• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. tüp bebek startım yarın başlıyorr

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
37
İstanbul
arkadaşlar bilirsinizki temuz ayında ilk tup bebek denemem olmuştu ve sonuç kimyasalla sonlandı yarın inşallah mevlam nasip kısmet ederse ignelere başlıcam bana bol bol dua edin arkadaşlarım inş bu sefer gonlumun muradına ererim hayırlısıyla
mevlam herkezin emeklerini boşa cıkarmasın herkezin gonlundeki muradlarını kabul eylsin

Son düzenleme:
eminenisa inşallah bu denemende hayırlı,sağlıklı bebeğine kavuşacaksın arkadaşım..Ben de 2.de hamile kaldım,2.de belki de bir hayır vardır... Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

eminenisa inşallah bu denemende hayırlı,sağlıklı bebeğine kavuşacaksın arkadaşım..Ben de 2.de hamile kaldım,2.de belki de bir hayır vardır... Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

amin canım yaa ne guzel inş rabbim saglıkla hayırlısıyla kucahına almayı nasip eder
evet herzeman aklımda vardır herşeyde bi hayır amin canım allah razı olsn

canım inan dua edicem senin için ilkteki gibi istekli ve heyecanlımısın bende geçen hafta ilk denememin negatif sonucunu aldım ve çok üzgünüm sanki 2. sinde aynı heyecanı bulamıcam gibi geliyor sanada hayırlı olsun umarım bu kez olur çok yürekten söylüüyorum

canım inan dua edicem senin için ilkteki gibi istekli ve heyecanlımısın bende geçen hafta ilk denememin negatif sonucunu aldım ve çok üzgünüm sanki 2. sinde aynı heyecanı bulamıcam gibi geliyor sanada hayırlı olsun umarım bu kez olur çok yürekten söylüüyorum

canım cok üzüldüm senin adına rabbim buyuk inş bi gün o pozitif kelimesini duycaz senden inşllah yok canın inan ilk yaptıgımdan daha heyacanlıyım ve umutluyum tabiki sadece biz hissediyoruz rabbim neyi nasip ederse hakkımızda neyse o olur inş cok teşekkur edrim inşllah butun dileklerim bu sefer olur die rabbim sana bana herkeze annelik duygusunu tatırsın inş(Amin)

canım kardeşim yolun açık ve sonu hayırlı olsun inş.................biliyosun gönlümüzdesin.................
ve dualarımızda olacaksın...............inşallah tatlı melegini kucagına alacaksın............ilkinde yakalaşmıştın zaten şimdi hiç bırakmayacaksın...........Rabbim gönlünüze göre versin..........

sagolun ya siz bole konuştukca ben duyfulanıyorum burda bu sitede herkez birbirlerini oyle anlıyoki içten baglanıyozki sanki bir arkadaş bir dost gibi canı gulden soyluyorum rabbim inş butun anne olmak isteyen herkezin kucagını boş koymasın rabbim emeklerimiz boşa cıkarmasın Allah razı olsn hepinizden

Bütün dualarım seninle ve bebek isteyen her kesle canımm.Tedavin hayırlı olsun canım.İkiz ikiz doğur inşallah da geçen seferkini de telafii et .Öptümmmm

Bütün dualarım seninle ve bebek isteyen her kesle canımm.Tedavin hayırlı olsun canım.İkiz ikiz doğur inşallah da geçen seferkini de telafii et .Öptümmmm

teşekkur ederim inşallah rabbim sanada hayırlısyla saglıkla bebeklerini kucana almayı nasip eder bende optm canikom

şubatın 3veya 4 gunu transferin olar dedi doktorum yine bu tedavimde 20 gün sürüyor ilkinded okadr surmuştu arkadaşlar

arkadaşlar benim yumurta rezervim az oluyo dr yaşıma gore cok az dedi ve ilaçlarımın dozunu attıracak napcam bilmiyorum cok uzgunum bu konuda rabbim hakkımda hayırlsıısnı versin ilk denemmede 4 yumurtam olmustu 2 si dollendi 2 sini transfer olmuştum baklaım bu sefer kaç tane olacak Çok üzgünüm çoook

Back
X