• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya

ben de 24ünde başlıyorum 2. tedaviye... çok korkuyoruuum yineeeee.. ama içimde de çok büyük bir umut var bu kez.. geçen sefer de vardı ama sanki olmazsa hissi de vardı ve olmadı ama bu kez olacak hissi var Allahın izniyle...

derviş canım bende bugün seni düşünüodum naptı bu kız bu ay başlıcaktı die.hadi hayırlı olsun canım.çok pozitif hissediyorum bu kez senin sonucunu...

günaydin kizlar.bugün genetik test için çapa da randevumuz var.uyku tutmadi.sabah 5 de uyandim.dua edin kizlar.bulut canim rüyan çok güzel arkadasim.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyodum.canim ama gördügün rüyalari anlatma.öyle derler.rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür.

günaydin kizlar.bugün genetik test için çapa da randevumuz var.uyku tutmadi.sabah 5 de uyandim.dua edin kizlar.bulut canim rüyan çok güzel arkadasim.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyodum.canim ama gördügün rüyalari anlatma.öyle derler.rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür.

teşekürler canım randevun güzel geçer inşallah bir sorun olmaz. kendi gördüklerimi anlatmam zaten çevremdekiler görüyorlarmış bebek kucağımda yada hamile bana söylüyorlar .hamilemisin diye soruyorlar inşallah olcak diyorum inanmıyorlar rüyada böyle gördük diyorlar inşallah en kısa zamanda benim için gördükleri güzel rüyalar gerçek olsun hayırlı bir şekilde yarabbimmmmm

selam bende yeni üye oldum 2. denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz fakat merkez araştırıyorum istanbulda yaptıracağızz

selam bende yeni üye oldum 2. denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz fakat merkez araştırıyorum istanbulda yaptıracağızz
[[
hoşgeldin canım...benimde 2.denemem olucak..umarım güzel bir yer bulur tedavine başlarsın bir an önce......allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
Selam kızlar..

Bende 2.denemeye başlamak üzereyim...

Benim ilk denemem dış gebelik olmuştu malesef...

Dün 12. lucrinimi oldum,hala adet olmadım,dün gece yada busabah olmam lazımdı,hala gelmedi,sinir oldum,çok kastım galiba kendimi...

Bizimkide açıklanamayan infertilite,Ankara Maya'ya gidiyorum...

Hakkımızda hayırlısı inşallah...

havvacığım hoş geldin aramıza ben amerikan has tedavi görüyorum ilk denemede memnun değildim ama şimdi iyi gidiyor herşey.belki ilk deneme acemiliğimden olmuştur ilk defa tanışıyorsun insanlarla 2. tedavime başladım bizimki açıklanamayan infertilite yaş26 inşallah sonu güzel olur yavrularımızı kucağımıza alırız.

kızlar canım çok sıkıldı ama niye bilmiyorum...zaman hiç geçmiyo sanki....bir an önce yarın olsada gidip doktorla konuşsam ne zaman başlıycağımı.....

kızlar canım çok sıkıldı ama niye bilmiyorum...zaman hiç geçmiyo sanki....bir an önce yarın olsada gidip doktorla konuşsam ne zaman başlıycağımı.....

canım rahat ol kendine sıkıntı yapma çünkü başladıktan sonrada ayrı bir sıkıntı stres oluyor insanda birgün gelecek bu günleri tatlı bir anı olrak anlatacağız yavrularımıza onlar için nasıl çaba harcadığımızı ne yapalım her gülün dikeni olur derler onu koklamak için katlanacağız bunlara..

kızlar benimde 2. denemem dondurulmuşlarla bakıyorumda herkes yeniden başlıyo dondurulmuşlarla neden denemiyosunuz ?

Son düzenleme:
kızlar benimde 2. denemem dondurulmuşlarla bakıyorumda herkes yeniden başlıyo dondurulmuşlarla neden denemiyosunuz ?
bulut 83 canım herkesin iyi kalitede embriyo olmuyor onun için dondurmuyorlar bir çoğumuzda öyleyiz.benim iknci ve inşallah güzel ,hayırlı bebiş haberini alırım son olur tedavim bebeğime kavuşurum .ilkinde dondurulacak embriyo yoktu gerçi arkadaşım ben istemiyordum dondurma işlemini olmadıda . allahım hiç bir şeye gerek kalmadan yavrularımızı bizlere nasip etsin tedavilerimizi boşa çıkarmasın evlerimizde sağlıklı hayırlı evlatlarımızın olmasını kısmet etsin inşallahhhhhhhhhhhh

günaydın canım nasıl gitti çapadaki randevun inşallah iyi haberler almıştırsın.herşey yolundadır.kendine ve bebişlerine iyi bak veya bebişine bilmiyorum kaçtane bizlerede çok çok dua et ne olursun şuan dualara ihtiyacımız var

bulutcum merhaba.topige yeni girdim.valla canim ancak 10 ay sonrasinda sonuc alabilcegimizi söylediler.benim için çok geç vakit.ben bebisimi kaybettim canim.11 haftalikken.bu yüzden doktorum genetik test istedi.ama merkezde 500 tl ye yapildigi için çapa yi tercih ettik.orasida çok sonraya gün verdi.iki tane dondurulmusum var.doktorumla konuscam.kürtaj oldugum için sanirim 2 yada 3 ay beklemem gerekicek.senin nasil gidiyo tedavin.

bulutcum merhaba.topige yeni girdim.valla canim ancak 10 ay sonrasinda sonuc alabilcegimizi söylediler.benim için çok geç vakit.ben bebisimi kaybettim canim.11 haftalikken.bu yüzden doktorum genetik test istedi.ama merkezde 500 tl ye yapildigi için çapa yi tercih ettik.orasida çok sonraya gün verdi.iki tane dondurulmusum var.doktorumla konuscam.kürtaj oldugum için sanirim 2 yada 3 ay beklemem gerekicek.senin nasil gidiyo tedavin.[/QUOTE
canım kusura bakma yaaa bilmiyordum çok geçmiş olsun onu veren rabbim tekrar verir inşallah.bende evde işlerle uğraşıyorum iğnelere devam cmrtesi kontrol 8. gündeyim transfer gününe kadar yapılacakları yapıyorum daha sonra yorulmamak için inşallah transferdensonrada gebelik oluşur daha hiç yormam kendimi...
bilmiyorum böyle hayaller kuruyorum kendi kendime inşallah rabbim hayallerimizi gerçeğe dönüştürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:) olsun canim ben anladim.insallah canim yaa insallah.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.burda birbirimize destek olarak asacagiz insallah.bol bool dua et arkadasim.netten çocuk için dualar bulabilirsin.

kızlar edelim hepimiz birbirimiz için dualar ...kabul olsun kavuşalım bebişlere...inşalllah inşallah arkadaşlar

gnaydıın kıslarr.allah hepimizin dualarını kabul etsinn.dediğiniz gibi dualar bizim için cok önemli.anngel78 canım durumunu biliyorum tekrar geçmiş olsun.bende 4aylık hamileyken kaybettim bebeğimi ama ben normal dogum yaptım.dediğin gibi 3-4 ay beklemek gerekiyo.ben normal dogum yaptıgım için 3 aya yakın bekledim.şimdii hayırlısıyla arkadaşlar tedavimin sonuna yaklaştıım.c.tesi yumoşlar toplanıyooo.allahım onları inşallahh kalteli embriyo olarak bizlere geri versiin.....beimde 2. bu arda

kıslar bende 2. tedavimdeyim beklemedeyim

Back
X