2 tüp bebek denemesi sonrası normal hamile kaldım

Arkadaşlar 2 tüp bebek denemesinden sonra hata bir tanesinde 2 embriyo verilmesine rağmen kendiliğinden hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim asla ümidinizi yitirmeyin
Hey maşallah işte mucize darısı benimde başıma olmazsa mucize bizde gidiyoruz merkeze mecbur sağlıklı kucağına al senin adına çok sevindim

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Bizim de (yumurta kaliteli şekilde döllendi denilen) bir tüp bebek denemesinden sonra ve eşim için çocuğun olmaz çok kötü haldesin diye yıkıcı konuşan sağlıkçılardan yani toplamda 6 sene sonra doğal yoldan gebe kalma hikayemiz var.

Ben çörekotu bal tarçın kürü yaptım ve o ay yumurtam çok kaliteli oldu gebe kaldım Allah'ın izniyle.

Eşim de Maranki'nin kürünü yedi ve birde spermlere hareket hızı vermesi için preesed jel kullandık.

Belki umut olur birilerine

Şimdi kızım 4.5 yaşında

Selam kızlar adet tarihimden 2 gün önce kahve rengi akıntım olmaya başladı adet olucam sandım ama kanama hiç gelmedi bugun 4. Günüm günlük ped bile dolmaz leke şeklinde kiremit rengi gibi bi lekelenmem geliyor gögüslerim hassas bel ve kasıklarım agrıyo ama inatla bekliyorum regli olmayı sizce yerleşme olabilirmi

test yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…