- 8 Ocak 2020
- 3.869
- 3.459
- 133
- Konu Sahibi Mavi_rella
Hayirlisiyla pozitif sonuç alirsin InsaAllah6.günümde yapıcam inşallah bakalım ne çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisiyla pozitif sonuç alirsin InsaAllah6.günümde yapıcam inşallah bakalım ne çıkacak
İnşallah tavsiyelerin için çok teşekkür ederimHayirlisiyla pozitif sonuç alirsin InsaAllah
Transferin hemen ertesi günü test yapip, hamile değilim diye üzülen ağlayan, ilaçları bırakıcam diyen ggördüm bu sitedeBence 5 gun embriyosunda transfer harici 7 gün, 3 gun embriyosunda 9 gün. Aslinda doktor dedigi tarihde yapmak gerek ama bekleyemiyoruz. 7 günu bekleyemiyorsaniz negatif çikacagi ihtimalini bilerek 5.ci günden yapmaya başlayin. Daha erkeni test zayi etmek olur.
evet konu bebek olunca insan hiç sabredemiyor malesef ben de çok okudum oyle yorumlar. 2ci gunu yapan biri vardi. Allahdan o dogurdu bileTransferin hemen ertesi günü test yapip, hamile değilim diye üzülen ağlayan, ilaçları bırakıcam diyen ggördüm bu sitedeneyse ki transfer günü yapmıyorlar ya da ben daha henüz denk gelmedim
![]()
Evet konu bebek olunca hassas bir durum ama bilime de inanmak gerekir :) doktor, hemsire vs de bilgisini veriyor. Bir cok doktor videoları da var tutunma süreçlerine, aşamalarına dair. İnşallah isteyen, bekleyen herkes kucağına sağlıkla alır. Test günüm yaklaştıkça korku sarıyor beni tam aksine hiç test yapasım gelmiyor :)evet konu bebek olunca insan hiç sabredemiyor malesef ben de çok okudum oyle yorumlar. 2ci gunu yapan biri vardi. Allahdan o dogurdu bile![]()
Bende ilkinde öyleydim ama şimdi bian önce yapasım geliyorEvet konu bebek olunca hassas bir durum ama bilime de inanmak gerekir :) doktor, hemsire vs de bilgisini veriyor. Bir cok doktor videoları da var tutunma süreçlerine, aşamalarına dair. İnşallah isteyen, bekleyen herkes kucağına sağlıkla alır. Test günüm yaklaştıkça korku sarıyor beni tam aksine hiç test yapasım gelmiyor :)
Hayırlısı canım.. inşallah pozitif sonuca ulaşırız hepimiz. Benim 4. Tedavim, 3. Transferim o yüzden acele etmiyorum negatif korkusundan sanırım. Ama digerlerinde de hiç cok erken test yapmadım. En erken 8. Gün yapmıştım.Bende ilkinde öyleydim ama şimdi bian önce yapasım geliyor![]()
Evet tibb ne derse o. 3 kere transfer olan biri olarak gerçekten inanilmaz zor beklemek biliyorum. Hayirlisi olsun hakkinizda. InseAllah pozitif gorursunuzEvet konu bebek olunca hassas bir durum ama bilime de inanmak gerekir :) doktor, hemsire vs de bilgisini veriyor. Bir cok doktor videoları da var tutunma süreçlerine, aşamalarına dair. İnşallah isteyen, bekleyen herkes kucağına sağlıkla alır. Test günüm yaklaştıkça korku sarıyor beni tam aksine hiç test yapasım gelmiyor :)
Teşekkürler temenniniz icinEvet tibb ne derse o. 3 kere transfer olan biri olarak gerçekten inanilmaz zor beklemek biliyorum. Hayirlisi olsun hakkinizda. InseAllah pozitif gorursunuz![]()
Evet canim çok şukur 35 haftadayiz. Hatta o kadar umutsuzdum ki. Hic iyi kalite embriyom olmadi o kadar yumurtadan. Çok şukur tuttuTeşekkürler temenniniz icinAynen en zor kısmı beklemek. En sıkıcı, endişeli zamanlar. Benim de 3. Transferim umarım pozitifi bu kez görürüm ve sağlıkla minnosuma bu kez kavusurum
sizin olumlu mu sonuçlandı tedaviniz
Yaaa cok sevindimEvet canim çok şukur 35 haftadayiz. Hatta o kadar umutsuzdum ki. Hic iyi kalite embriyom olmadi o kadar yumurtadan. Çok şukur tuttuInseAllah goreceksiniz pozitifi ve kavuşacaksiniz minnoşunuza Allahin izniyle
Benimde çok duygu değişimim oluyor ultrason görüntüsüne bakıp ağlıyorum bazenYaaa cok sevindimsağlıkla kucağınıza alın minnosu.
Hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah bu kez ben de kavuşurum
benim 3. Gün embriyosu maalesef 5 günü bekleyemiyoruz riske atmamak icin. Çünkü 3. Güne hep 2 embriyo kaldi transfer yaptık anne rahmi en iyi laboratuvarlar diye. Bu kez hücre bölünmeleri daha iyiydi önden gidiyordu bakalım hem umutluyum hem de değilim. Değişiyor duygularım sık sık. 2 gun sonra test vericem netleşir hersey.
Kesinlikle umutsuz olmayin. 21 yumurtadan geriye sadece 1 ya 2 embriyom kaldi. Ve kaliteleri b kalite. Embriyolog benim dosyama koca koca yazmişdi : bu yumurtalarla kaliteli embriyo beklenmiyor diye. En sonda da bir tane 4bb kalite ve bir tanede umut vaad etmeyen ama canliligini surduren geride gelen embriyo transfer ettiler. Doktor sonucu derken gozlerimden yaş akmasin diye kendimi nasil sıktigimi biliyorum. Ama beta hcg MasaAllah çok yuksek basladi hatta acaba o geriden gelende mi tuttu dedirtti. Allah verince asla hiçbir şey engel olamaz. O yuzden bu sureyi bol bol dua ederek geçirin derim. Herseyin guzel olacagina inanin ben de şu an isminizi bilmesem de sizi niyet ederek dua ettim. Allah kabul etsin diyelimYaaa cok sevindimsağlıkla kucağınıza alın minnosu.
Hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah bu kez ben de kavuşurum
benim 3. Gün embriyosu maalesef 5 günü bekleyemiyoruz riske atmamak icin. Çünkü 3. Güne hep 2 embriyo kaldi transfer yaptık anne rahmi en iyi laboratuvarlar diye. Bu kez hücre bölünmeleri daha iyiydi önden gidiyordu bakalım hem umutluyum hem de değilim. Değişiyor duygularım sık sık. 2 gun sonra test vericem netleşir hersey.
Masallah canimKesinlikle umutsuz olmayin. 21 yumurtadan geriye sadece 1 ya 2 embriyom kaldi. Ve kaliteleri b kalite. Embriyolog benim dosyama koca koca yazmişdi : bu yumurtalarla kaliteli embriyo beklenmiyor diye. En sonda da bir tane 4bb kalite ve bir tanede umut vaad etmeyen ama canliligini surduren geride gelen embriyo transfer ettiler. Doktor sonucu derken gozlerimden yaş akmasin diye kendimi nasil sıktigimi biliyorum. Ama beta hcg MasaAllah çok yuksek basladi hatta acaba o geriden gelende mi tuttu dedirtti. Allah verince asla hiçbir şey engel olamaz. O yuzden bu sureyi bol bol dua ederek geçirin derim. Herseyin guzel olacagina inanin ben de şu an isminizi bilmesem de sizi niyet ederek dua ettim. Allah kabul etsin diyelim
Amin Amin. Içden dualarin için tesekkur ederim ben deMasallah canimsana sımsıkı tutunmuş minnoşun ve kavusmaniza az kalmış
sağlıkla gelsin.
Cok haklısın ne zaman doğru zaman, bizim için ne zaman hayırlısı hic bilmiyoruz. Bekleyen herkes en kısa sürede kavuşur inşallah![]()
Ben ilk 7. Günde yaptım normal kaset testle silik çıktı6.günümde yapıcam inşallah bakalım ne çıkacak
Sizin iki embriyo muyduBen ilk 7. Günde yaptım normal kaset testle silik çıktı
Aynen canımSizin iki embriyo muydu
Peki şimdi nasılsın bebişler nasılAynen canım
Yarın kan vericem yine. Henüz iki embriyoda tuttu mu belli değil. Kan takibiyle gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlıcazPeki şimdi nasılsın bebişler nasıl