• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Transfere ne zaman başladınız

htc1809

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
197
91
13
29
Eylülde ilk negatifim oldu şimdi dondurulmuş embriyom var bu 2.reglim sizce şimdi gitmelimiyim? Tedaviye siz ne zaman devam ettiniz, ve bu gücü nerden aldınız. Yeniden bu yola çıkmak zor geliyor...

Eylülde ilk negatifim oldu şimdi dondurulmuş embriyom var bu 2.reglim sizce şimdi gitmelimiyim? Tedaviye siz ne zaman devam ettiniz, ve bu gücü nerden aldınız. Yeniden bu yola çıkmak zor geliyor...
Ben son tup bebek tedavilerimi bahcecide olmuştum. Transferlerimin arasinda cok yoktu 2 adet gecip tekrar transfer olmustum pespese 3 transfer oldum bu surecte 2 operasyon gecirdim ( histereskopi) . Son transferimde artik pes etmistim. Eşim Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir dedi son kez deneriz dedi. Gercektende son kez denemis olduk. Naçizane fikrim asla pes etmeyin tedaviye küsmeyin. 14 sene ugrastim cidden psikolojim bozulmustu artik anamdan babamdan kacar olmuştum. Iyiki pes etmemisim. Eş faktorude onemli tabi birbirinizi bu konuda hep destekleyin. Destek beklediginizi belirtin.. insaAllah sizinde son transferiniz olur.

Eylül'de kimyasal oldu 5 Kasım transferim var vücut embriyoyu tanimisken denemek istedim ben histereskopi çizik yaptırdım rahim sağlıklı deyince başladık tekrar

Eylül'de kimyasal oldu 5 Kasım transferim var vücut embriyoyu tanimisken denemek istedim ben histereskopi çizik yaptırdım rahim sağlıklı deyince başladık tekrar
Bende aynı fikirdeyim,, tabi benim kimyasal da olmadı ama embriyo sonucta girdi vücuda fark etmiştir yeniden devam edip başladım hemen

Ben son tup bebek tedavilerimi bahcecide olmuştum. Transferlerimin arasinda cok yoktu 2 adet gecip tekrar transfer olmustum pespese 3 transfer oldum bu surecte 2 operasyon gecirdim ( histereskopi) . Son transferimde artik pes etmistim. Eşim Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir dedi son kez deneriz dedi. Gercektende son kez denemis olduk. Naçizane fikrim asla pes etmeyin tedaviye küsmeyin. 14 sene ugrastim cidden psikolojim bozulmustu artik anamdan babamdan kacar olmuştum. Iyiki pes etmemisim. Eş faktorude onemli tabi birbirinizi bu konuda hep destekleyin. Destek beklediginizi belirtin.. insaAllah sizinde son transferiniz olur.
Ay canım benim 🥺🥺🥺 14 sene gözüm de büyüdü şimdi, nasıl dayandınız nasıl sabrettiniz 🥺 inşallah benim de bu son olsun

Selam canım. Bizim tüp bebek maceramız Ocak ayında başladı mayısta ilk transferimi oldum ve anneler gününe denk gelen koskoca bir negatifle günlerce ağladım. Toparlamam zaman aldı. Ekim ayında gücümü toparlayıp gittim tekrar. Doktorumun ilk söylediği cümle “toparlanıp kafanı boşaltabildin mi?” Oldu. Aylarca gitmeme sebebimi konuşmasakta biliyordu ve beni o muayenede telkin etti. Histereskopi oldum.Şimdi 2. Transfer sürecine başlayacağız. Korkuyoruz evet, tekrar aynı boşluğa düşmekten, heyecanlarımızın emeklerimizin suya düşmesinden çok korkuyoruz hemde. Ama bebeğimize kavuşabilmek içinde adım atmak zorundayız. Beni 2. Transfer için kamçılayan yine anne olma arzusu oldu. Çok zor aldım doktora gitme kararını ama kapıdan içeri girdiğim an tekrar aynı heyecanı hissettim ve korkularımı kenara bırakıp bu sefer daha çok çabalamak için söz verdim kendime. Sende kendine güven. Evet başlarken bu yolun bu kadar dikenli olabileceğini düşünemiyor insan. Ama ne olursa olsun bir gün kucağına bebeğini alacağını bilerek buna inanarak tekrar başlayabilirsin. Güç aslında senin içinde. Sen zaten bu yola girmeyi göze alarak ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamışsın o yüzden vazgeçme ve devam et 🧿 Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana, bana , hepimize 🙏🌸

Back
X