2. testte degerlerim düstü .. Bebegim bana veda ediyorr ..

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Buraya kadarmis ...

2 haftalik bekleyisin ardindan Pazartesi günü bebegimin benimle oldugunu ögrendim de inanamamistim ...

2 güncük mutluluktan sonra simdi bebegimin bana veda edisine inanamiyorum ..

Degerim 210 dan 63 lere düsmüs ..

Aglamamaya söz verdim ..

Hayirlisi buymus diyorum ..

sılam geçmiş olsun, herşeyin hayırlısı, hamile kalabildiğini bilmek teselli, inşallah bundan sonraki denemende kavuşursun canım.

Canım çok üzüldüm, elden birşey gelmiyor, Allah yardımcın olsun, sabrını versin. İnşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun.

silacim bende senin haberini bekliyodum cok uzuldum inan ama en azindan hamile kalabildin ben hic kalamadim canim Rabbim buyuk demekki daha zamani var vermeyecek oldumu dokuz aylikken yine alir biliyosun seren serengil dokuz aylikken kaybetti tup bebekti oda ve her turlu imkana ragmen bir tane adami bir tane sadece bir tane sperm bulunuyo ve kizi oluyo burda okumustum her sey RABBIMIN elinde yani haydi tekrar deneyecez toparla kendini

silamim... okurken inanamadim canim... okadar cok sevinmistimki hamile olduguna... vardir bundada bir hayir canim benim ya... Daha dondurulmuslarin vardi dimi canim...?

Ayy canim inanamiyorum cok gecmis olsun ama herseyde bir hayir vardir demekki bide pozitif dusunmek gerekir demekki hamile kalabiliyorsun cnm en azindan kisa bir surede olsa annelik duygusunu yasadin cnm bide ole dusun yilmak yok cnm denemeye devam

benimde ilk değerim 236...ayın 29unda öğrenmiştim...bugün tekrar ypılacaktı ama ben bugün gidemedim.yarın baktrcam...sizi okuyunca çok etkilendim..demmekki değerin yüksek olması önemli diil.
umarım bir mucize olur.....tekrardan yükselir...belki sizinki ikizdi biri düştü...belki diğeri tutumuştu.allahtan ümit kesilmez...

Ne olur dua edin arkadaslarr ..

Bebegim beni birakmasin ..

Ona cok ihtiyacim var ..

Bir umut yükselir diye dualar ediyorum ..

Sali günü yine test yapilcakk ..

çok üzüldüm canım geçmiş olsun ama bişey sorucam kanaman falan oldumu bu süre içerisinde nasıl düştüki kanama olması gerkemiyomu belki arkadaşımızın yazdıüğı gibi ikizdir ve biri düşmüştür inşallah bebeğin seninledir.

silam canım sana dua edecem ALLAH emeklerini boşa çıkarmaz inşanlah sen kendi derdini unutup benim yiyenime dua ettinya rabbimde sana ve bebeğine merhamet etsin.

silamcım canım benim ya senin haberine nekadar sevinmiştim hatırlarsın ve çok dua etmiştim inşallah canım vardır bir yanlışlık da seninledir bebeğin allahım silamın bebeği hep onunla kalsın sağlıklı olsun allahım tabiki dünyanın sonu değil ama allah inşallah onca emeğinin ve beklemenin karşılığını verir dualarımız seninle ve bebeğinle canım

silamcım geçmiş olsun canım ben de çok şaşırdım bu kadar yüksek değerin olup düşmesine.
herşeyin hayırlısı hep böyle dua ediyoruz zaten.Allah yardımcımız olsun..

inanamıyorum ya nasıl sevinmiştim
allahım belki mucizesini gösterir..ne diyeyim ki çok zor bence negatif sonuçtan beter bir durum allah kolaylık versin canım

inşallah değerin artar arkadaşım çok üzüldüm dularım seninle. değerin kaçtı tam bilmiyorum ve neden tekrarladın bir sıkıntı mı oldu ki tekrar baktın değere. ben bi kez baktırdım gününden bir gün önce sonra doktor az buldu iki gün sonra tekrar istedi baktık artış düzgün dedi ve beni yolladı. nisan 20 de gideceğim. ben de bir daha kontrol etmeyi düşünmedim açıkçası şimdi senin üzücü haberini okuyunca acaba benim de düşmüş olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Ne olur dua edin arkadaslarr ..

Bebegim beni birakmasin ..

Ona cok ihtiyacim var ..

Bir umut yükselir diye dualar ediyorum ..

Sali günü yine test yapilcakk ..

Canım yaa çok üzüldüm pozitif haberini duyunca kendim kadar sevinmiştim senin ne kadar çok uğraştığını ve emek verdiğini bildiğim için Allahım çok şükür sonunda Silam'a da bebeğini nasip ettin dedim...... İnş bu bebek seni bırakmayacak canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…