Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah
Çeyrek tost

Ara ara yanıma götürdüğüm dilimlenmiş yeşil elma ve kuru yemişlerden atıştırdığım için öğlen çok aç değildim. Öğle arasında veli görüşmelerim vardı fırsatım da olmadı açıkçası :D

Akşam 16:30
Barbunya salatası (haşlanmış yumurta içerir)

Ara1
2 kurabiye:(

Akşam2 (eşim gelince )
İki çatal yoğurtlu patates

Ara2
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu

Okuldan sonra misafirim vardı. İkimiz de öğle arasında yemediğimiz için çok açtık eşim gelmeden atıştırmalık yaptık sonra ben eşimle yine yedim :)

Yok canım 2. takımdayım ama yoğunluktan dolayı izne ayrıldım bi süreliğine bu hafta boş vaktim vardı bende koşa koşa geldim tekrar haftaya tekrar gidicem :/
Diyetisyen listesi uygulamak zor ama dengelemeyi ve değişimi öğrenince kolaylaşıyor
Aynen hazırda pasta börek olması misafir için çok iyi bizim için çok sıkıntı :/
Canım ben 28.08.16 da 120,7 kiloyla diyete başladım şimdi 82 kilo civarındayım çok şükür 14 ayda çok güzel yol katettim şimdilik hedefim 75 kilo olmak ideal kilo olarak da 69 olmak istiyorum aslında boyuma göre en fazla 66 kilo olmalıyım ama çok uzun bi yoldan geldiğim için bana yetecek gibi geliyor şimdilik :)

Evet canım ordan yapılıyor

Evet ya di mi yiyip yiyip pişman olmaktansa sağlıklı beslenip mutlu olmak çok güzel :)
İyi kilo vermişin ya ne güzel
Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçekten :KK70: eksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum :KK70:

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine :KK43:

Okula yemek geliyor normalde ama güvenmediğim için yemiyorum. Genelde tost falan geçiştiriyordum. Sabah küçük kaplara (dün aldım kapları) yulaf ezmesi, kavrulmamış kuru yemiş, kuru üzüm/kayısı, dilimlenmiş yeşil elma koydum. Küçük kutu süt de aldım. Bunları öğle yemeği olarak düşündüm ama yemeye zamanım olmadı bile :KK70: akşamları çift yapıyorum genelde :KK43:

Acele ile yazdığım için eksikleri var canım yoksa kaçamaklı bir gündü :KK43:

Tebrikler canım. Ara öğünü neden istemiyorsun?

Hoş geldin:)

Neler yaşamışsınız öyle çok geçmiş olsun.. acik şifalar dilerim eşinze de

Pırasa >>zeytinyağlı pırasa
Ispanak>>yoğurtlu yaparım muhtemelen ya da yumurtalı
Brokoli>>havuç ile haşlıyorum üzerine limon ve zeytinyağlı sos tercihe bağlı da sarımsaklı yoğurt ile bayılıyoruz buna
Havuç>>pırasa, brokoli ve salatalarda kullanırım
Barbunya >>zeytinyağlı yaptım bir kısmını biraz da bugün salata şeklinde yaptım yumurta ve yeşillik ekleyip
Evde patlıcan kabak domates vb de var. Değerlendiririm :)

Aynen canım cipsler hariç çok güzel menü :)

Afiyet olsunnn

İp atlamaya başlıyorum! :KK70:

Afiyet olsunnn çok güzel menü

Bana gönderebilirsin fazla olduğunu düşünüyorsan :)
Ellerine sağlık:)
Hoşbuldum öğretmenisin öğrencimi

Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçekten :KK70: eksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum :KK70:

Okula yemek geliyor normalde ama güvenmediğim için yemiyorum. Genelde tost falan geçiştiriyordum. Sabah küçük kaplara (dün aldım kapları) yulaf ezmesi, kavrulmamış kuru yemiş, kuru üzüm/kayısı, dilimlenmiş yeşil elma koydum. Küçük kutu süt de aldım. Bunları öğle yemeği olarak düşündüm ama yemeye zamanım olmadı bile :KK70: akşamları çift yapıyorum genelde :KK43:

Brokoli>>havuç ile haşlıyorum üzerine limon ve zeytinyağlı sos tercihe bağlı da sarımsaklı yoğurt ile bayılıyoruz buna
Barbunya >>zeytinyağlı yaptım bir kısmını biraz da bugün salata şeklinde yaptım yumurta ve yeşillik ekleyip

Afiyet olsunnn

Ara ogun bana ters tepiyor tatlim... yani hic acikmadan yemek yersem o zaman agzim hic durmuyor... tabiii hic yemiyor değilim arada oglen yemegi ile aksam yemegi arasi bir meyve yedigim oluyor ama ara oğünü seviyorum..

