• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. tüp bebek denemem

umudum17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
ilk tüp bebeğim tutmuştu 12. gün beta hcg 145 çıkıp yükselmişti 9. haftasında düşük yaşadım boş gebelik tanısı konuldu. Şimdi 2. tüp bebek denemem oldu bugün 12. gün kan verdim beta hcg 13.65 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim aranızda yaşayan var mı sonradan değerim sizce yükselir mi?

ilk tüp bebeğim tutmuştu 12. gün beta hcg 145 çıkıp yükselmişti 9. haftasında düşük yaşadım boş gebelik tanısı konuldu. Şimdi 2. tüp bebek denemem oldu bugün 12. gün kan verdim beta hcg 13.65 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim aranızda yaşayan var mı sonradan değerim sizce yükselir mi?
Kaçıncı gün embriyosu bu tedavinizdeki

3. Gün embriyosu 2adet konuldu ilki de aynıydı
Benimde 3. gün embriyosuydu.
11. günde değerim 17 çıktı.
13. günde 26 çıkmıştı ve hiç umudum yoktu.
Sonra artışlar düzeldi.
İnşallah sizin de geç tutunma olmuştur.
Değerleriniz güzel artar 🙏🙏

Benimde 3. gün embriyosuydu.
11. günde değerim 17 çıktı.
13. günde 26 çıkmıştı ve hiç umudum yoktu.
Sonra artışlar düzeldi.
İnşallah sizin de geç tutunma olmuştur.
Değerleriniz güzel artar 🙏🙏
Ay gerçekten mi benim de hiç umudum kalmamıştı inşallah dediğiniz gibi olur bana umut oldunuz çok teşekkür ederim şimdiden kendimi salmıştım 🙏🏻🥹

Ay gerçekten mi benim de hiç umudum kalmamıştı inşallah dediğiniz gibi olur bana umut oldunuz çok teşekkür ederim şimdiden kendimi salmıştım 🙏🏻🥹
Selam senin bhcg nasıl oldu yükseldimi ?

Malesef 13.69 oldu ikincisinde 😞 doktor ilaçları kesti kanamayı bekliyoruz..
Ya çok üzüldüm Yukarda yazan bayan da yükseldi dedi ya Deneseydin bir kaç gün aralıkda Ya bir umut

Yok doktor direk dedi baksa kan vermene gerek yok diye yani 13 den 20 falan olsaydı belki ama 14 bile olmamış ya yükselmez
Anladım üzülme Allah gerçekden isteyen bizlerin kucağını boş koymasın İnşallah

Back
X