Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben son tup bebek tedavilerimi bahcecide olmuştum. Transferlerimin arasinda cok yoktu 2 adet gecip tekrar transfer olmustum pespese 3 transfer oldum bu surecte 2 operasyon gecirdim ( histereskopi) . Son transferimde artik pes etmistim. Eşim Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir dedi son kez deneriz dedi. Gercektende son kez denemis olduk. Naçizane fikrim asla pes etmeyin tedaviye küsmeyin. 14 sene ugrastim cidden psikolojim bozulmustu artik anamdan babamdan kacar olmuştum. Iyiki pes etmemisim. Eş faktorude onemli tabi birbirinizi bu konuda hep destekleyin. Destek beklediginizi belirtin.. insaAllah sizinde son transferiniz olur.Eylülde ilk negatifim oldu şimdi dondurulmuş embriyom var bu 2.reglim sizce şimdi gitmelimiyim? Tedaviye siz ne zaman devam ettiniz, ve bu gücü nerden aldınız. Yeniden bu yola çıkmak zor geliyor...
Eylül'de kimyasal oldu 5 Kasım transferim var vücut embriyoyu tanimisken denemek istedim ben histereskopi çizik yaptırdım rahim sağlıklı deyince başladık tekrarEylülde ilk negatifim oldu şimdi dondurulmuş embriyom var bu 2.reglim sizce şimdi gitmelimiyim? Tedaviye siz ne zaman devam ettiniz, ve bu gücü nerden aldınız. Yeniden bu yola çıkmak zor geliyor...
Bende aynı fikirdeyim,, tabi benim kimyasal da olmadı ama embriyo sonucta girdi vücuda fark etmiştir yeniden devam edip başladım hemenEylül'de kimyasal oldu 5 Kasım transferim var vücut embriyoyu tanimisken denemek istedim ben histereskopi çizik yaptırdım rahim sağlıklı deyince başladık tekrar
Ay canım benimBen son tup bebek tedavilerimi bahcecide olmuştum. Transferlerimin arasinda cok yoktu 2 adet gecip tekrar transfer olmustum pespese 3 transfer oldum bu surecte 2 operasyon gecirdim ( histereskopi) . Son transferimde artik pes etmistim. Eşim Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir dedi son kez deneriz dedi. Gercektende son kez denemis olduk. Naçizane fikrim asla pes etmeyin tedaviye küsmeyin. 14 sene ugrastim cidden psikolojim bozulmustu artik anamdan babamdan kacar olmuştum. Iyiki pes etmemisim. Eş faktorude onemli tabi birbirinizi bu konuda hep destekleyin. Destek beklediginizi belirtin.. insaAllah sizinde son transferiniz olur.
Sabrin sonu gercekten selametmis canimAy canım benim14 sene gözüm de büyüdü şimdi, nasıl dayandınız nasıl sabrettiniz
inşallah benim de bu son olsun
Evet ben hemen 2.ye başladım. Bakalım ne olucakSabrin sonu gercekten selametmis canimtedaviye sakin kusme herkese bunu söylüyorum tedavi olun diyorum kusmeyin tedaviye kustukce zaman geciyor evet maddi olarak cok buyuk zorluk anliyorum ama zaman gecmeside zorluk cikariyor
Aminnn canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSelam canım. Bizim tüp bebek maceramız Ocak ayında başladı mayısta ilk transferimi oldum ve anneler gününe denk gelen koskoca bir negatifle günlerce ağladım. Toparlamam zaman aldı. Ekim ayında gücümü toparlayıp gittim tekrar. Doktorumun ilk söylediği cümle “toparlanıp kafanı boşaltabildin mi?” Oldu. Aylarca gitmeme sebebimi konuşmasakta biliyordu ve beni o muayenede telkin etti. Histereskopi oldum.