- 18 Haziran 2021
- 1.970
- 991
- 73
10. Hafta doktor kontrolünde öğrenmiştim ama 7. Haftada kalbi durmuşKaçıncı hafta da düşük yaptınız peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Hafta doktor kontrolünde öğrenmiştim ama 7. Haftada kalbi durmuşKaçıncı hafta da düşük yaptınız peki
Çok geçmiş olsun ne zaman düşük yaptınız ? Ve sonrasında gebelik düşündünüz mü ?10. Hafta doktor kontrolünde öğrenmiştim ama 7. Haftada kalbi durmuş
Geçen sene Mart'ta kürtaj oldum şimdi 9 aylık bebeğim varÇok geçmiş olsun ne zaman düşük yaptınız ? Ve sonrasında gebelik düşündünüz mü ?
Darısı bana inşallah2024 eylülde düşük yaşadım 11 haftalıktı 2025 eylülde doğumum var kasımda hamile kaldım yani 1 senedir aralıksız hamileyim
İnşallah canım 33 haftamdayım çok zor bi süreç kolay değil ama sonu benim gibi mutlu olur inşallah düşünme takmamaya çalışDarısı bana inşallahsağlıkla kucağınıza alın
![]()
Aspirin verdimi doktorunuz ?7+6 da düşük yaptım. 24 Nisanda. Deniyoruz henüz gebelik olusmadi
Hayır yapmadım. Kaldıktan sonra düşmesin diye sıkı takipte oldum.Gözünüz aydın çok sevindimhamile kalmak için exstra bişey yaptınız mı ?
Hayir. Boş gebelikti benim. Ancak her ihtimale karşı omega-3 başlattı. Folik asit ve d vitamini zaten kullanıyordumAspirin verdimi doktorunuz ?