• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Tüp bebek denemem ve pozitif sonuç

nexsxemi istiyorum

ben artık anneyim
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
154
1
96
43
Diğer
2.tüp bebek denemem ve 11.gün bhcg değerim 455 çıktı. bugün 13. gün bhcg testim 985 çıktı ikiye katlamış ama ben hala mutlu olamıyorum.çok korkuyorum bişey olacak diye.kasıklarım ağrıyor ve göğüslerimdeki ağrı azaldı acaba normalmi.

neşemi istiyorum çok güzel sonuç......tebrik ederim. benimde dondurulmuşlarla bugün 10.günüm bende idrar tahlili yaptırmak istiyorum. he bu arada sizde problem neydi........bizde açıklanamayan infertilite.....tedavin hakkında bilgi verrisen sevinirim. prş.benimde sonuç alacağım gün ama korkuyorum....tekrar tbr.Allah 9 ayı sağlıklı geçirmeni nasip etsin.Amin.....

bende pcos var eşimde hız ve morfoloji sorunu var. birde kan pıhtılaşmam var .yani sorun çok. 1.deneme kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. şükür şimdi normal ama bizim gibiler bebeği kucağına alana kadar içi rahat etmiyor.

neşemi istiyorum tebrikler allah sağlıcakla hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin
bizede böyle güzel sonuçlar yaşatsın inşallah

bence artıkk sevin canım..tebrik ederim...benimde ikinci denememde oldu bugün de keseyi gördükk...darısı başına canım

canım neşen gelmiş bak artık bıraz rahatlama vaktidir:)
bendede pıhtılasma var dogana kadar rahat yok bıze
Allah yardımcımız olsun
bebısın saglıkla kucagında olsun annesi

canım rabbim tamamına erdirsin değerin maşallah çok güzel sağlıcakla 9 ay geçirirsin inşallah

rabbim saglıcakla kucana almayı nasip etsin inş ardısıra bizlerede nasip etsin bende 2. tup bebk tedavime başladım emeklerim boşa cıkmaz inş senin gibi bende pozitifi gorurum

Back
X