2. ve 3. kalite embriyo ile gebeliği devam edenler

rokoko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
309
0
96
Adana
arkadaşlar benim ilk tedavim haziranda yapılmıştı 6. gün transferi (2 tane transferedeildi) boş gebelikti 7 tane embriyom (6 günlük) kaliteli dendi donduruldu
dün transferim oldu.4 tane 6.5 günlük transfer edildi.2 tane grade 2,2 tane grade 3 kalitesinde
aranızda varmı hamileliği devam eden veya doğum yapan varmı bu kalitedeki embriyo ile:çok üzgünüm:

burada 3 tane 2. kalite embriyo transferi yapılıp üçüzlerine hamile birini okumuştum. bir de benim doktorumun verdiği örnek var hastanın 6.-7. denemesi 1 tane çok kötü kalite embriyo oluşmuş dr koymayalım demiş bununla birşey olmaz hasta bu benim son şansım deneyelim demiş. şimdi o kadın o çok kötü kalite embriyo ile anne dedi. allah verince veriyor. 3 tane 1. kalite ile hamile kalamayan da çok. şansın bol olsun

burada 3 tane 2. kalite embriyo transferi yapılıp üçüzlerine hamile birini okumuştum. bir de benim doktorumun verdiği örnek var hastanın 6.-7. denemesi 1 tane çok kötü kalite embriyo oluşmuş dr koymayalım demiş bununla birşey olmaz hasta bu benim son şansım deneyelim demiş. şimdi o kadın o çok kötü kalite embriyo ile anne dedi. allah verince veriyor. 3 tane 1. kalite ile hamile kalamayan da çok. şansın bol olsun
sağol canım bana inanılmaz moral verdimopuyorumnanaktan

canım bnim 3 tane 1.kalite yumurtaydı ama yine olmadi..
bi dahakine son tedavin olsun mrt cim
benimde ilk tedvimde 2 tane 1. kalite embriyo ile boş gebelilk geçirmiştim
olmayınca 1, kaliteylede olmuyor ama merakımdan sordum hamişlerden cevap bekliyorum:hulya:

Back
X