- Konu Sahibi duygusal hatun
İstanbul Şişli memorial. Ama ilk iki deneme Trakya Üniversitesinde olduDiyarbakır bahçeci Zeki Akkum siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul Şişli memorial. Ama ilk iki deneme Trakya Üniversitesinde olduDiyarbakır bahçeci Zeki Akkum siz
Rabbim hepimizi güldürsün güzel sonuçlar alırsınız inşallah3. Deneme. İlkinde 3. Gün embriyosu transfer oldum tutmadı. İkincisinde dondurulmuş olacaktı ama ebriyolar 5. Güne ulaşmadı. Bunda 5 ve 6. Embriyosu elde ettik. Bu ayın sonunda transfer için gideceğiz
Anladım niye hastane değişikliğine gittinizİstanbul Şişli memorial. Ama ilk iki deneme Trakya Üniversitesinde oldu
Devlette lab kalitesine güvenmedim. Ondan özelde devam ettim. En azından süreç için daha fazla bilgi veriyorlar. Lab kalitesi olarak memorialdan baya kişi memnun kalmışAnladım niye hastane değişikliğine gittiniz
Amin inşallah. Bu çabamız cevapsız olmasın rabbimin izniyleRabbim hepimizi güldürsün güzel sonuçlar alırsınız inşallah
İnşallah güzelim duama senide kattımDevlette lab kalitesine güvenmedim. Ondan özelde devam ettim. En azından süreç için daha fazla bilgi veriyorlar. Lab kalitesi olarak memorialdan baya kişi memnun kalmış
Çift koyuyorlar canım . Embriyon varsa koydurKızlar 5 Mart'ta 5.gün 5AA dondurulmuş embriyo transferi oldum 12. haftada düşük yaptım..4 ay ara verdim 30 Ekim'de 5. gün embriyosu 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum fakat tutmadı.. Bu nasip tabiki ama tutmama sebebi ne olabilir ikinci olarakta doktorum daha izinde konuşamadım 3. deneme ne zaman yapılıyor bu denemede çift embriyosu koydurma şansım var mı 29 yaşındayım yasal olarak uygun mu benimle aynı durumda olan var mı biraz dertleşmek istedim sizlerle
Beni de katİnşallah güzelim duama senide kattım
Var canım koydurmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle tutar bu seferÇift koyuyorlar canım . Embriyon varsa koydur
AminnnnnVar canım koydurmayı düşünüyorum Allah'ın izniyle tutar bu sefer
Yaa canım benim ederim tabiki rabbin tez vakitte senide benide bu yolda yürüyen herkesin kucağını doldursunBeni de katbende size dua ederim
İki embriyo için glue de ayrı ayrı ücret verilmiyor canm zaten aynı anda transfer ediliyor aynı katater içinde getirirlip transfer yapılıyor yüksek oranda hiyalüronat içeren özel bir embriyo kültür ortamı olup embriyonun tutunma gücünü artırmak amacıyla kullanılmaktadır. Embriyo glue standart embriyo besin kültür ortamına kıyasla daha yüksek albümin ve hiyalüronat içermektedir. Glue bu bak bana çok mantıklı geliyor tabiki herkes kendi bilir ama etkisinin olduğunu düşünüyorum ilkde çift transfer oldum tutmadı ikinci de çift transfer oldum glue uygulandi kimyasal oldu ve üçüncü de histereskopi cizik yapıldı glue yapıldı çok şükür tutundu tamamen kendine kalkmışAnladım teşekkür ederim çok bilgim yok birde embriyo glue içinde iki embriyo için iki ayrı ücret mı alırlar bilginiz var mı
Yaaa maşallah hamile olarak bizede dua edin ne olur adınıza çok çok sevindim emekleriniz sonuç bulmuş.. çizik arttırmak ne kadar tuttu ameliyat nerde yaptırınız doktorunuz neden bunu önerdiİki embriyo için glue de ayrı ayrı ücret verilmiyor canm zaten aynı anda transfer ediliyor aynı katater içinde getirirlip transfer yapılıyor yüksek oranda hiyalüronat içeren özel bir embriyo kültür ortamı olup embriyonun tutunma gücünü artırmak amacıyla kullanılmaktadır. Embriyo glue standart embriyo besin kültür ortamına kıyasla daha yüksek albümin ve hiyalüronat içermektedir. Glue bu bak bana çok mantıklı geliyor tabiki herkes kendi bilir ama etkisinin olduğunu düşünüyorum ilkde çift transfer oldum tutmadı ikinci de çift transfer oldum glue uygulandi kimyasal oldu ve üçüncü de histereskopi cizik yapıldı glue yapıldı çok şükür tutundu tamamen kendine kalkmış
Son tutan embriyolarınızn kalitesi neydiİki embriyo için glue de ayrı ayrı ücret verilmiyor canm zaten aynı anda transfer ediliyor aynı katater içinde getirirlip transfer yapılıyor yüksek oranda hiyalüronat içeren özel bir embriyo kültür ortamı olup embriyonun tutunma gücünü artırmak amacıyla kullanılmaktadır. Embriyo glue standart embriyo besin kültür ortamına kıyasla daha yüksek albümin ve hiyalüronat içermektedir. Glue bu bak bana çok mantıklı geliyor tabiki herkes kendi bilir ama etkisinin olduğunu düşünüyorum ilkde çift transfer oldum tutmadı ikinci de çift transfer oldum glue uygulandi kimyasal oldu ve üçüncü de histereskopi cizik yapıldı glue yapıldı çok şükür tutundu tamamen kendine kalkmış
Canım ben Alara Bilkent şehir hastanesinde çizik ve histereskopi yaptırdım tabiki çok dua ederim merkezi yazmaym denedigim reklam olmasn herkes için en güzeli olsunYaaa maşallah hamile olarak bizede dua edin ne olur adınıza çok çok sevindim emekleriniz sonuç bulmuş.. çizik arttırmak ne kadar tuttu ameliyat nerde yaptırınız doktorunuz neden bunu önerdi
Devlet hastanelerine yaptırabiliyor muyuz tüp Bebek tedavisi gördüğümüzü söylesek birde zor mu nasıl oluyo çok soru sordum kusura bakmayınCanım ben Alara Bilkent şehir hastanesinde çizik ve histereskopi yaptırdım tabiki çok dua ederim merkezi yazmaym denedigim reklam olmasn herkes için en güzeli olsun![]()
Benim hepside tüm transferleriminkide 5aa iki adetti kalite hep aynıydıSon tutan embriyolarınızn kalitesi neydi
Anladım maşallahBenim hepside tüm transferleriminkide 5aa iki adetti kalite hep aynıydı
AminnnnnnnnnYaa canım benim ederim tabiki rabbin tez vakitte senide benide bu yolda yürüyen herkesin kucağını doldursun![]()