2.universite için bölüm önerisi?

Isletme iktisat ozel sektor icin muhasebe bolumleri is acisindan daha iyi. Dil ogrenirseniz ekstra katkisi olacaktir.diger bolumleri arastirdim cok is imkanlari sinirli. O bolumleri orgun bitirenlerbile bulsmiyor. Eger usenmezseniz kendi imkanlarinizla sinava haxirlanip iki yillik bir saglik bolumu bitirseniz daha garanti gibi olacak sanki.

Bende bakıyorum bölümlere daha karar veremedim
Hali hazırda okuduğum okulumda var ama sadece sınavlar nasıl olsa dıye bi tane daha okumaktan zarar gelmez dedim
Ama benim bu anane olana kadar devam edecek heralde

Arkadaşlar atanamamis öğretmenim. Kontenjan açılmıyor nerdeyse bölümüme. 2.universite kayitlari başlamış .is imkanı olan bölüm önerisi varmi acaba?
Att okuyabilirsin hem 2 yil cabuk biter hem de kpss de 60 li puanlarla ataniolar.att ne olaki dersen acil tip teknisyeni ambulansda da oluolar 112 de de calisma saatleri de cok diil

Lisans iktisat şehir dışına gücümüz yetmeyince o zaman bu da okul bunu okursan aynı üniversite mezunu olur iş bulursun dediler ne okudun sorusuna okudum demiyorum diyemiyorum o kadar

bu senin kendi düşüncen olmasın canım çünkü iktisat işletme vs gibi bölümlerden örgün okuyanlar bile iş bulamıyor ki. hem aynı şekilde dersleri öğreniyorsun sınavlara giriyorsun okumamış sayılmazsın ki...
zaten 2 senelik okursan diplomanda önlisans açıköğretim yazıyor. ama 4 senelik okursan eskişehir üniversitesi yazıyor açıköğretim olduğu bile belirtilmiyor. yine 4 sene aöf okuyan bi arkadaşım söyledi bunları.. elinde diploman var senin ve iktisat biliyorsun, bu kadar karamsar olma.. bi de üstüne dil öğrenirsen iş bulma imkanın artabilir.

Att okuyabilirsin hem 2 yil cabuk biter hem de kpss de 60 li puanlarla ataniolar.att ne olaki dersen acil tip teknisyeni ambulansda da oluolar 112 de de calisma saatleri de cok diil
onun icin ygs ye girmesi lazim. Sinavsiz 2. Uni de att bolumu yok.
Normal uni sinavlarinda da saglik meslek liselerinin onceligi oldugu icin normal lise cikislilarin girme ihtimali cok dusuk.

Arkadaşlar atanamamis öğretmenim. Kontenjan açılmıyor nerdeyse bölümüme. 2.universite kayitlari başlamış .is imkanı olan bölüm önerisi varmi acaba?
2 yıllık okusanızda kpss giremezsiniz 4 yıla tamamlamak gerek sınavla yeni açılan bir bölüm var yönetim bilişim sistemleri geçen sene açıldı isterseniz bu bölümü araştırabilirsiniz.

bu arada konu sahıbı ögretmensınız ve kpssye gırmışsınızdır ıllakı
sizi bir konuda uyarayım 2 yıllık okusanız dahı kpssde önlısanstan giremıyorsunuz sınava,sistem en yuksek okulu kabul edıyor..
lısans kpssye gıren bırı bır sonrakınde önlısans kpss giremıyor,bu durumda 2 yıllık okumanızın hıcbır faydası olmaz size..
bende öyle düşünmüştüm ama araştırınca vazgectım onlısanstan..
ben sosyolojıye kayıt yaptırdım 3.ünim olacak
sonrasında da yüksek yapmayı düşünüyorum ama bakalım:)

Back
X