Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 yıl içinde iki kez düşük yaptım arka arkaya.tarifi imkansız acılar yaşadım ama şu an oğluşum kucağımda.tombiş ve mavi gözlü sapsarı bir bebek. 2 buçuk aylık ama görenler daha büyük sanıyor çok şişko dünyalar güzeli ve çok sağlıklı.yani anlıycanız umudunuzu kaybetmeyin bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hele hele bebeğiniz size kocaman bir gülücük verdiğinde hepsini unutuyorsunuz yeterki pes etmeyin[/Q
ALLAH bağışlasın oğlunu inşallah o günleri bizlerde görürüz peki sen neden düşük yapıyormuşsun nedenini öğrenmişmiydin 2. düşükten ne kadar sonra oğluna hamile kaldın
bende üstüste 2 düşük yaptım arkadaşlar ama şuan 32 haftalık hamileyim bol bol dua edin ben öyle yaptım halada ediyorum sağlıklı bir şekilde kızımı kuıcağıma alayım diye hiç üzülmeyin vakti geldiğinde allahım sizlerede verecektir yavrularınızı
Çok üzgünüm çoook
merhaba canım nasılsın.ben testlerimi yaptırdım sonuçlar güzel çıktı.2 tanede dahiliyeden testlerim kaldı onlarıda yaptırsam başka testler kalmıyor.artık hayırlısı inşallah iyi haberler veririm size.:Saruboceq:
canım düşük değilde erken doğumum oldu 4 aylık kadar
sonra kimyasal gebelik yaşadımm
ve ardından Rabbime şükürler olsun oğlum oldu
yeterki rahat olun kızlarr her şey yoluna girer
Allah bu duyguyu tüm isteyenlere nasip etsin ihşallahhhhh:Saruboceq:
benmde 7 düşüğüm var.bunlardan 4 ü ektopik(dış gebelik)ti.3üde kalp atımının durmasıyla alındı.8. hamileliğimde hamileliğim bıyumnca iğne kullanarak allahında izniyle kızıma lalvustum.
düşüklerin ve doğan kızının aralarında ne kadar zaman vardı yani kaç ayda bir hamile kaldın
benmde 7 düşüğüm var.bunlardan 4 ü ektopik(dış gebelik)ti.3üde kalp atımının durmasıyla alındı.8. hamileliğimde hamileliğim bıyumnca iğne kullanarak allahında izniyle kızıma lalvustum.