• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. ve 3. kalite embriyo ile gebeliği devam edenler

rokoko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
309
0
96
Adana
arkadaşlar benim ilk tedavim haziranda yapılmıştı 6. gün transferi (2 tane transferedeildi) boş gebelikti 7 tane embriyom (6 günlük) kaliteli dendi donduruldu
dün transferim oldu.4 tane 6.5 günlük transfer edildi.2 tane grade 2,2 tane grade 3 kalitesinde
aranızda varmı hamileliği devam eden veya doğum yapan varmı bu kalitedeki embriyo ile:çok üzgünüm:

burada 3 tane 2. kalite embriyo transferi yapılıp üçüzlerine hamile birini okumuştum. bir de benim doktorumun verdiği örnek var hastanın 6.-7. denemesi 1 tane çok kötü kalite embriyo oluşmuş dr koymayalım demiş bununla birşey olmaz hasta bu benim son şansım deneyelim demiş. şimdi o kadın o çok kötü kalite embriyo ile anne dedi. allah verince veriyor. 3 tane 1. kalite ile hamile kalamayan da çok. şansın bol olsun

burada 3 tane 2. kalite embriyo transferi yapılıp üçüzlerine hamile birini okumuştum. bir de benim doktorumun verdiği örnek var hastanın 6.-7. denemesi 1 tane çok kötü kalite embriyo oluşmuş dr koymayalım demiş bununla birşey olmaz hasta bu benim son şansım deneyelim demiş. şimdi o kadın o çok kötü kalite embriyo ile anne dedi. allah verince veriyor. 3 tane 1. kalite ile hamile kalamayan da çok. şansın bol olsun
sağol canım bana inanılmaz moral verdimopuyorumnanaktan

canım bnim 3 tane 1.kalite yumurtaydı ama yine olmadi..
bi dahakine son tedavin olsun mrt cim
benimde ilk tedvimde 2 tane 1. kalite embriyo ile boş gebelilk geçirmiştim
olmayınca 1, kaliteylede olmuyor ama merakımdan sordum hamişlerden cevap bekliyorum:hulya:

Back
X