Şimdi 2. Transfer sürecine başlayacağız. Korkuyoruz evet, tekrar aynı boşluğa düşmekten, heyecanlarımızın emeklerimizin suya düşmesinden çok korkuyoruz hemde. Ama bebeğimize kavuşabilmek içinde adım atmak zorundayız. Beni 2. Transfer için kamçılayan yine anne olma arzusu oldu. Çok zor aldım doktora gitme kararını ama kapıdan içeri girdiğim an tekrar aynı heyecanı hissettim ve korkularımı kenara bırakıp bu sefer daha çok çabalamak için söz verdim kendime. Sende kendine güven. Evet başlarken bu yolun bu kadar dikenli olabileceğini düşünemiyor insan. Ama ne olursa olsun bir gün kucağına bebeğini alacağını bilerek buna inanarak tekrar başlayabilirsin. Güç aslında senin içinde. Sen zaten bu yola girmeyi göze alarak ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamışsın o yüzden vazgeçme ve devam etRabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana, bana , hepimize
![]()
Kusura bakmayin gec gordum biraz. Transferden sonra onceki transferlerimde yatardim bunda yatmadim. Marketede gittim alsveriste yaptim dolandim gezdim. Hatta bikere annem.kizdi sen niye gedin yatsana evindediye. Tutunacagi varsa tutunur demistim. Yalniz transferle alakali sunu demisti yakin arkadaslarim . Transfer esnasinda embriyo koyulurken icerde ufak bi hareket oluyomus kayiyomus oyle bisey. Bana dediler ki ekrandan iyi izle her seferinde bakardim ekrana bu sefer bakmadim ama doktorumun tepkisi şuydu - ooooo gördünüzmü dedi ekrana bakarak. Embriyologlar ve hemsirelere.. o an sormak aklima gelmedi . Sonra bana bakti cok harika bi transfer oldu dedi. Sanirim transfer asamasinda birsey oluyor ve doktor bunu anliyorEvet ben hemen 2.ye başladım. Bakalım ne olucaksiz transferden sonra ekstra bir şeye dikkat ettiniz mi
Sonucu ögrendiniz miKusura bakmayin gec gordum biraz. Transferden sonra onceki transferlerimde yatardim bunda yatmadim. Marketede gittim alsveriste yaptim dolandim gezdim. Hatta bikere annem.kizdi sen niye gedin yatsana evindediye. Tutunacagi varsa tutunur demistim. Yalniz transferle alakali sunu demisti yakin arkadaslarim . Transfer esnasinda embriyo koyulurken icerde ufak bi hareket oluyomus kayiyomus oyle bisey. Bana dediler ki ekrandan iyi izle her seferinde bakardim ekrana bu sefer bakmadim ama doktorumun tepkisi şuydu - ooooo gördünüzmü dedi ekrana bakarak. Embriyologlar ve hemsirelere.. o an sormak aklima gelmedi . Sonra bana bakti cok harika bi transfer oldu dedi. Sanirim transfer asamasinda birsey oluyor ve doktor bunu anliyor
Mesela transfer sonrasi yatiyoruz ya odada biraz dinleniyoruz ben yatamadim cok sıkıştım ordegede yapamadim baktim tutmak icin cok kasiyorum kendimi hemen fırladım wcye esim iyi halt ettin gitti bebeler demisti:)))
Birde siz nerde tedavi görüyorsunuzKusura bakmayin gec gordum biraz. Transferden sonra onceki transferlerimde yatardim bunda yatmadim. Marketede gittim alsveriste yaptim dolandim gezdim. Hatta bikere annem.kizdi sen niye gedin yatsana evindediye. Tutunacagi varsa tutunur demistim. Yalniz transferle alakali sunu demisti yakin arkadaslarim . Transfer esnasinda embriyo koyulurken icerde ufak bi hareket oluyomus kayiyomus oyle bisey. Bana dediler ki ekrandan iyi izle her seferinde bakardim ekrana bu sefer bakmadim ama doktorumun tepkisi şuydu - ooooo gördünüzmü dedi ekrana bakarak. Embriyologlar ve hemsirelere.. o an sormak aklima gelmedi . Sonra bana bakti cok harika bi transfer oldu dedi. Sanirim transfer asamasinda birsey oluyor ve doktor bunu anliyor
Mesela transfer sonrasi yatiyoruz ya odada biraz dinleniyoruz ben yatamadim cok sıkıştım ordegede yapamadim baktim tutmak icin cok kasiyorum kendimi hemen fırladım wcye esim iyi halt ettin gitti bebeler demisti:)))
Tatlim ben dogum yaptim. Ben bahcecide tedavi gordum o zamanlar cem celik hoca ordaydi su an baska biyerdeSonucu ögrendiniz mi