2.ve3.bebisi 2011 aralik anneleri gelin sorunlarimizi paylasalim

bende 2.bebeğime hamileyim ve oğullarım arasında 7 yaş olacak.Bilerek ve isteyerek bu kadar ara verdim,ikinci çocuğumuda ilk çocuk tadında büyütmek istedim.Oğlum Allaha şükür kocaman oldu okula başladı,kardeşine sahip çıkacağına ve bizi üzmeyeceğini düşünüyorum.Rabbim utandırmasın inşallah.

slm kızlar cnm çok sıkılıyo efe oğlum paşam 18 aralıkta 3 yaşını dolduracak bebek doğunca nsl ilgilenicem yetemezsem mutsuz olursa diye düşünürken şimdiden ilgilenemiorum ne kadar beraber işeyler yapalım diye zorlasam da işte boyama yap oyun ona hepsi 1 saati geçmiyo havalar soğudu ben ağırlaştım dışarıda çıkamıyoz 4 duvar arasında kaldık bende bile sıkılıom çocuk tv kolik oldu izletmeyeyim diyorum da ne yapayım bilmiyorum

2. çocuğu bu kadar erken düşündüm çünkü efe okula başlamamış olsun bende evde olayım 1 sene az kalsın bakıcıda birbirimize doyalım istedim ama hiç umduğum gibi olmadı

babannemiz dedemiz alt katta ama çok yaşlılar ilgilenemiyolar zaten pek hoşlanmıyoda oğlum onlardan kahvaltya yemeğe çağırıyoeum her zaman onlar gelince çok huysuzlaşıo beni paylaşamıyo aşağı indik mi eve gidelim diye tutturuyo ne kadar uğraşsamda aralarını bulamadım

kreşe vermeyi düşündüm ondada kıyamadım yetimhane gibi geldi zaten burda 1 kreş var onla ilgilide olumsuz şeyler duyuldu bende 2 gün götürdüm efe severek kalıo benle gelmio arkadaşlarla oynuycam diyodu almaya gittiğimdede beni görür görmez ağlamaya başlıo burası pis gidelim diyodu

şöyle bişeye rastladım ikindi kahvaltısında pasta yiyolardı bende efe yi almaya gittim var olan3öğretmen ve müdür 1 masada oturmuş çocuklar kendi masalrında çocuklar öğretmenim öğretmenim die çağırıyo bunlar hiç tınmıyo sonra öğrt biri başladı var kuvvetiyle öğretmenim öğretmeni diye n az 10 kez bağırdı diğeri aynı şekilde ne var ne var ilki pastam bitti pastam bitti falan çocuklar korktu ve sustu ben bunu kimseye söyleyemedim çünkü bende öğretmenim ve onlar benim arkadaşım ama beklerdimki onar ayrı masalarda değil çocukların yanında olsun okşasın pastan bittimi afiyet olsun başka yok ama gibi yaklaşsın belki çok şey bekledim ama oğlumu bidaha yollamadım

şimdi oğlum ağlıo arkadaş istiyorum diye çevremizde yaşıtı falan da yok kreş konusunu düşünsem mi bilmiorummmmm

ama eşimde istemio

keşke i kaç yıl daha bekleseymişim

remainder cnm çok iyi yapmışsın beklemek Allah evlatlarımızında bizimde yardımcımız olsun çok korkuyorum mutsuz başarısız çocuklarım olursa diye

canim aslinda en iyisini sen yapmissin remainder degil
avantajlarimiz gercekden cok fazla ;
kardesini cabuk kabullenecek
oyun arkadasi olarak gorecek
dert ortagi dostu olacak
ve en onemlisi onu cok iyi anliyacakkk
dezavantajimiz ise
ANNE olark bu donemde cok yorulacagiz ama emin ol sonra cok rahatlayacagizz...

arada 4yasdan fazla olunca kardesler birbirini kabullenemiyor
buyuk kardes kucugu hep kisitliyor
biryere gitmek istese yapmak istese abi abla psikolojisi ile hep ikinci baski altinda yetisiyor ve buda anlasamayan kardes ve baski altinda yetisen cocuk oluyor
burdakiler hemen bana sordu ikinciyi istiyorsan suan yapabilirsin en ideal yas dediler hatta 3.bile aklimda buyukle aralarinda 4 yasdan fazla olmasini istemiyorum ama hayirlisiiii

içimi rahatlattın cnm inş dediğin gibi olur efem mutsuz olmasın bide eşimle yarım gün bakıcımızı çağırma kararı verdik hem bana yardımcı olur hem efeyla oynar yedirir içirir dedik biraz daha kafam rahatladı

ilgilndiğin için tekrar tşk

hımm 3. yü hatta 4. yü eşim çok istiyo ama ben korkuyorum ya sipariş verme şansım olsa 30 yaşımda ikiz kızlarım olsun isterim çocuk işide biter nasip sen başarırsın ama beyinde bitio herşey sen bitirmişsin tabi dediğin gibi zor olur ama değer sanırım

Bende ikinci kez anne olucam Allahin izniyle.Ve buda kiz olucak.Hem kizlarim adina hem kendi adima cok seviniyorum kiz evlatlarina sahibim diye.Rabbim olmayanlarada versin.Benim simdilik bir sikayetim yok.Aralarinda 4 yas olucak.Ve kizim zaten anaokuluna gidiyo.Sabah 8 de gidiyo aksam 4 te geliyo.Gelincede zaten yorulmus oluyo.Cok eziyeti olmuyo.Yani bebek olunca bana buyuk kizimin zarari degil aksine faydasi olucak.Cok seviyo kardesini.Asiri duskun.Istiyorki herseyi kardesine alalim.Asla kiskancligi yok.Insallah doguncada boyle devam eder.Ben cok mutluyum ikisi icinde kendim icinde.Tam zamaninda oldugunu dusunuyorum ikinci bebegimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…