Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana zahmet değiştirirmisin canım.. Şehir dışındayım..kızlar 2bhb nin yüzdesi 0,16 olacak..
bebekiçin in kilosunda da bi sorun var sanırım. 69,6 olacak..
ben değiştireyim mi siz bakar mısınız
Gecmis olsun..menüm
kahvaltı 11.00
domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
peynir
ara 18.00 (öğüne benzedi bu sanki)
1 elma
2 mandalina
1 muz
akşam 20.30
domates
peynir
1 dilim ekmek
2 çatal helva
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Ben yogurt hurma yapmıştım hem hic ac kalmadim ve yagdan gidiyor..Günaydın kızlar
Tartıda 70,2 gördüm bugün bence ben bu şekilde kilo veremeyeceğim gibi geliyor, hani tüm gün aynı şeyin yendiği vücudu şaşırtan diyetler varya sanırım öyle bir şey denemem lazım, hazır annem de evde olmayacak..lütfen bana sizde etkili olan bir şeyler önerin !! Yeter artık yerimde saymak istemiyorum !!
Gayet guzel her hafta 900 gr eder 3.6 kg ayda..Geçen hafta 79,5
Bu hafta 78,6
_900aslında daha iyi olabilirdi ama kaçırdığım günler oldu
Aaaaa ben 70 gibi görmüşüm çok pardon... Ben de dışarı çıktım eve geçince duzelteyim canım.Sana zahmet değiştirirmisin canım.. Şehir dışındayım..
Bebekiçin kilosunda sorun yokki.. 67,1 zaten ilk kilosu
Canımkızlar kötü bi dönemden geçiyorum moralim alt üst ama burdan uzak kalmak istemiyorum bir ayrılık konuşması yapıp tekrar döndüğüm için hepinizden özür dilerim..
Niye canim hepimiz kadiniz... oluyir böyle zananlarimiz.. normal...kızlar kötü bi dönemden geçiyorum moralim alt üst ama burdan uzak kalmak istemiyorum bir ayrılık konuşması yapıp tekrar döndüğüm için hepinizden özür dilerim..
Niye canim hepimiz kadiniz... oluyir böyle zananlarimiz.. normal...kızlar kötü bi dönemden geçiyorum moralim alt üst ama burdan uzak kalmak istemiyorum bir ayrılık konuşması yapıp tekrar döndüğüm için hepinizden özür dilerim..
Menü guzel afiyet olsunSabah (kahvaltıya zamanım olmadı okulda yaptım o yüzden)
Karışık tost
Öğle
2 yk yulaf nesfit süt ve kuru meyve karışımı
Ara
2çatal ıslak kek (çocuklar bir öğretmenleri için sürpriz hazırlamış evden pasta kek hazırlatıp getirmişler bana da getirdiler tadına baktım)
Akşam
Biraz bulgur pilav
Et şiş yağsız
Ara (canlı müziğe gittik ordaki ikramları atıştırdım.)
Kuruyemiş
Meyve
Sade soda
Sade Türk kahvesi
Spor: 7200 adım baya yürüdüm bugün bence
Okulda da yoğundum bir hayli
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
neolursa olsun canım en iyisi buralarda olmak hepimiz insanız bazen kötü hissettiğimiz olur herşeyi herkesi bırakmak isteriz olur bazen önemli olan toparlanmakkızlar kötü bi dönemden geçiyorum moralim alt üst ama burdan uzak kalmak istemiyorum bir ayrılık konuşması yapıp tekrar döndüğüm için hepinizden özür dilerim..