Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştı mı Efe biraz:44:
Ay ilahi, ben de oğlunuz normal oğlunuz sandım ilk okuyunca. İçimden de 11 yaşında bir çocuğun da kuşlara nasıl davranılacağını bilmesi gerekmez mi diye hayıflandım. :))))))
Aynı evde kuşlarla yaşayan kedi ve köpekler olduğunu biliyorum ama sanki biraz daha erken dönemde mi verilmeli bu eğitim? 11 yaş alışkanlıklarını değiştirmek için biraz geç olabilir sanki.
kuş almayın, hayvanlar hep tedirgin yaşamak zorunda kalırlar diyecektim ki geç kalmışım...
Benim de muhabbet kuşum var. Yemeye çalışması normaldir küçükken. Ama büyüdükten sonra anlayacaktır Beren hanım =)
Ay ilahi, ben de oğlunuz normal oğlunuz sandım ilk okuyunca. İçimden de 11 yaşında bir çocuğun da kuşlara nasıl davranılacağını bilmesi gerekmez mi diye hayıflandım. :))))))
Aynı evde kuşlarla yaşayan kedi ve köpekler olduğunu biliyorum ama sanki biraz daha erken dönemde mi verilmeli bu eğitim? 11 yaş alışkanlıklarını değiştirmek için biraz geç olabilir sanki.
Bence zamanla alışacak benim köpeğim de tavşana alıştığında yavru değildi 2-3 yaşında vardı....çok kıskanıyor canım kuşları o yüzden kuşları gizli gizli seviyorum kafese gözünü dikiyor hırlıyor![]()
Koptum yaaa
Bence zamanla alışacak benim köpeğim de tavşana alıştığında yavru değildi 2-3 yaşında vardı....
11 yasında bir oğlum var daha önce eve kuş aldım yemeğe çalıştı ama öldürmek istemedi sadece oynamak istedi şimdi tekrar ve kuş almak istiyorum sizce oğluşuma kuşları nasıl alıştırabilirim![]()
Bu arada konuyu tekrar okudum da sen de köpek yazmamışsın kiYanlış anlaşılmaya pek müsait
Ama öldürmek değil oynamak isteyen bir çocuk düşünemiyorum vahşettt
![]()
ama o benim oğlum
normal hayattada böyle anlatıyorum herkes siz evlimiydiniz üstüne 11 yasında çocugunuz mu vardı diyorlar köpek diyince herkesi gülme alıyor![]()
Ah yaa.. Ben de canım kızım diye severdim.......İçim acıdı hatırlayınca
Neyse size Allah bağışlasın uzun ömürleri olsun mürüvetini de görün inşallah
![]()