Sabah
Çeyrek tost

Ara ara yanıma götürdüğüm dilimlenmiş yeşil elma ve kuru yemişlerden atıştırdığım için öğlen çok aç değildim. Öğle arasında veli görüşmelerim vardı fırsatım da olmadı açıkçası :KK70:

Ara1
2 kurabiye:KK43:

Akşam2 (eşim gelince )

Ara2
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu

Okuldan sonra misafirim vardı. İkimiz de öğle arasında yemediğimiz için çok açtık eşim gelmeden atıştırmalık yaptık sonra ben eşimle yine yedim :)
Menü cok guzel barbunya salatasinin tarifini verir misin ?

Kizlar merhaba yaklasik 1aydir burda birbirimize destek olduk sizlere katkim olduysa ne mutlu sizlerin bana cok oldu :KK68: 2 ay olmadan izin durumumuz olmadigindan takimdan izinsiz ayrilmak durumundayim diyeti biraktigim falan yok ama buraya biseyler yazcak psikolojimde yok malesef hatta izin alabilsem işede gitmesem herkesten kacabilsem keske ama oyle bi sansim yok ama onun disinda kimseyi görmek konusmak istemiyorum haklarinizi helal edin herkesin Allah yardimcisi olsun hoscakalin:cry:
Canım 2 ayın dolmadan ayrılamazsınki..

Cuma günü misafirlerim var 2 gündür pastalarımı hazırlıyorum size daha önce elimin ayarı olmadığını söylemiştim di mi :KK70: 5 kişi için 2,5 tepsi elmalı kurabiye, 2 tepsi mercimekli börek , 4 tepsi de poğaça ve türevleri yaptım :hamarat:dondurup dondurup poşetliyorum Allah sonumu hayretsin:KK48: aslında niyetim biraz fazla yapıp hazır bulundurmaktı ama buda biraz fazla oldu sanki :olamaz:
:KK57:5 kişiye..
Ve açım şu an ağzım sulandı..

Afiyet olsunnn

Maşallah ev ev değil manav sanki.. Harikasın canım.. Ben de tapayım bu hafta sebze alıp..

Günatdınlarrrrr.
Ben büyük kızıma 29 ekim cumhuriyet bayramı töreni için kıyafet almaya gider.
Kahvaltı yapıldı.
Öğlene yemeğim yok ama bir yol bulacağız öğlen.

Kızlar birbirimizin menülerini yorumluyormuyuz bide fotoğraf koyacakmıyız öyle okudum demin 1.sayfadada ondan sorıyom

Günatdınlarrrrr.
Ben büyük kızıma 29 ekim cumhuriyet bayramı töreni için kıyafet almaya gider.
Kahvaltı yapıldı öğlen ne yenecek bilemefim ama bulacağız bir şeyler.

Gunaydın fıstıklar:) dünkü menüm

Sabah: 2 dilim ekmek salata, peynir çay
Öğlen: (annemin alışverişi için çarşıdaydık) 1 et dürüm ayran
Ara: yeşilçay
Ara: akşam misafir vardı, tatlı getirmişler dayanamadım 2 tane hurma tatlısı yedim

Tum gün çarşıda gezdik akşam misafir ağırladık, hayır dedıklerim:
Çerez ve kola

yok hiç gitmedim kendi listemi kendim yaptım ama ne kadar doğru yaptım tartışılır bi de herkesin metabolizması aynı değil sonuçta yaptığım liste iyi gelmeyebilir
Haklısın canım ben gittiğimde mesela çok yağ yakmadığımı farkedip yağ yakıcı şeyler vermişti

Afiyet olsunnn

Yakın olsak gönderirdim kuzum :)

İyi kilo vermişin ya ne güzel
Saol canım :)

:KK57:5 kişiye..
Ve açım şu an ağzım sulandı..
:)) benimde kaç gündür ağzım sulanıyor daha yarın pişiricem

Saol canım :)

İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın? Nasıl alışabildin mi?

