Erkek İnfertilitesi İleri hareketli sperm sıfır, tüp bebekle başarı mümkün mü?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimde hipo hipo hastası ileri hareket sıfır morfoloji sayı azlığından hesaplanmadı bile 2 yıldır uğraşıyoruz ve bugün pozitif haberi aldım 🙏 sormak istediklerinizi sorabilirsiniz
Nasıl bi tedavi uygulandı canım biz de de ileri hareket sıfır

Yerinde hareketli spermle dölleme işlemi yapıldı embriyoloğun deneyim ve tecrübesine bağlı tamamen özellikle genart ve novart bu konuda çok iyi ayşe hocada iki merkezle çalışıyor ben genartı seçtim ve 8 olgun yumurtadan 6sı döllendi, orta kalite dendi ama tuttu rahimiçi hazırlığıda çok önemli tabi o da doktorunuzun deneyimine ve tecrübesine bağlı, çok şükür ben şanslıydım iyi bir doktora denk geldim❤️

Hasar testi yaptırmadık biz, bilmiyordukta zaten böyle bi test olduğunu. Sperm sayısı 800.000 bindi biz tedaviye başladığımızda Ankarada tedavi gördük biz Ayşe Saltık hocada, genartta yürüttük işlemlerimizi 6 embriyom oluştu orta kalite dendi ama yaşımdan ötürü olabileceğini söylediler, söyledikleri gibide oldu çok şükür, bugün 112 beta hcg değeriyle pozitifi gördüm ilk kez 🙏
peki kaçıncı gün emb. oldu 5 gün mü ? mikrocip dısındaa bir sey yapıldı mı ve gen testi yaptırıp oyle bir transfer ettiler ?

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

5. Gün embriyosuydu spermlere piezzo elektrik uygulaması yapıldı kromozom analizi yapıldı
Çok teşekkürler 😍❤️

Merhaba kızlar 🌸
Eşim sperm testi yaptırdı. İleri hareketli spermi sıfır çıktı, sperm sayısı da düşükmüş
Şu an Şişli Memorial’dan randevu aldık, tüp bebek düşünüyoruz.
Bu durumda olup da hamile kalan, özellikle tüp bebekle başarılı olan var mı?
Hangi tedavi uygulandı, nerede yapıldı, ne kadar sürdü gibi bilgileri paylaşırsanız çok mutlu olurum 🙏
Gerçekten çok moralim bozuluyor ama hâlâ umutla tutunmaya çalışıyorum ❤️
Bizim bebeğimiz tüp bebekle oldu. Eşimin sperm sayısı sıfırdı iğne kullandı. İlk tedavimiz başarısız oldu. Sonra yine iğne kullandı bu sefer iğne yoluyla sperm aldılar bu sefer tuttu toplam 2 buçuk sene sürdü tedavi şimdi 19 aylık bebeğimiz var ☺️ vazgeçmeyin inşallah olur

Back
X