Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar srlam okudum geçmişi.
Maşsllah çok güzel gidenler var.
Tebrik ederim sizi. Ben de bu gün diyetisyene gittim. Yarın başlıyacağım listelere.
8 yıl önce de bu kadına gitmiştim 3 ayda 16 kg vermiştim. Bskalım bu sefer neler yapacağız. O beni iyi gazladı ama inşallah daim olur. Bu esnada da burays da devam etmeye çalışsam olur herhalde. 94.5 lardayım. 85.5 la ayrılmıştım.
Hoşgeldin canım.. Ayrıldığın kiloya dönünce listeye girersin.

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bu gece de deliksiz bir uyku çektim ve sabah erkenden uyandım :KK66: Şekersiz kahvemi de kaptığım gibi kendimi buralara attım :KK48:
Evdekiler tabi doğal olarak mışıl mışıl uyuyor ama ben akşamlık pişireceğim Kuru fasülyeyi bile haşlamaya koydum :21: Eşimi bugün Nöroloji doktoruna kontrole götüreceğim bari gitmeden haşlanmış olsun ki gelince hemen iki dakikada soğanlarım dedim :KK66: Öğlenlik de çorba salata yaparım yine ( bu hafta ya çorba yada tavuk sote demişti :KK66: gerçi tavuk sotede yapabilirim öğlenlik özledim :KK48: )
Hayırlısıyla bir doktor faslını atlatalım da :KK66:

Anam daha kahvaltıyı yapmadan öğlenle akşamı düşünür oldum :KK70:
Birazdan da güzelce kahvaltımı yaparım yeşil çayımla birlikte :KK66:
Kuru fasulyeden sen yemiyomusun canım.
Bu arada ben de yarın ne yapsam diyodum yemeğe.. İyi aklıma getirdin kuru fasulyr yapayım yarına.

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Erkenden uyanıp bütün günün planlamasını yapmışsın. Ben de böyle olmaya başladım yemek konusunda en azından :KK70: bi gün önceden başlıyorum yarın ne pişirsem diye düşünmeye. Dün alışveriş yaptım bir haftalık akşam menüm hazır sayılır :KK70: çılgın sebzeler buldum markette kaçırmayayım dedim hepsinden aldım :KK70:
Ne aldın ne yapcan bir hafta yemek olarak kopya çekeyim.

Ellssa Ellssa kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum bi süre.
Hem diyet psikolojisinden iyice koptum. Artık yapamıyorum yani 2 aydan sonrasını beceremiyorum nedense.
Listelere zarar vermek istemem.
Hemde 1 ay sonra sınavlarım var onlara hazırlanmam gerekiyor verimli bir şekilde. Diyet ile bir arada yapamıyorum açken kafam almıyo :KK70:
Sınavları atlatayım kendimi toparlayayım tekrardan aranızda olurum inşallah :KK36:

@cimbomlukiz seni burakıp gitmek istemezdim ama yapmam gerekiyo kankim :KK43:
Ben gelene kadar bana yetiş :KK70: sonra beraber ilerleriz :KK66:
Ben diğer topiclere uğrarım görüşürüz yine.

Herkesi öpüyorum sevgiler sağlıklı kilo vermeler :KK200:
Aa çok şaşırdım.. Tabi en doğruyu sen bilirsin kuzum.. İzne ayırırız tabiki

Günaydın kızlar bugün biraz hastayım dün gece hapşurmaya başladım boğazım da ağrıyor annemden geçti herhalde :KK43: siz nasılsınız?
@ayperest kuzum izne ayrılman inş iyi gelir derslerin daha önemli tabiki ama yinede beslenmene dikkat et canım kilo alınca daha çok moralin bozuluyor çünkü :KK43:
Geçmiş olsun canım

merhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.
72,9 kilo tartıldım ve diyet yapmaya başladım ama tek başıma zor oluyor hep gözüm tatlılarda ciplerde
diyet yapmazken yemediğim herşeyden canım istedi dün akşam şekerim düştü galiba sinirlerime hakim olamadım aç yattım öyle.size katılmak istedim belki daha kolay olur diye.
takımda kaç kişi var galiba az kişi var demi bende sizi tanıyım tanışalım isterim
Daha önce başka takımda yarıştınmı canım.

özellikle 2.takımı seçmedim katılma grubunda burda az kişi var diye öyle yönlendirildim o yüzden buraya geldim
boyumu yazmayı unuttum ben 159 cmim senin boyun uzunmuş ne güzel kilonda iyi evde insan kilo alır haklısın 9 kilo 2 ayda verilir inşallah verirsin bende vericem yılbaşını hedef koydum kendime 72,9 dan 60 lı kilolara insem bayram ederim
İnşallah ulaşırsın hedefine canım.