Saol kuzum
takıma değilde diyete alışamadım tam olarak sanki çok fazla yiyorum

Ben dun oglene kadar iyiydim..
Sabah 7 30

2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
Domates
Öğlen 1300
6 yk nohut
6 yk piric pilavi
Ara 1 elma
Aksam 18 00
1 tabak lahana sarmasi 10 tane s
Ara elma 19 00
1 bardak sut
Ve yarim paketten fazla doritos...
Yedim dayanamadim aldim ve yedim...
Evet öğleden sonra bozulmuş
Bugün diyetisyene gittim 500 gr vermişim iyi haber fakat bu diyetisyenden de memnun kalmadim.. ben ara ögün istemiyorum diyorum olmazsa olmaz deniliyor neyse bende 70 kg inince yeniden baska bir diyetisyene gidecegim.. cunku oradaki olcum cihazlarinda yag kas kutlesini girmek yararli..bakalim hayirlisi..
Bugün sanki motuvem yerine geliyor kizlar evimi de temizledim duzene soktum bu hafta sonu yeniden kosarim insaklah...
kendin kaldı ara öğünleri yemesen olmyormu

MERHABA BEN GÜL. SİZE KATILABİLİR MİYİM
Merhaba canım
merhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.
72,9 kilo tartıldım ve diyet yapmaya başladım ama tek başıma zor oluyor hep gözüm tatlılarda ciplerde
diyet yapmazken yemediğim herşeyden canım istedi dün akşam şekerim düştü galiba sinirlerime hakim olamadım aç yattım öyle.size katılmak istedim belki daha kolay olur diye.
takımda kaç kişi var galiba az kişi var demi bende sizi tanıyım tanışalım isterim
ben kamile en yaşındayım iki çocuğum var 79lardayım inş beraber zayıflaruz bende yeniyim burda

bugün girdim ama menü yazayımmı bilmiyorum hadi yazayım bari
kahvaltıda 7-8 zeytin, 3dilim ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, 1 küçük pancar yedim. şekersiz çayla.
öğlen kıymalı semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
akşam yarım kepçe kıymalı tarhana çorbası, 1 tabak taze fasülye yemeği yedim.
sonra şekersiz çay yanında da 15-20 tane kavrulmuş fındık yedim.
4 bardak su içtim. yürüyüş yaptım.
72.9 kiloyla başladım.
sabah üçdilim çok gibi geldi ama gün içinde başka ekmek yok en azından güzel

Sabah
Çeyrek tost

Ara ara yanıma götürdüğüm dilimlenmiş yeşil elma ve kuru yemişlerden atıştırdığım için öğlen çok aç değildim. Öğle arasında veli görüşmelerim vardı fırsatım da olmadı açıkçası :KK70:

Ara1
2 kurabiye:KK43:

Akşam2 (eşim gelince )

Ara2
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu

Atıştırmalık heralde pişman etmiştir seni değil mi canim :KK20::KK20:
Gunaydın fıstıklar:) dünkü menüm

Sabah: 2 dilim ekmek salata, peynir çay
Öğlen: (annemin alışverişi için çarşıdaydık) 1 et dürüm ayran
Ara: yeşilçay
Ara: akşam misafir vardı, tatlı getirmişler dayanamadım 2 tane hurma tatlısı yedim

Tum gün çarşıda gezdik akşam misafir ağırladık, hayır dedıklerim:
Çerez ve kola
hem tatlı hem akşam :KK20:

Dünkü Menüm
Sabah7
2d ekmek 1tk tereyağı birazcık çökelek salatalık

Öğle12
Marul yoğurt 3yk makarna 1armut

Ara 7 tane iğde

Akşam 17:30
3yk pilav
5yk sebzeli et yemeği
Salata yogurt

Akşam meyve yememek için cok cebellestim kendimle ve başardım ac ama mutlu yattım günler sonra

Su 2lt olmadı 4b elmalı karabiberli bi karışım varya ondan içtim

Back
X