2. tüp bebek denemesi ve kararsızlık

aysegularik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
712
6
48
haziranda tüp denedik ama sonuç negatif. eşimde varikosel ameliyatı sonucunda hidrosel oldu doktorlar ameliyat diyor. kararsız kaldık bizde. ağustosta eşim ameliyat olsa seneye mi bıraksak 2. denemeyi yoksa hem ameliyat hem tüp bebek aynı anda mı yapsak?

haziranda tüp denedik ama sonuç negatif. eşimde varikosel ameliyatı sonucunda hidrosel oldu doktorlar ameliyat diyor. kararsız kaldık bizde. ağustosta eşim ameliyat olsa seneye mi bıraksak 2. denemeyi yoksa hem ameliyat hem tüp bebek aynı anda mı yapsak?

canım biz tüp bebekten önce üroloğa gittik ve eşim varikosel ameliyatı oldu ama iyileşmeyi bırak değerleri dahada kötü oldu bizdeki sorun hareketsizlikti ama ameliyattan sonra hem sperm sayısı düştü hemde hareketli sperm sayısı 0 oldu:( bizimde ilk deneme başarısız oldu, ikinci denemeyi ilk negatif sonrası geçen 2 adetten sonra yaptırdık dondurulmuşlarla çok şükür şimdilik hamileyim Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini, doktorsitesi.com diye bir site var ben sürekli aklıma takılanları ordaki doktorlara soruyorum, kaan aydos diye bir hoca var ürolog, seval taşdemir var tüp bebek dr, onlara da bir sor bence netten

kaan aydosla iletişim içindeyim hatta muayene olmayı düşünüyoruz ona. kendi doktorrum bayramdan sonra gel yapalım dedi ama ikinci negatifi görürsem diye çok korkuyorum. benim eşiminde ileri hareketli sıfır şu anda. sanırım kaan bey tedavi önerecek

kaan aydosla iletişim içindeyim hatta muayene olmayı düşünüyoruz ona. kendi doktorrum bayramdan sonra gel yapalım dedi ama ikinci negatifi görürsem diye çok korkuyorum. benim eşiminde ileri hareketli sıfır şu anda. sanırım kaan bey tedavi önerecek
aynı durumdaydık canım seni çok iyi anlıyorum,dondurulmuş embriyon yokmu? imsi yöntemi kullanılarak mikroenjeksiyon yapıldı yani yumurtanın içine enjekte edildi spermler, 7 yumurtanın 6 sı embriyo oldu çok şükür. nereye gidyiorsun bilmiyorum ama laboratuvar ortamı çok önemli

dondurulmuş olmadığı söylendi :( yani 10 yumurtanın 8 i çok iyi 4 ü bölünmeye devam etti 2 si transfer edildi diğer ikisi iptal olmuş. Ankara Turgut özal aylin hanım doktorum

dondurulmuş olmadığı söylendi :( yani 10 yumurtanın 8 i çok iyi 4 ü bölünmeye devam etti 2 si transfer edildi diğer ikisi iptal olmuş. Ankara Turgut özal aylin hanım doktorum
canım bizde ameliyatı orda olduk ersin hocada, hatta tüp bebeği de düşündük ama sonra vazgeçtik, recai papuçcu ya gittik, çok memnun kaldım ben.

canım bizde ameliyatı orda olduk ersin hocada, hatta tüp bebeği de düşündük ama sonra vazgeçtik, recai papuçcu ya gittik, çok memnun kaldım ben.

biz akrapolde olduk ameliyatı aylin hanımı önerdiler bana tüp bebekte. tedavi için şehir dışından geliyorum ben.bayan doktor olsunda rahat edeyim dedim hata mı yaptım bilmiyorum

biz akrapolde olduk ameliyatı aylin hanımı önerdiler bana tüp bebekte. tedavi için şehir dışından geliyorum ben.bayan doktor olsunda rahat edeyim dedim hata mı yaptım bilmiyorum
benim eşimin bayan dr takıntısı vardı ama aştık bunu inan bana bebeğe odaklandığın için dr un tecrübesi ve dediğim gibi laboratuvar ortamını değerlendiriyorsun.

eşimin doktor takıntısı yok benim var rahat edemem diye gitmek istemiyorum yoksa o ısrarla Recai beyi istemişti hatta araştırmış erkek doktorla bu konuda daha başarılılarmış evet öle bunu bende biliyorum ama işte :(

Merhaba aysegularik,

Bizdede problem eşimdeydi ve çok kararsız kaldık ne yapsak ne etsek diye. Uzun araştırmalar sonucunda Bahçeci kliniğinde karar kıldık. Ürolog Emre Bey var ve erkek üreme konusunda çok başarılı bi doktor. eşim ameliyat oldu sonrada ilaç tedavileri vs. derken şuanda bi kızımız var çok şükür. Sana kesinlikle tavsiye ederim ve bir gidip muayene olun derim ne yapmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.

Son düzenleme:
teşekkürler erkek doktor düşündükten sonra ankarada da vardır eminim uzmanlar. zaten İstanbul hiç düşünemem uzaklık.

Back
X