Benimkide ofiste masa başı çalışıyor ama doktor tembihledi 45 dakikadan fazla sabit oturmuyorsun arada kalkıp en azından ofiste biraz dolan dedi :KK66: tabi iş çıkışı yürüyüş yada spor yapacak artık olmadı akşamları birlikte yürüyüşe çıkarız :KK66:

Valla Roll - On gibi bir şey hatta büyük kızım dalga geçti bu doktor sana Roll-On yazmış baba kokuyorsun mu demek istedi diye :KK70:
İçinde nasıl bir şey varsa ısı veriyormuş sürüldükten sonra tabi o sıcağıyla ağrı diye bir şey hissetmiyor :KK66: her gün sürülmesi gerektiğine göre sadece o anlık bir rahatlama sağlıyor sanırım ama inan ona bile razı eşim çünkü 7/24 ağrı çektiği için bu seferde başına vuruyor ve 3 gündür baş ağrısından uyuyamadı doğru dürüst :KK66: zaten ufaklıkta hastalandığı için üzülmüştü en azından kuzu iyileşti oda rahatladı bu gece en azından deliksiz bir uyku çeker :KK66:
Canım benim ya Rabbim şifa versin inşallah.

Iyi akdamlar hanimlar
Sabah 7 30
220 ml yogurt
2 yk yulaf Az tarcin
Öğlen
Menemen ve 1.5 dilim ekmek
Aksam
3 halka palamut 1.5 dilim tb ekmek
Kasik salata
Şimdi
5 tane doritos (dun esimin cok hosuna gitmis bugün gene aldi bu sefer 5 tane yedim nefsimi koreltmek için)
Yatmadan once 1 su bardagiyogurt tarcinli karabiberli ..
Su 3 lt
Doritoslar disinda bugün iyiydim haninlar...

Kuru fasulyeden sen yemiyomusun canım.
Bu arada ben de yarın ne yapsam diyodum yemeğe.. İyi aklıma getirdin kuru fasulyr yapayım yarına.

Tabiki yiyorum canım ;) hatta bu hafta haftanın 3 günü verdi bende direk eee yaparsam 3 gün peş peşe yiyebiliyormuyum dedim :D malum zaten 4 kaşık bir şey veriyor bol salatayla ;) birde yapmışken ben az yapamıyorum :D sağ olsun tabiki yiyebilirsin sıkıntı olmaz dedi

Canım benim ya Rabbim şifa versin inşallah.

Aminnn tüm hastalara inşallah ;)

menüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 yeşillikli şinitzel dürüm
1 barda ayran

ara 17.00
1 küçük kurabiye

akşam 20.00
yemekten önce az bişey çubuk kraker yedim :(
1 kase tarhana
1 parça lavaş

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

Iyi akdamlar hanimlar
Sabah 7 30
220 ml yogurt
2 yk yulaf Az tarcin
Öğlen
Menemen ve 1.5 dilim ekmek
Aksam
3 halka palamut 1.5 dilim tb ekmek
Kasik salata
Şimdi
5 tane doritos (dun esimin cok hosuna gitmis bugün gene aldi bu sefer 5 tane yedim nefsimi koreltmek için)
Yatmadan once 1 su bardagiyogurt tarcinli karabiberli ..
Su 3 lt
Doritoslar disinda bugün iyiydim haninlar...
aynen doritoslar dışında güzel zaten çokta yememişsin :)

Canım sen bi ara ip atlıyodun.. Gazlasana azcık beni başlıyayım ben de
Şu anki fit vücudum ip atlamak sayesinde.
Karın kaslarım var ben :oha:
Hemde baklava gibiler :lülülü:
Keşke yanımda olsan beni görsen :eek::eek::eek:
İp candır kaptan :KK68:
Pembe ipim var onunla atladım saklıyorum hatıra diye sen düşün artık :oha:
Sizin sayenizde gaz verdiniz o zamanlar günde 1000 tane atladim :KK45:
Şimdi zorlasan atlamam çünkü gerek duymuyorum :KK45:

menüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 yeşillikli şinitzel dürüm
1 barda ayran

ara 17.00
1 küçük kurabiye

akşam 20.00
yemekten önce az bişey çubuk kraker yedim :KK43:
1 kase tarhana
1 parça lavaş

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Aslinda oglen kurabiye olmasaymis birde aksam yemekten once cubuk kraker olirmus..
Sabah ki yediklerin erkenden yedigin icin o adar kotu degil..
Suyu da biraz fazla ic tatlim...
Evet bende gidiyorum diyetisyene motive oluyor insan

Aslinda oglen kurabiye olmasaymis birde aksam yemekten once cubuk kraker olirmus..
Sabah ki yediklerin erkenden yedigin icin o adar kotu degil..
Suyu da biraz fazla ic tatlim...
Evet bende gidiyorum diyetisyene motive oluyor insan
geçen halamla konuştuk gidelim dedik ben beni sen çok kilolu değilsin diye kabul etmezler diye çekiniyorum açıkçası:110:

Back
X