Erkek İnfertilitesi 2. Tese ameliyatında sperm bulunan varmı??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

alyaangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
402
128
53
istanbul
Kızlar merhaba 2. kez tese ameliyatı olup sperm bulunan varmı acaba eşim olucak biliyorum olmasın diyceksiniz ama sperm sayımız sıfır 1. sini 2 sene önce oldu bulunmadı doktor başka çareniz yok diyor benim umudum yok ama eşim olmak istiyor karşı koyamıyorum onunkide bir umut diyorum varmı bulunan hiç duymadım ama?

Kızlar merhaba 2. kez tese ameliyatı olup sperm bulunan varmı acaba eşim olucak biliyorum olmasın diyceksiniz ama sperm sayımız sıfır 1. sini 2 sene önce oldu bulunmadı doktor başka çareniz yok diyor benim umudum yok ama eşim olmak istiyor karşı koyamıyorum onunkide bir umut diyorum varmı bulunan hiç duymadım ama?
Detaylı sperm testi yaptırın boşu boşuna tese olmayın

Cnm rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Hormonlar nasıldı sizin. Bizim fsh yüksek testesteron düşüktü bize de tese ameliyatı dedi.

bizimde aynı fsh 25 testesteron 3 falandı hiç umudum yok ama başka çaremizde yok
Neden çareniz yok tedavi edilebilir bir nedenden azospermidir belki genetik olarak azf delasyonu a ve b olmadıgı sürece tedavi ile sperm elde edilme ihtimali var azospermi nedeni nedir eşinizin ?

[/QUOTE ben bulunan okumuştum bulunanı evet süreç çok zor eşiniz de tekrar istiyorsa Allah’a sığının ve deneyin tekrar.Eğer ilk tesede tedavi olmadıysanız tedavi olup tese denemekte fayda olabilir.Rosi tekniğine uygun sperm bulunur bakarsanız belki o şekilde denersiniz centrum tüp bebek merkezi şu an bu tekniği uygulayan tek yer.Allah şifanızı versin inşallah mucizeniz sizi ve bekleyen herkesi bulur

Neden çareniz yok tedavi edilebilir bir nedenden azospermidir belki genetik olarak azf delasyonu a ve b olmadıgı sürece tedavi ile sperm elde edilme ihtimali var azospermi nedeni nedir eşinizin ?
sebebi yok doğuştan 1 kere tese oldu memorıalde ama bulunamad sperm üretmiyo testisler şimdi başka bir doktor gene tese diyo ve başka çarenizde yok zaten diyo

Back
X