Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin kizlar.bugün genetik test için çapa da randevumuz var.uyku tutmadi.sabah 5 de uyandim.dua edin kizlar.bulut canim rüyan çok güzel arkadasim.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyodum.canim ama gördügün rüyalari anlatma.öyle derler.rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür.
[[selam bende yeni üye oldum 2. denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz fakat merkez araştırıyorum istanbulda yaptıracağızz
kızlar canım çok sıkıldı ama niye bilmiyorum...zaman hiç geçmiyo sanki....bir an önce yarın olsada gidip doktorla konuşsam ne zaman başlıycağımı.....
bulut 83 canım herkesin iyi kalitede embriyo olmuyor onun için dondurmuyorlar bir çoğumuzda öyleyiz.benim iknci ve inşallah güzel ,hayırlı bebiş haberini alırım son olur tedavim bebeğime kavuşurum .ilkinde dondurulacak embriyo yoktu gerçi arkadaşım ben istemiyordum dondurma işlemini olmadıda . allahım hiç bir şeye gerek kalmadan yavrularımızı bizlere nasip etsin tedavilerimizi boşa çıkarmasın evlerimizde sağlıklı hayırlı evlatlarımızın olmasını kısmet etsin inşallahhhhhhhhhhhhkızlar benimde 2. denemem dondurulmuşlarla bakıyorumda herkes yeniden başlıyo dondurulmuşlarla neden denemiyosunuz ?
günaydin kizlar.bugün genetik test için çapa da randevumuz var.uyku tutmadi.sabah 5 de uyandim.dua edin kizlar.bulut canim rüyan çok güzel arkadasim.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyodum.canim ama gördügün rüyalari anlatma.öyle derler.rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür.
bulutcum merhaba.topige yeni girdim.valla canim ancak 10 ay sonrasinda sonuc alabilcegimizi söylediler.benim için çok geç vakit.ben bebisimi kaybettim canim.11 haftalikken.bu yüzden doktorum genetik test istedi.ama merkezde 500 tl ye yapildigi için çapa yi tercih ettik.orasida çok sonraya gün verdi.iki tane dondurulmusum var.doktorumla konuscam.kürtaj oldugum için sanirim 2 yada 3 ay beklemem gerekicek.senin nasil gidiyo tedavin.[/QUOTE
canım kusura bakma yaaa bilmiyordum çok geçmiş olsun onu veren rabbim tekrar verir inşallah.bende evde işlerle uğraşıyorum iğnelere devam cmrtesi kontrol 8. gündeyim transfer gününe kadar yapılacakları yapıyorum daha sonra yorulmamak için inşallah transferdensonrada gebelik oluşur daha hiç yormam kendimi...
bilmiyorum böyle hayaller kuruyorum kendi kendime inşallah rabbim hayallerimizi gerçeğe dönüştürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: