2 tane kuş almak istiyorum ya efe?

Ay ilahi, ben de oğlunuz normal oğlunuz sandım ilk okuyunca. İçimden de 11 yaşında bir çocuğun da kuşlara nasıl davranılacağını bilmesi gerekmez mi diye hayıflandım. :))))))
Aynı evde kuşlarla yaşayan kedi ve köpekler olduğunu biliyorum ama sanki biraz daha erken dönemde mi verilmeli bu eğitim? 11 yaş alışkanlıklarını değiştirmek için biraz geç olabilir sanki.

Ay ilahi, ben de oğlunuz normal oğlunuz sandım ilk okuyunca. İçimden de 11 yaşında bir çocuğun da kuşlara nasıl davranılacağını bilmesi gerekmez mi diye hayıflandım. :))))))
Aynı evde kuşlarla yaşayan kedi ve köpekler olduğunu biliyorum ama sanki biraz daha erken dönemde mi verilmeli bu eğitim? 11 yaş alışkanlıklarını değiştirmek için biraz geç olabilir sanki.

ay ilahi canım sende beni güldürdün:1:
sanırım biraz geç oldu efe alışamadı sürekli gözünü dikiyor kafese hiç sevmiyor kuşları kıskanıyor normal kıskanması o yüzden kuşların yanında efeye oğlum ben en çok seni seviyorum onları sevmiyorum diyerek alıştırmaya çalışıyorum :31:

:52::52::52::52::52: Koptum yaaa:52::52::52::52::52::52:
çok kıskanıyor canım kuşları o yüzden kuşları gizli gizli seviyorum kafese gözünü dikiyor hırlıyor :52:
Bence zamanla alışacak benim köpeğim de tavşana alıştığında yavru değildi 2-3 yaşında vardı....

:52::52::52::52::52: Koptum yaaa:52::52::52::52::52::52:

Bence zamanla alışacak benim köpeğim de tavşana alıştığında yavru değildi 2-3 yaşında vardı....

kuşları açsam kesin yer efe ben biliyorum:6:
o yüzden kuşları efe yokken açıyorum evde ah ah:27:
çok kıskanç benim oğlum ya:51:
aynı anasına çekmiş:21:

11 yasında bir oğlum var daha önce eve kuş aldım yemeğe çalıştı ama öldürmek istemedi sadece oynamak istedi şimdi tekrar ve kuş almak istiyorum sizce oğluşuma kuşları nasıl alıştırabilirim:72::72:

Bu arada konuyu tekrar okudum da sen de köpek yazmamışsın ki :27: Yanlış anlaşılmaya pek müsait:52::52: Ama öldürmek değil oynamak isteyen bir çocuk düşünemiyorum vahşettt:52::52:

Bu arada konuyu tekrar okudum da sen de köpek yazmamışsın ki :27: Yanlış anlaşılmaya pek müsait:52::52: Ama öldürmek değil oynamak isteyen bir çocuk düşünemiyorum vahşettt:52::52:

ama o benim oğlum:43::43:
normal hayattada böyle anlatıyorum herkes siz evlimiydiniz üstüne 11 yasında çocugunuz mu vardı diyorlar köpek diyince herkesi gülme alıyor :1::1:

ama o benim oğlum:43::43:
normal hayattada böyle anlatıyorum herkes siz evlimiydiniz üstüne 11 yasında çocugunuz mu vardı diyorlar köpek diyince herkesi gülme alıyor :1::1:

Ah yaa.. Ben de canım kızım diye severdim....... :43::43::43::43::43::50::50::50: İçim acıdı hatırlayınca:43: Neyse size Allah bağışlasın uzun ömürleri olsun mürüvetini de görün inşallah:52::52::52:

Back
X