2 veya daha fazla düşük yapıp bebeğini dünyaya getiren varmı

umudunu kaybetme canım bende ıkı kere dusuk yaptım ama sımdı 5 yasnda bı cocugum var sımdı gene bebk ıstıyorum ama dusuk yaptım tabıkı doktora basvurmalısın ınsallahcok basıt bı sorun cıkar ve tedavı olursun hıc bızamn uzulme arkadasım

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, bende bir doktora gidip öyle hamile kalmak istiyorum umarım sende ikinci bebeşini kucagına alırsın.bir ay bekle öyle doktora git dediler yani hastane doktorları daha 10 gün oldu kurtaj olalı zaman geçmek bilmiyor inadına.Birde 3 ay süreyle gebe kalma demişlerdi , o zaman o kadar uzun geliyorki canım anlatamam

annelık ıc gudusu ınsan kaybettıgının yerını hemen doldurmak ıstıyo arkadasım senı cok ıyı anlıyorum cok guzel bı bebegın olacak sabır etmelısın buna kalpten ınanaıyorum ınsallah hamıs haberlını yakında alırız

annelık ıc gudusu ınsan kaybettıgının yerını hemen doldurmak ıstıyo arkadasım senı cok ıyı anlıyorum cok guzel bı bebegın olacak sabır etmelısın buna kalpten ınanaıyorum ınsallah hamıs haberlını yakında alırız

çok haklısın canım,gercekten hamile kaldıgımı ögrendikten sonra herşey birden bire değişti içimde sıcacık cıvıl cıvıl birşeyler oluştu, hamile kalana kadar hiçbukadar anne olmayı istedigimi anlamamıştım şimdi düşükle beraber birden içimde bir boşluk oldu ve onun yerini dolduramıyorum, biran önce tekrardan anne olmak istiyorum,Allahım yardımcımız olsun tüm isteyenlere saglıklı bir bebek versin:Saruboceq:

kızlar benim 3 düşüğüm oldu 2. düşükten sonra rahim filmi, kan tahlilleri ( düşüğe neden olabilecek) kromozom tahlilleri eşimin ve benim, pıhtılaşma faktörlerine bakıldı ama hiç birşey çıkmadı. sonra çok rahatladım doktor sorun yok yeniden kalabilirsin dedi. 2. düşükten 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ama o da 7. hatfada kalp atımı durmuş kürtajla aldılar. doktorumu değiştirdim. yeni doktorum önlem amaçlı heparin tedavisine yani iğneye başlayacakmış. bakalım 2 ay sonra yeniden düşünüyorum. allah isteyen herkese en kısa zamanda versin. şimdi merak ediyorum benim gibi düşük yapıp düşüğe neden bulunmadan iğne kullanarak sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı?

ben 2 defa düşük yaptım şimdi sebebini araştıyorum fakat yine hamile kaldığımda düşerse diye çok korkuyorum 2 veya daha fazla düşük yapıp dünyaya getiren varsa anlatında bende ümitleneyim

aynı kaderi paylaşıyoruz 2 defa 7haftalıkken kalp atışını göremeden kürtaj veya düşük yaparak sonlandı şuan 3.sünü bekliyoruz inşallah aynılarını yaşamayız..:Saruboceq:

Bu konuyu hortlatıyorum çünkü ben de aynı dertten muzdaribim :26:
2. düşük sonrası testlerin bir kısmını yaptırdım,şimdi sonuçlarımı bekliyorum.
2 düşükten sonra pıhtılaşma çıkmasa da iğne ile mi devam ediliyo kızlar
bi bilen varsa yardım lütfen :44:
doktorum pıhtılaşma varsa iğne yapçaz dedi,yoksa eşimde ve bende genetiğe bakılıcak.
kürtajdan sonra 2 ay geçti

Back
X