesini girmek yararli..bakalim hayirlisi..
Bugün sanki motuvem yerine geliyor kizlar evimi de temizledim duzene soktum bu hafta sonu yeniden kosarim insaklah...
Tebrik ederim canım bayadr ugramadim senin takıma. Çok sevindim ya maşallah hedefin 56 miCanımmm nasılsın... Kısmet olursa ben de bu hafta mezun oluyorum..![]()
57 canım.. Cuma olacak inşallahTebrik ederim canım bayadr ugramadim senin takıma. Çok sevindim ya maşallah hedefin 56 mi![]()
geçmişler olsun bendede fıtık vardı belde spor dediler ama markette kasiyerlikteyim otur otur spor yapamıyorum bütün gün anca yürüyüşSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diyebizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyorTamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım)
Kadın resmen böyle olduO zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi
Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim
Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi
Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi
Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağımşimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik
)
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladıSağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi
ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
Çok çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlanırsın
Bol bol limonlu ıhlamur iç iyi gelir hatta varsa az hakiki bal ekle
Ne mutlu bana ki sizlere o enerjimi yansıtabiliyorum
İnşallah sizler daha da enerjik olursunuz ve birlikte çok daha zevkle kilolarımızı göndeririz
Süpersin canım ne güzel ev mis gibi olunca insanın enerjisi dahada artıyorİnşallah bir sonraki randevunda daha da fazla gitmiş olur
Benim diyetisyenim de ara öğün veriyor ama genelde ara öğünlerimde yeşil çay yanıdna 1 adet hurma yada şekersiz Türk kahvesi yada ayran oluyorhani yemeklik pek bir şey olmayınca beni rahatsız etmiyor zaten devamlı tükettiğim şeyler
![]()
teşekkürlerBen gönderdim![]()
ohhh canım ne güzel istediğimiz kilolara düşücez inşallah birlikteözellikle 2.takımı seçmedim katılma grubunda burda az kişi var diye öyle yönlendirildim o yüzden buraya geldim
boyumu yazmayı unuttum ben 159 cmim senin boyun uzunmuş ne güzel kilonda iyi evde insan kilo alır haklısın 9 kilo 2 ayda verilir inşallah verirsin bende vericem yılbaşını hedef koydum kendime 72,9 dan 60 lı kilolara insem bayram ederim
gelmeden bütün takımlardaki son sayfaları okudum gerçektenteşekkürlerbende dedimki acaba yorumlarımızı okudu beğendi falanda öyleliklemi bizi tercih etti diye sormuştum
![]()
aynen canım akşam yediklerimizi saatleriyle beraber sporumuzu yeşilçayımızı ve içtiğimiz suyu yazıyoruzgelmeden bütün takımlardaki son sayfaları okudum gerçektençok zevkli okuması
inşallah tanıştıkça yorum aldıkça beğencem tabi akşam yediklerimizi yazıcaz sanırım takım başı kim
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diyebizimki içe demezmi
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyorTamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım)
Kadın resmen böyle olduO zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi
Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi
Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi
Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi
Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağımşimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik
)
Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladıSağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi
ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor
![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
)
Çok çok geçmiş olsuninşallah çabucak toparlanırsın
Bol bol limonlu ıhlamur iç iyi gelir hatta varsa az hakiki bal ekle
Ne mutlu bana ki sizlere o enerjimi yansıtabiliyorum
İnşallah sizler daha da enerjik olursunuz ve birlikte çok daha zevkle kilolarımızı göndeririz
Süpersin canım ne güzel ev mis gibi olunca insanın enerjisi dahada artıyorİnşallah bir sonraki randevunda daha da fazla gitmiş olur
Benim diyetisyenim de ara öğün veriyor ama genelde ara öğünlerimde yeşil çay yanıdna 1 adet hurma yada şekersiz Türk kahvesi yada ayran oluyorhani yemeklik pek bir şey olmayınca beni rahatsız etmiyor zaten devamlı tükettiğim şeyler
![]()
Olur olur57 canım.. Cuma olacak inşallah![]()
Hoşgeldin takıma canimgeçmişler olsun bendede fıtık vardı belde spor dediler ama markette kasiyerlikteyim otur otur spor yapamıyorum bütün gün anca yürüyüş
geçmişler olsun bendede fıtık vardı belde spor dediler ama markette kasiyerlikteyim otur otur spor yapamıyorum bütün gün anca yürüyüş
aleyküm selam canım ne güzel ameliyatlık bir durum olmaması
doktorda nasıl ilaç vermiş öyle tek seferde geçirmiş ağrısını![]()
Ay dur kız bu ne enerji
Valla ben yazmaya üşeniyorum yoksa yazacak çok şey var![]()