- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu kahvaltisi olmus neyse yarina hafif yersin birde corba icersen aksama olur biter...Sabah 10:30
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Salça kızartması
Bir hayli ekmek
Zeytin
Patates kızartması
Ara
Kuru kayısı 5-6 tane
Akşam
Biraz pilav
Fırında sebzeli tavuk baget
Ara
dibek kahvesi
Sade soda
saol canım :)Babanneciğine çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Teşekkür ederim canım. Eşimin de izin günüydü dün birlikte kahvaltı anca onun izin günlerinde yapabiliyoruz o yüzden öyle olduHafta sonu kahvaltisi olmus neyse yarina hafif yersin birde corba icersen aksama olur biter...
Kepekli yapabilirsin..Birkaç kaşık makarna yapsam kaçamak sayılır mı ki?![]()
Afiyet olsun canimDunku yaptigim yesil elma rendesi yogurt tarcin ve yulaf mithis olmis
Sabah 6yk yukarada bahsettigim yulaf
1/2 tb dilim firinda yunurtali ekmek
Öğlen
Karnibahar salatasi
1/2 tb dilim firinda yumurtali ekmek
Ara
Elma
1 lokma halley
Aksam
4 kepçe bugday corbasi yogurtlu
1 dilim ekmek
1 lokma yumurta yağda
Bugünü erken bitirdim ama buyuk ihtimal 2 kepce corba icerim saat 9 gibi bugün yogurt yemeyecegim...
Iyi aksamlar hanimlar...
Bol kacamakli bigun olmus canim kizartma pilav ekmekSabah 10:30
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Salça kızartması
Bir hayli ekmek
Zeytin
Patates kızartması
Ara
Kuru kayısı 5-6 tane
Akşam
Biraz pilav
Fırında sebzeli tavuk baget
Ara
dibek kahvesi
Sade soda
Basarilar canimkızlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum haftaya sınavlar var 3 projeyi birden yetiştirmeye çalışıyorum
Benim ev temizde kış oncesi benimde bi girismem lazim öyleEv işine kaptırmışız kendimizi bugün heralde ondan![]()
Teşekkür ederim canım kepekli makarna denememiştim ilk fırsatta bakacağım. Bugün de makarna yapmaktan vazgeçtim son anda.Kepekli yapabilirsin..
Sosunu az yagli yap yada haskanmis makarnaya yogurt karistir uzerine aci biber toz olur...
Ben cok severim makarnayi 3 4 yk da yerim az yagli oldugunsurece sorun yok hele ki kepekli ise harika ...
Şimdiden kolay gelsin. Ben hala üstesinden gelemedim yazlık kışlık düzenlemesi yapmam lazım dahaBenim ev temizde kış oncesi benimde bi girismem lazim öyle
1 mil leslieSabah 10:30
Sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Domates-salatalık-peynir
Akşam 15:30
Dünden kalan sebzeli tavuk (2but)
Ara ara
1 tabak ayçekirdeği ve mısır cipsi
Ara2
Kuru kayısı 4 tane
Yemeyi kapattım. Çok acıkırsam meyve yerim bundan sonra sadece.
Su: 2lt
Spor:
İp atlamayı düşünüyorum. İnternette biraz bakındım. Süreli ip-mekik vs egzersizleri var katılmak isteyen olur mu ki?