- 17 Mart 2012
- 6.608
- 2.377
- 448
Muhtemelen gunluk igne verir, ben de oyle kullaniyorumSadece coraspin yeterli olacak bir durum değil o zaman, öyle mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen gunluk igne verir, ben de oyle kullaniyorumSadece coraspin yeterli olacak bir durum değil o zaman, öyle mi?
Çok teşekkür ederim, sağolunMuhtemelen gunluk igne verir, ben de oyle kullaniyorum
Biz de şehir hastanesinde yaptırdık ama bizden istemediler. Biz kendimiz randevu alıp durumu izah ettik. O yüzden bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki.Merhaba tıbbi genetik için özel hastaneye mi gittiniz yoksa devlette mi yaptırdınız acaba? Tüp bebek merkezi bizden de genetik testler istedi ben salı günü için şehir hastanesi tıbbi genetik bölümünden randevu aldım ama yaparlar mı testleri bilmiyorum. Karyotip falan istediler ve pıhtılaşma vs
Ben de aynı şekilde durumu izah edeceğim muhtemelen yaparlar. Teşekkür ederim. Peki test sonuçları kaç günde çıktı acabaBiz de şehir hastanesinde yaptırdık ama bizden istemediler. Biz kendimiz randevu alıp durumu izah ettik. O yüzden bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki.
Bizimki 1 aya yakın sürede çıktı. Ama orada 3 ay sürebilir, geçebilir daha erken de çıkabilir yazıyorduBen de aynı şekilde durumu izah edeceğim muhtemelen yaparlar. Teşekkür ederim. Peki test sonuçları kaç günde çıktı acaba
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ben haziran ayında bir negatif transfer geçirdim. Tekrar başlamadan önce zaten bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Aralık ayına kadar bekleyeceğim artıkBizimki 1 aya yakın sürede çıktı. Ama orada 3 ay sürebilir, geçebilir daha erken de çıkabilir yazıyordu
Bir tandığımın 2 haftada çıkmış mesela
Rica ederim, lenfosit asisindan mi bahsediyorsunuz? Hani babadan alinan kan hucreleri ile hazirlanan. Onu da duymustum ama faydasi var mi bilemiyorum, ben yaptirmadimÇok teşekkür ederim, sağolunPeki bu bağışıkşık iğnesi için ne düşünüyorsunuz?
Merhaba kayıplarınız için üzüldüm kaçıncı haftalarda kaybettiniz ben de sizin gibi ileri haftalarda kaybettim kalpleri durdu biri 13 hafta biri 14 hafta şu an doktorum beni genetik bölümüne yönlendirdi oradan kan vereceğimCanım bende iki kez pozitif görüp gebeliğin ilerleyen haftalarında kalbi durup kaybettim bebeklerimi onun üzerine genetige gidip kan verdik bende de pıhtılaşma çıktı yeni transfer oldum 3.gun sayılır bugün kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum ama kayıplarının yüzde yüz nedeni bu değildir demişti doktor bakalım Rabbim hepimizin yoldaşı olsun![]()
Zaten kesin çözümü değil ama vesile olur belki, bi engel kalkmış olur önümüzdenBenden ve eşimden tubbebek için genetik ile pıhtılaşma testi istediler genetiklerde sorun yoktu normal çıktı ikimizinde ama bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı coraspirin ve oksapar kullandım tedavi boyunca ama negatif olmuştu maalesef.
O zamana kadar çıkmış olur merak etmeyin, inşallah bu süreçte doğal yoldan güzel haberler alırsınız ☀Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ben haziran ayında bir negatif transfer geçirdim. Tekrar başlamadan önce zaten bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Aralık ayına kadar bekleyeceğim artık
Detay bilmiyorum ama bağışıklık serumu diye okudum bazı yerlerde.Rica ederim, lenfosit asisindan mi bahsediyorsunuz? Hani babadan alinan kan hucreleri ile hazirlanan. Onu da duymustum ama faydasi var mi bilemiyorum, ben yaptirmadim
Kadın doğum ve çocuk hastanesi varsa oraya da sorun ben orda yaptırmıştımMerhaba tıbbi genetik için özel hastaneye mi gittiniz yoksa devlette mi yaptırdınız acaba? Tüp bebek merkezi bizden de genetik testler istedi ben salı günü için şehir hastanesi tıbbi genetik bölümünden randevu aldım ama yaparlar mı testleri bilmiyorum. Karyotip falan istediler ve pıhtılaşma vs
Intralipid serum var bir de . faydali oldugunu soyluyorlar. Ben onu da yaptirmadim bilemiyorum ama denenebilir forumda yaptirip pozitif alan cokDetay bilmiyorum ama bağışıklık serumu diye okudum bazı yerlerde.
Heh evet o sanırım, bağışıklık serumu olarak da geçiyormuşIntralipid serum var bir de . faydali oldugunu soyluyorlar. Ben onu da yaptirmadim bilemiyorum ama denenebilir forumda yaptirip pozitif alan cok