2. Üyelik aldım bakarmısınız

yakamoz6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
166
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben ikinci üyeliğimi açmak zorunda kaldım suanki isimle girdiğim üyeliği kullanmıcam mobil internet kullanıyorum telefonuma format attım mail adresim falan silindi giriyorum sürekli şifre yanlış diyor bayağı uğraştım açılmadı bende yeni mail adresi ve ikinci üyelik aldım henüz aktif olmadı yeni nick Yakamozz60 suan girdiğim üyeliği nasıl iptal ettirebilirim.

şu anda eski üyeliğinden yazıyorsun,yani şifreni falan bulmuşsun,niye yeni üyelik aldın:26:

Bu üyeliğimi aldığım mail adresine giremiyorum bende yeni mail adresi aldım o yüzden yeni mail adresiyle yeni üyelik almak zorunda kaldım mobil internet kullanıyorum kadınlar kulübüne girince direkt girebiliyorum mail adresim silindiği için her seferinde şifreyle girmek zorunda kalıyorum.

Birde özel mesaj falan olunca kadınlar kulübünde olmasam bile mailimde görebiliyorum. Kullanamıyorum artık o mail adresini o yüzden bu üyeliğimin iptalini istiyorum yeni üyeliğim aktif değil suan o yüzden bu üyeliğimden açıklama yapıyorum

yönetimle görüşün,belki bu üyeliğiniz için de çözüm bulurlar:34:

Yeni açtığım üyeliğin aktif olmasını istiyorum bunu iptal ettirmek istiyorum teşekkür ederim cevaplarınız için bı arada yönetime özellikle bildirmeme gerek varmı burda açıklama yaptım bunu dikkate alırlar mı?

Merhaba, siz gene de bildirin bence. Bir sürü başlık var; görmeyebilirler, arada kaynayabilir. Mesajla bildirin ki garantili olsun.

Son düzenleme:
Canım ben 2 aydır üyeyim pek bilgim yok bu tarz seylerde pişman oldum zaten hala yeni üyeliğim aktif edilmedi keşke dediğin gibi sadece mail adresini değiştirseydim kafam iyice karıştı

Sayın yakamoz6060,
size mesaj attım, cevabınızı bekliyorum.

Back
X